Šios savaitės atradimai:
Nutariau paklausyti ką nors sunkesnio ir pasirinkau Thrash metal ir death metal atstovus. Nekalbu apie Metallica, nes jų fanas esu jau 16 metų, ir visas dainas žinau mintinai. Šįkart nutariau paklausyti kitų žinomų šių stilių atstovų. Buvau girdėjęs keletą Sepultura ir kitų grupių kūrinių, ir visas tas grupes žinojau,bet niekada neteko klausyti tokios muzikos daug. O music.lt suteikia tokią galimybę. Taigi paklausiau ir mane gan stipriai užkabino tokios grupės kaip "Megadeth", "Slayer", "Kreator". Taip pat iš naujo susižavėjau "Slipknot" kūryba.
Nemanau ,kad ilgai klausysiu metalą,bet žinau - šitos grupės dažnai bus mano playliste.
SAXON. Jų muziką pavadinčiau tokių hard rokišku metalu. Lengvai klausosi. Patinka vokalas. Mėgstamiausios dainos šiuo metu būtu Crusader, Princess Of The Night. Matysim, kai daugiau paklausysiu - ar prigis man ji.
dissident rašė: Praeitos savaitės atradimai:
2009 išleistas albumas "Jaydiohead". Tai netgi ne studijinis albumas, o vieno žmogaus padarytas "mashup'as" . Šiaip niekada nemėgau tokių dalykų, bet va šitas tai žiauriai gerai klausosi. Jay-Z ir "Radiohead" kūrinių simbiozė. Šitas Rap ir Psychedelic rock mixas stogą rauna. Ypač gabalai "Dirt of Your android" ir "99 Anthem". Man klausosi geriau netgi, nei tai buvo padaryta su "Linkin Park".
Nes Radiohead yra profesionalesnė grupė, automatiškai ir jos remiksai geresni.
Praeitos savaitės atradimai:
2009 išleistas albumas "Jaydiohead". Tai netgi ne studijinis albumas, o vieno žmogaus padarytas "mashup'as" . Šiaip niekada nemėgau tokių dalykų, bet va šitas tai žiauriai gerai klausosi. Jay-Z ir "Radiohead" kūrinių simbiozė. Šitas Rap ir Psychedelic rock mixas stogą rauna. Ypač gabalai "Dirt of Your android" ir "99 Anthem". Man klausosi geriau netgi, nei tai buvo padaryta su "Linkin Park".
O atradimai lietuviškoje muzikoje, tai dainuojamosios pezijos atstovė Jieva (ypač kūrinukas "Raudoni vakarai" ) ir roko grupė "Atika" iš Klaipėdos (kas negirdėję, rekomenuoju paklausyti "Išsilavinus kalė". )
Metalas. Atradau tai, ko, maniau, niekad neklausysiu. Tai kol kas Judas Priest ir Metallica. Metallica patinka ypač savo solo, labiausiai užkabino ...And Justice For All. Judas Priest, nežinau, man neša į tiesiog roką, bet gal ir sunkesnis. Išties prie jų dar vis taip ir neprisėdau, ir kol kas klausau tik keletą dainų, sužavėjo balsu, instrumentuotėmis.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. gruodžio 23 d. 04:32:02
Eagles of death metal - eilinis pasisekęs J.Hommes projektas
Tai labiau Jesse Hughes projektas, ir kad pavykęs - sutinku.
2009 m. gruodžio 22 d. 22:27:04
2009 m. gruodžio 22 d. 22:24:39
Shoegaze yra gerai.
2009 m. gruodžio 10 d. 15:33:48
2009 m. gruodžio 10 d. 12:15:08
Nutariau paklausyti ką nors sunkesnio ir pasirinkau Thrash metal ir death metal atstovus. Nekalbu apie Metallica, nes jų fanas esu jau 16 metų, ir visas dainas žinau mintinai. Šįkart nutariau paklausyti kitų žinomų šių stilių atstovų. Buvau girdėjęs keletą Sepultura ir kitų grupių kūrinių, ir visas tas grupes žinojau,bet niekada neteko klausyti tokios muzikos daug. O music.lt suteikia tokią galimybę. Taigi paklausiau ir mane gan stipriai užkabino tokios grupės kaip "Megadeth", "Slayer", "Kreator". Taip pat iš naujo susižavėjau "Slipknot" kūryba.
Nemanau ,kad ilgai klausysiu metalą,bet žinau - šitos grupės dažnai bus mano playliste.
2009 m. gruodžio 9 d. 21:50:08
2009 m. gruodžio 9 d. 21:43:13
2009 m. gruodžio 7 d. 18:01:57
Praeitos savaitės atradimai:
Nes Radiohead yra profesionalesnė grupė, automatiškai ir jos remiksai geresni.
2009 m. gruodžio 7 d. 16:44:43
2009 m. gruodžio 7 d. 10:08:48
O atradimai lietuviškoje muzikoje, tai dainuojamosios pezijos atstovė Jieva (ypač kūrinukas "Raudoni vakarai" ) ir roko grupė "Atika" iš Klaipėdos (kas negirdėję, rekomenuoju paklausyti "Išsilavinus kalė". )
2009 m. gruodžio 5 d. 15:26:31
2009 m. gruodžio 4 d. 21:45:32
2009 m. gruodžio 4 d. 21:23:18
Metalas. Atradau tai, ko, maniau, niekad neklausysiu. Tai kol kas Judas Priest ir Metallica. Metallica patinka ypač savo solo, labiausiai užkabino ...And Justice For All. Judas Priest, nežinau, man neša į tiesiog roką, bet gal ir sunkesnis. Išties prie jų dar vis taip ir neprisėdau, ir kol kas klausau tik keletą dainų, sužavėjo balsu, instrumentuotėmis.
2009 m. gruodžio 4 d. 20:09:23
Kokia esmė postinti pavadinimus ?
2009 m. gruodžio 4 d. 18:40:19
2009 m. spalio 15 d. 00:08:11
Mirah. Netipiška man gan, bet susiklauso. "Special Death" itin.
Beirut
Ocean Colour Scene
The Divine Comedy
paskutinės dvi tikrai neblogos mano ausiai.
2009 m. spalio 14 d. 19:16:53
2009 m. spalio 14 d. 14:59:24
2009 m. spalio 13 d. 22:18:25
2009 m. spalio 13 d. 18:33:35
Beirut
Ocean Colour Scene
The Divine Comedy