be_inis rašė: Agalloch, o konkrečiai The White EP. Tik šį mini albumą iš Linkomanų parsisiųnčiau. Pirmi paklausymai gan nevykę, bet tokia daina kaip Pantheist negali būti nepastebėta. Muzika, einanti nuo akustinių gitarų, lygtais girdisi kažkas panašaus į kankles [...], ir visa tai įeina ar pereina į ambient gaudesį. Viską išgirsti reikia DAUG garso. Bendrai paėmus, ką išgirdau per kelias dainas buvo šviežia, neklausyta ir puikiai atlikta muzika, tamsi, bet nedepresova.
mane žavi šios grupės įvairumas, tarkim "Ashes against the grain" yra tikrai vienas geriausių Metal albumų istorijoj , tačiau nepaisant to, jie sugeba kurtiir visiškai kitokią muziką. Pats White Ep man nepaliko didelio įspūdžio , bet kai kurios dainos esant tam tikrai nuotaikai susiklauso
Agalloch, o konkrečiai The White EP. Tik šį mini albumą iš Linkomanų parsisiųnčiau. Pirmi paklausymai gan nevykę, bet tokia daina kaip Pantheist negali būti nepastebėta. Muzika, einanti nuo akustinių gitarų, lygtais girdisi kažkas panašaus į kankles [...], ir visa tai įeina ar pereina į ambient gaudesį. Viską išgirsti reikia DAUG garso. Bendrai paėmus, ką išgirdau per kelias dainas buvo šviežia, neklausyta ir puikiai atlikta muzika, tamsi, bet nedepresova.
Matt White- wasteland.
Neipatinga, bet visai grazi, ypac pati pradzia
jos visai nesimato
taip ir stovim
berankiai
V.L
Atradau grupę E.S.Posthumus, per serialo 4400 OST su daina Nova. Lengvas, atmosferinis, į klasikinę muziką panašus kūrinys. Lastuose jį tagina Classic, Instrumental, New Age ir panašiai.
... daugiau nieko neradau iš jų kūrybos
visai neseniai atrastas, bet ilgai (tikiuosi) dar bus nepamirštamas Dave Gahan.
jo kūryba, o ypač dainos 'Kingdom', 'Saw Something' dar kartą patvirtina, jog atradimam pabaigos nėra ir nebus. niekad. (mano asmeninė interpretacija).
[=
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. kovo 19 d. 19:53:30
2008 m. kovo 18 d. 10:15:53
Agalloch, o konkrečiai The White EP. Tik šį mini albumą iš Linkomanų parsisiųnčiau. Pirmi paklausymai gan nevykę, bet tokia daina kaip Pantheist negali būti nepastebėta. Muzika, einanti nuo akustinių gitarų, lygtais girdisi kažkas panašaus į kankles [...], ir visa tai įeina ar pereina į ambient gaudesį. Viską išgirsti reikia DAUG garso. Bendrai paėmus, ką išgirdau per kelias dainas buvo šviežia, neklausyta ir puikiai atlikta muzika, tamsi, bet nedepresova.
mane žavi šios grupės įvairumas, tarkim "Ashes against the grain" yra tikrai vienas geriausių Metal albumų istorijoj , tačiau nepaisant to, jie sugeba kurtiir visiškai kitokią muziką. Pats White Ep man nepaliko didelio įspūdžio , bet kai kurios dainos esant tam tikrai nuotaikai susiklauso
2008 m. kovo 18 d. 09:14:36
2008 m. kovo 18 d. 00:53:02
2008 m. kovo 11 d. 13:25:39
Neipatinga, bet visai grazi, ypac pati pradzia
2008 m. kovo 11 d. 10:43:51
Babyshambles
geriau vėliau negu niekada; )
tai jau tikrai
2008 m. kovo 10 d. 21:19:20
2008 m. kovo 10 d. 21:15:30
... daugiau nieko neradau iš jų kūrybos
2008 m. kovo 10 d. 21:00:55
Saturnus.
kaip tik Saturnus klausau
o mano atradimas paskuitnis tai Cor Scorpii...pasakiškas Death/Blackas iš legendinių Windir likusių narių...
2008 m. kovo 10 d. 20:53:50
2008 m. kovo 10 d. 20:46:42
jo kūryba, o ypač dainos 'Kingdom', 'Saw Something' dar kartą patvirtina, jog atradimam pabaigos nėra ir nebus. niekad. (mano asmeninė interpretacija).
[=
2008 m. kovo 10 d. 19:06:43
2008 m. kovo 10 d. 18:14:24
2008 m. kovo 10 d. 16:49:31
Babyshambles
geriau vėliau negu niekada; )
2008 m. kovo 10 d. 16:33:51
2008 m. kovo 5 d. 01:38:36
D.I.K.V.A.Š.
Draugo brolis vokalistas, o ką? ;o
Kursiokas bosistas ar kazkas panasaus..
Oo geras ;o
Su juodais ilgais plaukais?
Gera jie grupė, gera ;]
Ypatingai 'bepročiai balandžiai' lux : )
2008 m. kovo 5 d. 01:11:33
D.I.K.V.A.Š.
Kursiokas bosistas ar kazkas panasaus..
2008 m. kovo 4 d. 22:29:05
D.I.K.V.A.Š.
2008 m. kovo 4 d. 16:35:18
Toploader.. ir... Siela
2008 m. kovo 4 d. 11:31:30
D.I.K.V.A.Š.