| Puslapiai: 1 |
Į viršų
| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | Heavy WeatherPeter Hammill Naujas Hammill\'is! |
||||
| Sahja | Celebrate Your LifeSandra |
||||
| Alvydas1 | In Celebration Of LifeNosound Kažko užnešė į egzistencinę filosofiją, matyt tėviškės orai įtakoja. |
||||
| Prodarv | One and OneRobert Miles |
||||
| Very_crazy_enough | Long Summer DaysThe Moody Blues |
2026 m. rugpjūčio 23 d. 22:20:21
Man buvo 36 metai ir tas uzejo kaip baisus sapnas, kuris tesiasi iki dabar
Pasaulis ir zmones pasikeite nebegriztamai
Kodel del teritoriju nepasidalina rusu ir ukrainieciu gimingos tautos ir koki vaidmeni cia atlieka bei turi atlikti lietuviai
Jei yra xxi amzius ir po ranka turi ne vien kalkuliatoriu, nueik ir paskaiciuok toj vietoj kuriu daugiau gyvena. Jei tu - kiti shtysh. Jei anu - tai analogiskai tie shtysh, palikit teritorija. Man taip racionaliai atrodo, bet as esu nezinovas ir neekspertas, ne visazinis koks. Bet ar mano cia reikalas? Tokiu Lietuvoj daug. Visi apie viska absoliuciai zino. Tolimus krastus nutuokia ypac.
Jei del teritorijos visi sutaria ir Putinui reikia tik Zelenskio galvos, suprantama tada. Bet dabar toks 12 metu tvyrantis konfliktas ir su tokiom pasekmem ir kuris nesibaigia net.... Del krematorskio kazkokio ir kt. Ar vasiai likt krematorske ar uz krematorsko, ar atsidurt krematoriume net!
Gana pezalu.
1.ar pasisakai pries kara
2.jei ne, uz kuria puse eini
3.jei ukrainiecius - kaip apsigint nuo ruso ir atgrasyti visiems laikams?