If you knew a woman who was pregnant, who had 8 kids already, three who were deaf, two blind, 1 mentally retarded, she had syphilis; would you recommend her an abortion? (you would have killed Beethoven)
If you knew a woman who was pregnant, who had 8 kids already, three who were deaf, two blind, 1 mentally retarded, she had syphilis; would you recommend her an abortion? (you would have killed Beethoven)
Nematau nieko blogo Trumpo rankos paspaudimui. Tiesiog mandagumo gestas ir tiek, nebūtina ekspresyviai išreikšti, ką tu manai apie tą žmogų, kuriam ranką spaudi.
Tiesiog aš jau pratęsimo metu prieš įvartį pradėjau spekuliuot, kas būtų, jei Argentina atsilaikytų 10 vs. 11 ir laimėtų baudiniuose su nuliais xG statistikoje. Jaučiu ispanų komandai nebūtų leidę grįžti namo į Ispaniją
Tas "unstoppable force laimėjo prieš (almost) immovable object" labai neblogas analogas šitai situacijai apibūdinti. Asmeniškai, gražesnis futbolas kai abi komandos žaidžia apylygiai. Argentinos ir stats, ir vaizdas aikštėj nebuvo geras antroj pusėj.
2026 m. liepos 21 d. 23:40:34
Šalaševičiūtė 11
Vizgirda 10
Valatka 8
Petrauskas 10
Kaukenas 10
Kurtinaitis 10
Tuminas 8 Kill
Valeikis 10
Šapauskas 7 Save
Petrauskyte 12
2026 m. liepos 21 d. 06:33:45
Šalaševičiūtė 11
Vizgirda 10
Valatka 8 kill
Petrauskas 10
Kaukenas 10
Kurtinaitis 10
Tuminas 10
Valeikis 10
Sapauskas 6 kill
Petrauskyte 12 save
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2026 m. liepos 20 d. 08:53:49
Šalaševičiūtė 11 save
Vizgirda 10
Valatka 8 kill
Petrauskas 10
Kaukenas 10
Kurtinaitis 10
Tuminas 10
Valeikis 10
Sapauskas 8
Petrauskyte 11
2026 m. liepos 20 d. 07:05:22
Šalaševičiūtė 10
Vizgirda 10
Valatka 10
Petrauskas 10
Kaukenas 10
Kurtinaitis 10
Tuminas 10
Valeikis 10
Sapauskas 8 kill
Petrauskyte 11 save
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2026 m. liepos 20 d. 05:07:46
Šalaševičiūtė 10
Vizgirda 10
Valatka 10
Petrauskas 10
Kaukenas 10
Kurtinaitis 10
Tuminas 10
Valeikis 10
Sapauskas 10
Petrauskyte 10