Derniere Volonte. Prancūziškas martial industrial - neofolk. Nepakartojama, žavu, užkabina, kartais nuotaikinga. Ir keista atmosfera, o žodžių nesuprantu, bet netrukdo. Išvis, geriausia prancūziška grupė.
TakeYourTime rašė: Vampire Weekend is an indie pop/rock band with Afro-pop influences (pasak last.fm)
siūlau Campus ir A-Punk. Pirmąją pamilau aš, antroji patinka visiem kitiem ; )
A-Punk pamilau per pirmas 10 sekundziu video klipo.
O siaip, man dar One, Ladies of Cambridge smagios
The Splendour. Naujas man idomus indie rocko gruponas. Dvi dainos ju pagarsintos, ypac "Audio". Lieka tik laukti pirmojo epo ar albumo. Noretusi, kad ir radijo stosys juos pareklamuotu, nes gali taip ir likti neisgirsti.
TakeYourTime rašė: Vampire Weekend is an indie pop/rock band with Afro-pop influences (pasak last.fm)
Kwoon Kuomet pamačiau klipą "I lived on the moon" - žinojau, jog jie geri. Ir išties, bent albumas "Tales and Dreams" - puikus. Post-rock, ambient, atmospheric atmainos.
Iki užvakar Gnarls Barkley žinojau, tik kaip dainos „Crazy“ atlikėjus. Išgirdus „Going on“ užsinorėjau kokio tai jų albumo. Na štai klausau „The Odd Couple“. Ir ką? Susiklauso. Tikrai muzika verta dėmesio.
Dilgele rašė: Menswear. 95-97m. grupė, sunkiai sekės gaut juos iki šiol. Gerą mėnesį neatsiklausau vis. Tokia teisinga ano laiko muzika, vieni iš tų, kurie gal ir be reikalo pamiršti. Skambesiu - kažkur šalia Seahorses ir Cast.
va va, kiek ieškojau Menswear, niekaip nerandu..padarom tą patį, kaip ir su Lambrettas?: )
Menswear. 95-97m. grupė, sunkiai sekės gaut juos iki šiol. Gerą mėnesį neatsiklausau vis. Tokia teisinga ano laiko muzika, vieni iš tų, kurie gal ir be reikalo pamiršti. Skambesiu - kažkur šalia Seahorses ir Cast.
Šviežiausi: Adam Green. Huh, kam teko apie jį girdėt, tam jo apibūdint nė nereikia. Nučiuožes kaip reikalas. Ypač jo klipai įdomiai žiūrisi, dainuoja jis tokia visiškai DZIN išraiška. Jau vien pažiūrėkit "Carolina", idėją pagausit.
Verta paklausyt (nors kol kas, atrodo, visos klausos vienodai puikiai): "Baby's Gonna Die Tonight", "Hard To Be A Girl", "Dance With Me", "Choke On A Cock".
The Young Knives . Yikes. Jėga. Taip smagiai smagiai klausosi, ypač "Up All Night", "Weekends And Bleak Days", "Rumour Mill". Geros nuotaikos užtaisas, žodžiu.
CAKE. Vėlgi, smagumynas tikras, bet mano kuklia nuomone, tokios grupės kaip CAKE, Hot Hot Heat, Art Brut yra tokio tipo grupės, kurių gali tam tikrą laiką klausytis, bet kai jų per daug- jų muzika paprasčiausiai atsibosta. Bent man CAKE, Hot Hot Heat, Art Brut (ir, tiesą, pasakius, gal net Modest Mouse)- greičiau kaip prieskonis, o ne kaip viena tų grupių, kurių gali savo mp3 grotuve nešiotis po 30 dainų ir klausytis nepriklausomai nuo nuotaikos.
New Young Pony Club. Pagaliau prisiruošiau pasidomėt. Geriausiai klausosi autobuse.
Nors įtariu, kad daugelis ir taip žinot šitą grupę, man kol kas didžiausią įspūdį paliko "Hiding On The Staircase", "Tight Fit" ar netgi ta pati "Ice Cream".
''Yeah, rock n roll is fast, y'know. If all goes according to plan, I could be in rehab next Thursday! Tuesday week, I'll be living on an island with a small Indian boy.''
No-Man experimental, progresyvas kai kur, bet šiaip ambient irgi nemažai. Sunku juodu priskirti prie kažko vieno.
Atradau paklausęs naujausio jų albumo "Shoolyard Ghosts" - puikumas ausims. Tai ir pradėsiu dabar, visgi gyvuoja jau 20 metų. Beje, tai šalutinis Steveno Wilsono iš Porcupine Tree projektas.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. birželio 11 d. 10:00:49
2008 m. birželio 10 d. 21:09:23
2008 m. birželio 10 d. 20:15:43
2008 m. birželio 10 d. 19:46:50
Dark New Day (hard rock)
As Cities Burn (post-hardcore)
2008 m. birželio 10 d. 19:25:42
Vampire Weekend is an indie pop/rock band with Afro-pop influences (pasak last.fm)
Nemačiau dar klipo ;o bėgu žiūrėt.
2008 m. birželio 10 d. 19:21:10
2008 m. birželio 10 d. 19:20:10
Vampire Weekend is an indie pop/rock band with Afro-pop influences (pasak last.fm)
2008 m. birželio 10 d. 19:10:53
2008 m. birželio 10 d. 18:47:33
2008 m. gegužės 27 d. 15:11:42
2008 m. gegužės 27 d. 14:49:10
2008 m. gegužės 27 d. 14:00:46
2008 m. gegužės 27 d. 13:30:29
2008 m. gegužės 27 d. 12:55:59
2008 m. gegužės 26 d. 21:22:33
Menswear. 95-97m. grupė, sunkiai sekės gaut juos iki šiol. Gerą mėnesį neatsiklausau vis. Tokia teisinga ano laiko muzika, vieni iš tų, kurie gal ir be reikalo pamiršti. Skambesiu - kažkur šalia Seahorses ir Cast.
va va, kiek ieškojau Menswear, niekaip nerandu..padarom tą patį, kaip ir su Lambrettas?: )
2008 m. gegužės 26 d. 21:07:02
2008 m. gegužės 26 d. 20:49:37
2008 m. gegužės 26 d. 18:38:06
Adam Green. Huh, kam teko apie jį girdėt, tam jo apibūdint nė nereikia. Nučiuožes kaip reikalas. Ypač jo klipai įdomiai žiūrisi, dainuoja jis tokia visiškai DZIN išraiška. Jau vien pažiūrėkit "Carolina", idėją pagausit.
Verta paklausyt (nors kol kas, atrodo, visos klausos vienodai puikiai): "Baby's Gonna Die Tonight", "Hard To Be A Girl", "Dance With Me", "Choke On A Cock".
The Young Knives . Yikes. Jėga. Taip smagiai smagiai klausosi, ypač "Up All Night", "Weekends And Bleak Days", "Rumour Mill". Geros nuotaikos užtaisas, žodžiu.
CAKE. Vėlgi, smagumynas tikras, bet mano kuklia nuomone, tokios grupės kaip CAKE, Hot Hot Heat, Art Brut yra tokio tipo grupės, kurių gali tam tikrą laiką klausytis, bet kai jų per daug- jų muzika paprasčiausiai atsibosta. Bent man CAKE, Hot Hot Heat, Art Brut (ir, tiesą, pasakius, gal net Modest Mouse)- greičiau kaip prieskonis, o ne kaip viena tų grupių, kurių gali savo mp3 grotuve nešiotis po 30 dainų ir klausytis nepriklausomai nuo nuotaikos.
New Young Pony Club. Pagaliau prisiruošiau pasidomėt. Geriausiai klausosi autobuse.
Nors įtariu, kad daugelis ir taip žinot šitą grupę, man kol kas didžiausią įspūdį paliko "Hiding On The Staircase", "Tight Fit" ar netgi ta pati "Ice Cream".
2008 m. gegužės 9 d. 15:11:14
2008 m. gegužės 9 d. 13:56:09
Atradau paklausęs naujausio jų albumo "Shoolyard Ghosts" - puikumas ausims. Tai ir pradėsiu dabar, visgi gyvuoja jau 20 metų. Beje, tai šalutinis Steveno Wilsono iš Porcupine Tree projektas.