DrownedInBeer (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 21 d. 00:06:58
Broken Hope... Seniau buvau klausęs tik jų paskutinį albumą, kuris nekabino, dabar perklausius albumus "Swamped In Gore" ir "The Bowels Of Repugnance", va čia tai kitas reikalas.
O, pagirtina. Puikus jis.
Manasis toks pusiau atradimas - The Four Tops. Girdėti ir anksčiau, kažkiek klausyti, bet dar tuo laikotarpiu, kai gražiausia muzika atrodė kriuksėjimas į mikrofoną ir greitas malimas gitara, tad įspūdžio kažkaip nepalikę. O dabar visai smagūs tokie. Seniena, kas be ko. Bet geri visai, kaip fonui.
Joe Bonamassa
Mike Oldfield
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 6 d. 16:22:33
The Garden of Delight [DE].Atradau jau prieš mėnesį,tačiau tik dabar prisiruošiau parašyti.Atsimenu,ieškojau naujos muzikos,naujų grupių,kurios taptų dar vienų metų mano favoritais.O mano muzkinis skonis savotiškas - pačios mėgstamiausios mano grupės nėra standartiškos,ir negroja tik vienu stiliumi.Pvz,Depešai užkabino dėl to,jog tai nebuvo grynas rokas,nei grynas popsas [neskaitant kelių pirmų metų,ir tokių hitų kaip Just Can't Get Enough].Panašiai buvo ir su Rammsteinais - niekada nebuvau prisiekęs metalo fanas,tačiau šita grupė buvo ne tokia kaip visos...Ir tai nebuvo grynas metalas.Taigi,apsukau kelias grupes,kurios neįstrigo,kol netyčia išgirdau TGOD.Ir pamačiau,kad tai pirma grupė,iš šio laikotarpio naujos muzikos paieškos,kai nesinori išjungti po 1 ar 2 dainų.Patiko tai,kad tai visiškai nestandartinė muzika.Aišku,iš pradžių įstrigo greitesnio tempo,sunkesnės dainos [Industrial metal],tačiau vėliau paklausiau senesnės medžiagos.Ne viskas įstrigo,tačiau tai jau buvo gothic rock/instrumental.Gaila,kad niekada [?] nebenuvyksiu į jų konertą,todėl taupau,jų dvd albumui...O music lt,su mano manymu apgailėtinu grupių stilių kategorizavimu,TGOD visgi įrašė teisingiausiai kaip galėjo...
Feel Good, taip jie patys apibudina savo muzika. Ir dar vienas taiklus apibudinimas - Turntable Ballads, itin tinkantis ju garsam. Truputis klarneto ir puikus moteriskas vokalas. Kogi gerai muzikai gali bereikti : ).
Bonobo ir Clutchy Hopkins tarp draugu.
Magma. Visiskai unikali prancuzu grupe, stilius kazkur tarpe tarp progressive rocko, jazzo, klasikos, operos, ir dar bala zino ko. Labai experimentine bet lengvai klausoma muzika.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. gegužės 4 d. 16:21:01
2009 m. balandžio 23 d. 20:11:53
2009 m. balandžio 23 d. 18:23:25
2009 m. balandžio 23 d. 18:13:03
Geras balsas, Polysai patiko, bet ne per daugiausiai, bet šitas tai nuostabus. Ir balsas, ir melodijos. Puikus.
2009 m. balandžio 21 d. 00:06:58
2009 m. balandžio 20 d. 22:50:29
Joe Bonamassa
O, pagirtina. Puikus jis.
Manasis toks pusiau atradimas - The Four Tops. Girdėti ir anksčiau, kažkiek klausyti, bet dar tuo laikotarpiu, kai gražiausia muzika atrodė kriuksėjimas į mikrofoną ir greitas malimas gitara, tad įspūdžio kažkaip nepalikę. O dabar visai smagūs tokie. Seniena, kas be ko. Bet geri visai, kaip fonui.
2009 m. balandžio 20 d. 18:46:04
2009 m. balandžio 20 d. 17:24:09
O šiti du patiko (dar) labiau :
Joe Bonamassa
Mike Oldfield
2009 m. balandžio 20 d. 17:00:17
Neblogai. Kolkas kabina tik pora dainų, bet kitų nelabai ir klausiau.
Yeah Yeah Yeahs
Susidomėjau po "Zero", tačiau ir pastaroji pradėjo patikt po antro pasiklausimo, tad kaip toliau draugausim su šia grupe - neaišku
2009 m. balandžio 20 d. 16:25:12
2009 m. balandžio 10 d. 13:24:48
2009 m. balandžio 7 d. 20:05:33
2009 m. balandžio 7 d. 18:33:46
2009 m. balandžio 6 d. 16:42:05
2009 m. balandžio 6 d. 16:38:08
2009 m. balandžio 6 d. 16:22:33
2009 m. balandžio 6 d. 15:54:32
Feel Good, taip jie patys apibudina savo muzika. Ir dar vienas taiklus apibudinimas - Turntable Ballads, itin tinkantis ju garsam. Truputis klarneto ir puikus moteriskas vokalas. Kogi gerai muzikai gali bereikti : ).
Bonobo ir Clutchy Hopkins tarp draugu.
Bandykit iskart Equations
https://www.myspace.com/berryweight
2009 m. balandžio 6 d. 14:57:15
2009 m. balandžio 4 d. 22:03:54
2009 m. kovo 28 d. 14:20:00