Neypatingai. Nepatinka man tie a la satanistiniai tekstai. Kai kurie albumai labai vienodi, netgi sakyčiau monotoniški. Slayer iš klausomų thrash'o grupių turbūt paskutinėje vietoje. Nors "Hell Awaits" ir 'Reigh In Blood" iki šiol mano favoritai.
2008 m. gruodžio 7 d. 22:24:20
Blackened rašė: Sodom. Kažkada esu klausiusi jų, bet labai nedaug, o dabar atsirado laiko ir noro labiau susipažinti su jų kūryba.
Geras, senas vokiškas thrash'as. Sunkokas, o dabar norisi sunkesnės muzikos, po visų Bitlų ir panašaus stuff Kol kas perklausiau tik "Persecution Mania" ir "Agent Orange" albumus. Paliko netgi labai gerą įspūdį. Greitu laiku turėčiau gauti dar kelis jų albumus, tai žiūrėsim kaip bus toliau
Sodom. Kažkada esu klausiusi jų, bet labai nedaug, o dabar atsirado laiko ir noro labiau susipažinti su jų kūryba.
Geras, senas vokiškas thrash'as. Sunkokas, o dabar norisi sunkesnės muzikos, po visų Bitlų ir panašaus stuff Kol kas perklausiau tik "Persecution Mania" ir "Agent Orange" albumus. Paliko netgi labai gerą įspūdį. Greitu laiku turėčiau gauti dar kelis jų albumus, tai žiūrėsim kaip bus toliau
Carlos Jean ir Fangoria-Nada
santogold-l.e.s. artistes
au revoir simone
ir taip pat indiskos muzikos-Anoushka Shankar
---Catpeople-Sister
---Hercules and love affair-Blind
---The good, the bad and the Queen-visas ju albumas
---Crystal Castles-black panther (nereali daina)
---Boards of Canada relaxing muzika
---mendetz-futuresex
---The ting tings manau zinosit
---Hot Chip-Boy from school
---The postal service
esu siek tiek atsilikus, sios dainos poros metu senumo, bet tiesiog ta epoka buvo labai faina mano gyvenima, ir jos garso takelis man ziauriai patinka
be situ visu, rekomenduoju dvi ispanu grupes, dainuojancias angliskai
Russian Red-jauna mergycka su gitara ir pritrenkianciu balsu
Najwajean, arba tiesiog Najwa Nimri, turi daug geru dainu, man asmeniskai ju Human Monkeys daina, yra tikras meno sedevras
Jenny Wilson- dar viena išskirtinė švediška asmenybė, kurią neabejotinai geriausia pradėt pažinti nuo kūrinio Let My Shoes Lead Me Forward ir šauniai originalaus režisieriaus Johannes Nyholm klipo: https://www.youtube.com/watch?v=ao_NVUCyz -0
Of Montreal- ko gero kai kuriems jau visai ne naujiena, ypač Wraith Pinned To The Mist And Other Games. Čia šitų lengvai trenktų muzikantų pažinimas pasibaigt neturėtų, jau vien dėl Tim I Wish You Were Born A Girl, Rapture Rapes The Muses ir panašiai.
Throw Me The Statue, dievinu jo balsą. Ne dėl to, kad ten būtų kažkas ultra super nerealiai negirdėto, bet tiesiog nepaprastai kabina ta dainavimo maniera. Vertingiausia kol kas išlieka Lolita.
Gan senokai girdėjau apie Russian Circles bet tik nesenai išbandžiau Enter. Post-Metal labiau griebia už pautų su savo kompozicijomis, nei post-rock (galima priminti Isis). Nors gal čia momentinis reikalas.
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 19 d. 23:08:55
Empti - perskaičiau recenziją FHM žurnale,apie jų albumą ''Estrada'',ir susidomėjau.Ištiesų įsitkinau,kad tai buvo grupė,su ateitimi.Gaila,kad iširo..[Viena Empti daininkė dabar yra gupėje Pieno Lazeriai].
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. gruodžio 7 d. 22:27:30
patinka Thrash'as? ;o
O Slayer kaip?
Neypatingai. Nepatinka man tie a la satanistiniai tekstai. Kai kurie albumai labai vienodi, netgi sakyčiau monotoniški. Slayer iš klausomų thrash'o grupių turbūt paskutinėje vietoje. Nors "Hell Awaits" ir 'Reigh In Blood" iki šiol mano favoritai.
2008 m. gruodžio 7 d. 22:24:20
Sodom. Kažkada esu klausiusi jų, bet labai nedaug, o dabar atsirado laiko ir noro labiau susipažinti su jų kūryba.
Geras, senas vokiškas thrash'as. Sunkokas, o dabar norisi sunkesnės muzikos, po visų Bitlų ir panašaus stuff
2008 m. gruodžio 7 d. 22:20:52
O Slayer kaip?
2008 m. gruodžio 7 d. 22:19:35
Geras, senas vokiškas thrash'as. Sunkokas, o dabar norisi sunkesnės muzikos, po visų Bitlų ir panašaus stuff
2008 m. gruodžio 7 d. 18:29:04
Kietesne Massive Attack, siulau pradeti nuo dainos Pulse.
2008 m. gruodžio 7 d. 00:47:31
2008 m. gruodžio 6 d. 20:27:36
2008 m. gruodžio 6 d. 20:25:26
2008 m. gruodžio 6 d. 19:41:46
indie - synthpop - alternative
Veeeža...
2008 m. gruodžio 6 d. 19:29:09
2008 m. gruodžio 1 d. 20:26:37
Shoegaze, dream-pop, post-rock.
Mieli: gražiai, lengvai skamba.
2008 m. gruodžio 1 d. 20:20:08
2008 m. gruodžio 1 d. 19:38:59
Delorean
Carlos Jean ir Fangoria-Nada
santogold-l.e.s. artistes
au revoir simone
ir taip pat indiskos muzikos-Anoushka Shankar
2008 m. gruodžio 1 d. 19:33:51
---Cut Copy-Lights and music
---Catpeople-Sister
---Hercules and love affair-Blind
---The good, the bad and the Queen-visas ju albumas
---Crystal Castles-black panther (nereali daina)
---Boards of Canada relaxing muzika
---mendetz-futuresex
---The ting tings manau zinosit
---Hot Chip-Boy from school
---The postal service
esu siek tiek atsilikus, sios dainos poros metu senumo, bet tiesiog ta epoka buvo labai faina mano gyvenima, ir jos garso takelis man ziauriai patinka
be situ visu, rekomenduoju dvi ispanu grupes, dainuojancias angliskai
Russian Red-jauna mergycka su gitara ir pritrenkianciu balsu
Najwajean, arba tiesiog Najwa Nimri, turi daug geru dainu, man asmeniskai ju Human Monkeys daina, yra tikras meno sedevras
2008 m. gruodžio 1 d. 19:05:24
https://www.youtube.com/watch?v=ao_NVUCyz -0
Of Montreal- ko gero kai kuriems jau visai ne naujiena, ypač Wraith Pinned To The Mist And Other Games. Čia šitų lengvai trenktų muzikantų pažinimas pasibaigt neturėtų, jau vien dėl Tim I Wish You Were Born A Girl, Rapture Rapes The Muses ir panašiai.
Throw Me The Statue, dievinu jo balsą. Ne dėl to, kad ten būtų kažkas ultra super nerealiai negirdėto, bet tiesiog nepaprastai kabina ta dainavimo maniera. Vertingiausia kol kas išlieka Lolita.
2008 m. rugsėjo 20 d. 12:05:52
kažkoks elektroninis shoegazeas (https://www.last.fm/music/Lynx+and+Ram), bet 'užkabino' kažkuo. Įdomios instrumentinės kompozicijos + nice vox
2008 m. rugsėjo 19 d. 23:19:15
2008 m. rugsėjo 19 d. 23:08:55
2008 m. rugsėjo 19 d. 22:02:37
2008 m. rugsėjo 13 d. 22:03:35