Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
Martyr (Užblokuotas)
2008 m. rugpjūčio 4 d. 23:08:47
Visai neseniau atradau Cannibal Corpse. Net negaliu nusakyt,kaip dabar man jie patinka
facial bones collapse as I crack your skull in half
Scars on Broadway...
System of A Down gitarsito naujoji grupė, išlikusi SOAD muzikos dvasia , bei kandūs sarkastiški ir socialiniai tekstai. Jei Serj Tankian labiau buvo panašus albumas į Mesmerize/Hypnotize laikus, tai šis darbas labiau primena SOAD pradžią , legendinį Toxicity. Rekomenduoju visiems.
elenioooke rašė: The Fratellis. Ko gero daugeliui jau ir taip žinomi. Ar bent jau last.fm kartais pralssytantys. Vėlgi indie jie, bet su smagiu energingu užtaisu. Nieko stebuklingai naujo neišradinėja, bet užkrečia.
Pasiklausykit: Chelsea Dagger. (man asmeniškai gyvas įrašas netgi geriau skamba)
praeitą rugsėjį Glazge buvau vienas iš 50 000 žmonių, kurie kartu su Fratellis stadike Chelsea Dagger dainavo: ) axujena.
Antony And The Johnsons. Jau vien Antony Hegarty balsas- kažkas labai giliai suvirpinančio ir neužmirštamo. Jei nežinot, būtent jis savo balsu prisidėjo prie Bjork "Voltoj".
Pasiklausykit: Hope There's Someone. Ir, aišku, dar kartą peržvelkit "Voltoj" The Dull Flame Of Desire ir My Juvenile.
The Fratellis. Ko gero daugeliui jau ir taip žinomi. Ar bent jau last.fm kartais pralssytantys. Vėlgi indie jie, bet su smagiu energingu užtaisu. Nieko stebuklingai naujo neišradinėja, bet užkrečia.
Pasiklausykit: Chelsea Dagger. (man asmeniškai gyvas įrašas netgi geriau skamba)
CSS. Pradedu užsivest ant tokio stiliaus muzikos. Nežinau, išgirdau juos pirmąkart iš gyvų įrašų iš Glastonbury (konkrečiau- kūrinį Off The Hook). Gal ir ne tai, ko klausyčiaus kasdien, bet kartais skaniai susiklauso.
Pasiklausykit: tos pačios Off The Hook.
Yoav. Iš pirmo žvilgsnio gal šiek tiek lėkštoki jo mzuikiniai bandymai balsas-gitara-elektronika, bet kuo toliau, tuo geriau virškinasi. Aišku, iškart vadinti savo muziką "Bjork ir Beck'o muzikos mišiniu" yra kiek per drąsu, ypač kai tai nė iš tolo nepanašu į tiesą, bet verta jam suteikti šansą.
Ir pasijuokti iš nuotraukų, kurias pateikia google vaizdų paieška. Ex-modelis jis, he.
Pasiklausykit: ai, nežinau. Iš eilės viską, kol jis įtikins, kad nėra toks kvailas.
O kokios tu informacijos nori? everyhit.com ar tai vikipedija galų gale. Šiuo atveju kalbėjau apie albumo poziciją UK charts (iš „Maximum h.“ ir singlų daugiausiai buvo), o ne subjektyvias apžvalgas (čia natūralu, kad klausydamas diskografiją a-z gali atsirinkt kitaip, ir nereikš, kad neteisingai).
Hopeless rašė: Neiškentęs parsisiunčiau debiutinį Shed Seven albumą, kuris kiek nuvylė. Bet „Going for Gold“ vis tiek skiriu 10 balų ir rekomenduoju visiems tikrojo Britpop mėgėjams.
Siūlyčiau parsisiųst jų „A Maximum High“, manyčiau, kad stipriausias (ir UK iš visų jų studijinių geriausiai įvertintas).
Shed Seven! Ačiū Dovaidui ir jo asmeniniam „top 100“, nes ten vietą užimanti šios grupės daina Going for Gold šią savaitę yra neabejotinas mano Nr. 1.
Neiškentęs parsisiunčiau debiutinį Shed Seven albumą, kuris kiek nuvylė. Bet „Going for Gold“ vis tiek skiriu 10 balų ir rekomenduoju visiems tikrojo Britpop mėgėjams.
explosions in the sky - grupė iš jav grojanti post-rock. labiausia mane žavi tai, kad jie groja vien muziką, jokių žodžių ir galima visiškai panirt tik į muziką. puikus desrtas apmąstymams
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. rugpjūčio 4 d. 23:08:47
Avoiding the prophecy of my new found lust You will never live again, soon your life will end I'll see you die at my feet, eternally I smash your face facial bones collapse as I crack your skull in half
2008 m. rugpjūčio 4 d. 22:55:27
System of A Down gitarsito naujoji grupė, išlikusi SOAD muzikos dvasia , bei kandūs sarkastiški ir socialiniai tekstai. Jei Serj Tankian labiau buvo panašus albumas į Mesmerize/Hypnotize laikus, tai šis darbas labiau primena SOAD pradžią , legendinį Toxicity. Rekomenduoju visiems.
2008 m. rugpjūčio 4 d. 19:55:20
The Fratellis. Ko gero daugeliui jau ir taip žinomi. Ar bent jau last.fm kartais pralssytantys. Vėlgi indie jie, bet su smagiu energingu užtaisu. Nieko stebuklingai naujo neišradinėja, bet užkrečia.
praeitą rugsėjį Glazge buvau vienas iš 50 000 žmonių, kurie kartu su Fratellis stadike Chelsea Dagger dainavo: ) axujena.
2008 m. rugpjūčio 4 d. 16:30:56
Pasiklausykit: Hope There's Someone. Ir, aišku, dar kartą peržvelkit "Voltoj" The Dull Flame Of Desire ir My Juvenile.
CSS. Pradedu užsivest ant tokio stiliaus muzikos. Nežinau, išgirdau juos pirmąkart iš gyvų įrašų iš Glastonbury (konkrečiau- kūrinį Off The Hook). Gal ir ne tai, ko klausyčiaus kasdien, bet kartais skaniai susiklauso.
Pasiklausykit: tos pačios Off The Hook.
Yoav. Iš pirmo žvilgsnio gal šiek tiek lėkštoki jo mzuikiniai bandymai balsas-gitara-elektronika, bet kuo toliau, tuo geriau virškinasi. Aišku, iškart vadinti savo muziką "Bjork ir Beck'o muzikos mišiniu" yra kiek per drąsu, ypač kai tai nė iš tolo nepanašu į tiesą, bet verta jam suteikti šansą.
Ir pasijuokti iš nuotraukų, kurias pateikia google vaizdų paieška. Ex-modelis jis, he.
Pasiklausykit: ai, nežinau. Iš eilės viską, kol jis įtikins, kad nėra toks kvailas.
2008 m. rugpjūčio 3 d. 17:31:20
galima tikėtis linko/-ų su šios informacijos šaltiniu? skaičiau šiek tiek kitokius įvertinimus. be to, man geriausias jų Let It Ride albumas.
O kokios tu informacijos nori? everyhit.com ar tai vikipedija galų gale. Šiuo atveju kalbėjau apie albumo poziciją UK charts (iš „Maximum h.“ ir singlų daugiausiai buvo), o ne subjektyvias apžvalgas (čia natūralu, kad klausydamas diskografiją a-z gali atsirinkt kitaip, ir nereikš, kad neteisingai).
2008 m. rugpjūčio 3 d. 16:42:38
Siūlyčiau parsisiųst jų „A Maximum High“, manyčiau, kad stipriausias (ir UK iš visų jų studijinių geriausiai įvertintas).
galima tikėtis linko/-ų su šios informacijos šaltiniu? skaičiau šiek tiek kitokius įvertinimus. be to, man geriausias jų Let It Ride albumas.
2008 m. rugpjūčio 3 d. 16:16:26
2008 m. rugpjūčio 3 d. 16:10:32
Gražu, melodinga, melancholiška.. Šitos grupės muzika yra būtent tai kas telpa į "melancholiškumo" rėmus.
Last.fm'o tag'ai labai padeda :}
2008 m. rugpjūčio 3 d. 15:47:39
Neiškentęs parsisiunčiau debiutinį Shed Seven albumą, kuris kiek nuvylė. Bet „Going for Gold“ vis tiek skiriu 10 balų ir rekomenduoju visiems tikrojo Britpop mėgėjams.
2008 m. rugpjūčio 3 d. 15:42:46
2008 m. rugpjūčio 3 d. 15:21:30
2008 m. rugpjūčio 3 d. 01:38:41
2008 m. liepos 28 d. 00:03:28
Stipru.
2008 m. liepos 27 d. 23:54:58
Dub/Ambient/Downtempo su neo klasikiniais prisilietimais.
Puiku.
2008 m. liepos 27 d. 23:36:29
Inspiral Carpets. Stilių žiūrint pagal last.fm - madchester/indie/britpop.
jų albumas Revenge of the Goldfish daugiau nei puikus...
2008 m. liepos 27 d. 21:46:52
2008 m. liepos 25 d. 19:41:51
o iš mano naujausių atradimų, kuriais susidomėjau labai, reiktų paminėt tokias grupes kaip Vilkduja ir Einsturzende Neubauten.
2008 m. liepos 25 d. 18:30:37
2008 m. liepos 25 d. 15:33:10
morten harket naujas albumas super!
2008 m. liepos 25 d. 15:32:08