Man atradimas buvo Nurzery Rhymes albumas Thorns. Labai labai labai gražiai sumasterinta, velniškas vokalas, užvedantys tekstai ir pragariškai geras ritmas, kūrinio suvedimas. Šitas albumas mane "nužudė" vieną vakarą, kai pabandžiau iš smalsumo šitos chebros naują darbą.
Paklsuykit ir Jūs, manau patiks daugeliui čia esančių.
Yonderboi, ir kolkas konkrečiai albumas Shallow And Profound.
Downtempo > TripHop'as su Ambient ir Eksperimental garsu. Pirmas perklausymas solidžiai persiklausė. Turi Jazz skonio, kuris neskamba taip tipiškai ... paimti samplai neiššoka per ryškiai iš dainos, viskas klausosi labai ramiai. Gėris ausim.
Sutinku, geras. Bet Wild Seed man geresnis. Kad ir kokia gerbėja būčiau, bet laukus 13 metų norėtųsi kažko tooookiooooo... Deja. Nors šiap, nemeluosiu, malonu klausyt. Beje, tai jokiu būdu nėra atradimas - jau vos ne nuo praėjusių metų pradžios jo laukiau.
O mano šių dienų atradymai yra Medwynas Goodall'is ir A Secret Sense.
rozovye ocki ot ferre
nesu as hiphopo fanas bet cia nevisai ir hiphopas, skaitosi triphopas, klausosi idomiai, bent jau dainu tekstai tikrai neblogi pasirode man gut!
ypac moteriskas vokalas toks mmm viriskio partija irgi nebloga
praeitą savaitę atradau the Servant. Britiškas indie man visada arčiau širdies yra, ne išimtis ir šie vaikinai iš Londono. elegantiškai skamba. pagrindinis vokalas primena L. Gallagher'į.
Elenioke..KaunasLad..
Kazkaip man atvirksciai..tos isvardintos nelabai..Ir ryskiai iskirt galeciau tik "bathroom gurgle", kuri man viena is geriausiu 2007 m dainu apskritai..
O mano sios savaites atradimas.. 3OH!3 ( kubu ) baltuju toks rap/rock/parody
Man labiausiai patiko Little Bit, ypač gera versija Later! ... With Jools Holland laidoje. Youtube galima rasti.
Kai tik turėsiu galimybę prieit prie žmoniškiau veikiančio kompiuterio, būtinai pažiūrėsiu. Būtent apie jos gyvus pasirodymus daugiausiai gėrio ir teko skaityt.
Lykke Li. Žinoma, pagal idėją aš ja susidomėt turėjau jau gerokai seniau, bet taip jau susiklostė. Prieš mėnesį deezer.com jos albumo dar neradus, šiandien pagaliau paskyriau perklausai visą rytą ir likau už-bur-ta. Net neįsivaizduoju, kas tai, kodėl taip, bet šiandien nieko kito klausytis nenoriu.
Klausykit Dance Dance Dance (šokt neprivers, nors kai kurios dainos neleidžia nusėdėt nevirpant), Let It Fall.
Girdėjau vos dvi dainas "Biology is a fairytale" ir "So deep", šeip visai nieko, tik reikėtų pasijieškoti daugiau dainų
elenioooke rašė: Late Of The Pier- norėjau įsitikint, ar tikrai taip visur išliaupsinta dar viena ant bangos kabančio new rave grupė tikrai verta to dėmesio. Verta verta. Nors kol kas taip iki galo įtikino ir iš proto kraustytis privertė vienintelė The Bears Are Coming, kurią ir siūlau klausyt ar siųstis.
klausiau klausiau aš jų ir dvi dainos: Random Firl ir Heartbeat paliko tikrai gerą įspūdį. na, dar The Enemy Are The Future irgi neblogai skamba. Space And The Woods apskritai turėtų būti vakarėlių hitas; ) kitos dainos kažkaip "sunkiai" skamba...
Late Of The Pier- norėjau įsitikint, ar tikrai taip visur išliaupsinta dar viena ant bangos kabančio new rave grupė tikrai verta to dėmesio. Verta verta. Nors kol kas taip iki galo įtikino ir iš proto kraustytis privertė vienintelė The Bears Are Coming, kurią ir siūlau klausyt ar siųstis.
Laura Marling- kadangi jau pradėjau domėtis dainuojančiomis šauniomis merginomis, ji jau turi vietą tarp mano mėgstamų. Lyriška, savotiškai tiek liūdna, tiek linksma.
My Brightest Diamon. Kažkas neįtikėtino. Apskritai pastaruoju metu man visos indie grupės šiek tiek supanašėjusios, bet štai BUM ir išgirsti tokią mergiotę su neįprastu balsu ir vėl pradedi klimpt į tą patį
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. rugsėjo 12 d. 01:34:54
Paklsuykit ir Jūs, manau patiks daugeliui čia esančių.
2008 m. rugsėjo 12 d. 01:01:32
Nebūčiau, maybe, sužinojus, jei ne pavadinimas.
Acid-jazz.
Gera, įdomi, prablaškanti, energetic.
'into your soul' smagi.
2008 m. rugsėjo 1 d. 22:29:40
Klausiau dar nedaug, bet tai ko klausiau, labai patiko.
2008 m. rugsėjo 1 d. 22:19:33
Downtempo > TripHop'as su Ambient ir Eksperimental garsu. Pirmas perklausymas solidžiai persiklausė. Turi Jazz skonio, kuris neskamba taip tipiškai ... paimti samplai neiššoka per ryškiai iš dainos, viskas klausosi labai ramiai. Gėris ausim.
2008 m. rugsėjo 1 d. 02:50:20
O /me. Gėda gėda gėda, bet anksčiau daug klausytis neteko: Janis Joplin. Gėris energetinis.
2008 m. rugpjūčio 31 d. 20:48:05
2008 m. rugpjūčio 31 d. 19:43:37
morten harket naujas albumas super!
O mano šių dienų atradymai yra Medwynas Goodall'is ir A Secret Sense.
2008 m. rugpjūčio 31 d. 19:40:58
rozovye ocki ot ferre
nesu as hiphopo fanas bet cia nevisai ir hiphopas, skaitosi triphopas, klausosi idomiai, bent jau dainu tekstai tikrai neblogi pasirode
ypac moteriskas vokalas toks mmm
2008 m. rugpjūčio 31 d. 15:18:54
2008 m. rugpjūčio 31 d. 15:12:55
Kazkaip man atvirksciai..tos isvardintos nelabai..Ir ryskiai iskirt galeciau tik "bathroom gurgle", kuri man viena is geriausiu 2007 m dainu apskritai..
O mano sios savaites atradimas.. 3OH!3 ( kubu
2008 m. rugpjūčio 31 d. 15:00:48
2008 m. rugpjūčio 31 d. 14:34:29
Lykke Li.
Man labiausiai patiko Little Bit, ypač gera versija Later! ... With Jools Holland laidoje. Youtube galima rasti.
Kai tik turėsiu galimybę prieit prie žmoniškiau veikiančio kompiuterio, būtinai pažiūrėsiu. Būtent apie jos gyvus pasirodymus daugiausiai gėrio ir teko skaityt.
2008 m. rugpjūčio 31 d. 13:57:42
Lykke Li.
2008 m. rugpjūčio 31 d. 13:49:46
Klausykit Dance Dance Dance (šokt neprivers, nors kai kurios dainos neleidžia nusėdėt nevirpant), Let It Fall.
2008 m. rugpjūčio 31 d. 12:31:10
Os Mutantes
PJ Harvey
2008 m. rugpjūčio 31 d. 10:54:52
Girdėjau vos dvi dainas "Biology is a fairytale" ir "So deep", šeip visai nieko, tik reikėtų pasijieškoti daugiau dainų
2008 m. rugpjūčio 31 d. 10:43:23
Late Of The Pier- norėjau įsitikint, ar tikrai taip visur išliaupsinta dar viena ant bangos kabančio new rave grupė tikrai verta to dėmesio. Verta verta. Nors kol kas taip iki galo įtikino ir iš proto kraustytis privertė vienintelė The Bears Are Coming, kurią ir siūlau klausyt ar siųstis.
klausiau klausiau aš jų ir dvi dainos: Random Firl ir Heartbeat paliko tikrai gerą įspūdį. na, dar The Enemy Are The Future irgi neblogai skamba. Space And The Woods apskritai turėtų būti vakarėlių hitas; ) kitos dainos kažkaip "sunkiai" skamba...
2008 m. rugpjūčio 30 d. 22:47:27
Laura Marling- kadangi jau pradėjau domėtis dainuojančiomis šauniomis merginomis, ji jau turi vietą tarp mano mėgstamų. Lyriška, savotiškai tiek liūdna, tiek linksma.
2008 m. rugpjūčio 18 d. 14:13:21
Blue foundation [trip-hop, ambient], kažkas panašaus į Flunk ir Hooverphonic. Neblogai.
Gregor Samsa [post-rock, ambient, shoegaze] keista, kad anksčiau nebuvo žinoma. Rašyčiau 8-9 drąsiai.
Išvis post-rock'as užėmė savo vietą tarp klausomiausių stilių.
2008 m. rugpjūčio 18 d. 12:23:21