Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Andriaus Mamontovo albumas "Geltona. Žalia. Raudona."

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
xdm
2008 m. kovo 25 d. 21:27:00
ir Mamontovas komentuoja ne įvykį(tą ir sakiau - "Mamontovas ir nedainuoja apie energetiką"), o ką kitą. Taigi jam ir nereikia išmanyti to įvykio peripetijų! Jis dainuoja apie jausmus, visuomenės nuotaikas, pokyčius, žiniasklaidą, aklumą ir t.t. o ne apie kokį nors konkretų įvykį. Šitie dalykai tinka bet kokiam politiniam įvykiui ir ta daina "Atsibusk" gali būti naudojama nors ir Seimo rinkimams nors ir badui afrikoj... Ji apeliuoja visai kitur. Politika yra sausa ir ten jausmų nėra(nebent populizme) ir jei Mamontovas būtų labiau politikas nei muzikantas jis dainuotų apie sausus faktus, o jis dainuoja ne apie juos! Taigi jis kurė albumą "Geltona. Žalia. Raudona." būtent kaip muzikantas, o ne prastas politikas!

Atsakyti
xdm
2008 m. kovo 25 d. 21:10:21
hip-hop_daughter, vadinas rage against the machine yra pati dalbajobiškiausia grupė pasauly nes jų kekviena daina su daugiau ar mažiau politikos? Ir kokie dalbajobai visam pasauly jų klauso... ir kaip ta grupė galėjo tapti viena iš įtakingiausių savo stiliuje? hmmmmm...

Atsakyti
hip-hop_daughter
2008 m. kovo 25 d. 21:00:06
neee, aš čia ne tau čia xdm. ;P

2008 m. kovo 25 d. 20:58:06
hip-hop_daughter ---> aa.. mat kaip.

// na tada ten tebūnie mano subjektyvi nuomonė.

2008 m. kovo 25 d. 20:45:45
Ou džy, aš matau, kad tu nesupratai, ką aš pasakiau. Muzikantas, kaip ir kunigas, turi buti apolitiškas, va čia yra pagrindinė idėja, kurią norėjau išsakyt. Nes politiko profesija yra politika, o muzikanto - muzikavimas. Kam kištis į ten, kur tau nevieta ir ten, kur tu nieko nesupranti? Let's go, tada, santechnikai operuoja žmogus, gydytojai taiso vamzdžius ir taip toliau. Nu blet, kas per dalbajobų tauta [aš nesiginu, kad nesu viena iš jų]. Tai jei jau užgrojo ir bando kažką pasisakyti, tegul nesako, kad "nežino visų peripetiju ir kas ten kaip", nes tai yra NERIMTA ir albumas iškart tampa toks pats.
krč.

2008 m. kovo 25 d. 17:40:09
k_b ---> pritariu. nieko per daug naujo. įprasta.

//na ir šiaip visokie komentarai, pamąstymai žiniasklaidoje nieko gero nepasakė apie šį A. Mamontovo albumą..

// hip-hop_daughter---> taip. pritariu. pastoviai šedevro nesukusri. bet tai kad ir vargšas žmogelis.. nebeturi pasirinkimo. iš jo ir reikalaujama kažko.

2008 m. kovo 25 d. 16:34:58
ir šiaip man kažkaip atrodo, kad žmonės nesupranta jokių pozityvių įdėjų susijusių su politika nes: komunistų valdyme užkoduota "politics sucks" tam, kad politika ir žmonių valdymas būtų tik privilegijuotų valdančiųjų reikalas. svetimi komunistai mus 'dulkino' 50 metų per smegenis ir beliko tą vietą kur guli mąstymas apie politiką išoperuoti - todėl dauguma ir negali mąstyti ir suvokti pozityvių įdėjų jei ten yra žodis politika. Apskritai žodis politika - keiksmažodis. Visai kaip anais laikais... kol taip bus tol ir nebus čia vakarietiško lygio politikos... ;]

Atsakyti
xdm
2008 m. kovo 25 d. 16:22:17
Mamontovas ir nedainuoja apie energetiką. Jis dainuoja apie visai kitokius dalykus. Pvz., daina "Kieno tu pusėje" nors muzikos požiūriu man ji nėra ypatinga, tačiau jos įdėja man labai artima: kol nėra didelių pokyčių, visuomenė būna labiau susiliejus, miglota, bet atėjūs dideliems pokyčiams(pvz., Sąjūdžiui) viskas išryškėja, atsiranda sankirtos ir atsiranda ryškios pusės. Taigi čia Mamontovas ir sako - nebūk pilkas, atsibusk, pasakyk vieniems "aš su jumis", o kitiems "aš nebūsiu toks kaip jūs" ir susivok kieno tu pusėje.
O šiaip albume daug įdėjų neradau. Visiškai nesitikėjau iš Mamontovo to ką daro kokia TurboReanimacija, o tikėjaus labiau verčiančių pamąstyti įdėjų. Bet ne tiek jų ten ir daug.
Bet šiaip man albumas patiko turbūt labiausiai dėl rock'inio skambėsio nors aš mamontovo seniau beveik neklausiau

ir hip-hop_daughter kas tu tokia, kad galėtum teigti, kad valdas ir gediminas neišmano apie energetiką? gal jiem palanku, kad žmonės laikytų neišmaneliais tuos kurie iš tikro valdo tuos žmones?

Atsakyti
hip-hop_daughter
2008 m. kovo 25 d. 16:06:14
Visai pritariu k_b, nes visai taip ir yra. Nieko naujo, nieko gero. Kas buvo Foje, niekada nebebus Mamontove. Ir išvis, 15 albumų yra per daug, nes vienas žmogus originalios muzikos tiek daug kartų sukurti negali. Tas pats jau per tą patį. O dar tas vėlimasis į politiką. Mamontovas apie energetiką supranta tiek pat kiek Kirkilas ir Adamkus - maždaug nieko. Jeigu jis, kaip pats sakė, balsavo už Adamkų ir tiki, kad jis ne durnas, tai kokio bb Mamontovas dar karta eina ir lendi Adamkui į akis?! Ir tegul padeda tą sušiktą gitarą į vietą. Įtariu, kad nebeturi jis apie ką dainuoti, nes Marso kanjonai ir visokie smėlio žmonės prie laužo šviesų jau užgeso.

2008 m. kovo 25 d. 15:46:02
ko čia kabinėtis? tenka rinktis mažesnę blogybę ir tiek...

Atsakyti
akera
2008 m. kovo 25 d. 15:34:32
CD koncertuose pardavinėjami.
Ir nereikia čia kabinėtis prie žmonių, man taipogi mieliau būtų turėt CD, bet kai prieš koncertą sužinojau, kad albumą gausiu mp3 formatu, nepirkau.
Ir dar: am.frype.lt - visos naujo albumo dainos sudėtos.

Atsakyti
mechanical_animal
2008 m. kovo 25 d. 14:30:52
Hopeless rašė:
Iš kur jūs jį siunčiatės? Įdomu išgirsti, nors labiau norėčiau turėt albumą CD pavidalu. Nepatinka man ta mp3 parsisiuntimo idėja.

kox tyruolis atsirado, "nepatinka parsisiuntimo ideja, na bet vistiek pasakykit is kur siunciates" cia tas pats atvejis kaip beprisidegantis cigarete tevas sako sunui "tu nerukyk zinok - labai nesveika.."

Atsakyti
mechanical_animal
2008 m. kovo 25 d. 14:28:07
The_Wicked_One rašė:
vis dar didžiuojuosi kad negirdėjau titulinės dainos. ir nesiruošiu išgirsti.

as taip pat

Atsakyti
dingusi_kazkur
2008 m. kovo 24 d. 22:46:57
Lol, tai kaip aš CD nusipirksiu?

2008 m. kovo 22 d. 17:10:42
na, aš savo CD atsiėmiau dar ketvirtadienį.
Ir nenuvylė manęs tas albumas, nors tu ką. Politizavimo neprikišu, nes kažkas turi kalbėt ir apie problemas, o kai tai daro puikus muzikantas, aš nieko prieš.
Muzikine prasme albumas tai pat geras (nors ir ne geriausias), nes bent mane daugmaž visos dainos užkabino iškart.
Ir smagus kai kur pasigirstantis britiškas skambesys, mano manymu, tik pliusas. laukiu nesulaukiu ketvirtadienio koncerto ;]

2008 m. kovo 18 d. 11:57:24
"Norintieji pačiupinėti albumą, jį galės įsigyti per A.Mamontovo koncertus."

Planuojamas didelis koncertų turas po visą Lietuvą. Jis tęsis nuo pavasario iki vasaros pabaigos. Pirmasis koncertas vyks virtualioje erdvėje – „Second life“ svetainėje kovo 19 dieną.

Naujasis A.Mamontovo albumas įrašytas Varšuvoje studijoje „Sound and More“.

„Turėjome tokias sąlygas, kokių negalėjome sau leisti Lietuvoje - čia tiesiog tokio lygio studijų nėra. Norėjosi padaryti gerą, kokybišką įrašą, kad jis ilgą laiką neštų žmonėms džiaugsmą“, - kalbėjo A.Mamontovas.

Atlikėjas sako, kad į dešimt albumo kūrinių sutalpinta 150 dainų. Anot A.Mamontovo, keistos kitų muzikantų pagyros, kad albume yra net aštuoniolika ar devyniolika dainų. Pasak atlikėjo svarbiausia ne dainų gausa, o kad jos patiktų.

„Ne kiekybė, o kokybė, mintis ir žinutė, kuri yra pasakyta - tai pats svarbiausias dalykas“, - tikino dainininkas.

Gitarų skambesiu prisodrintos dainose tarp eilučių paslėptas politinis manifestas. Dainininkas neslepia, kad dainose kalbama apie tai, kas vyksta Lietuvoje.

„To pilietiškumo buvo ir grupės „Foje“ laikais, ir Atgimimo laikotarpiu. Ne kartą esame dalyvavę Roko maršuose ir kitose pilietinėse akcijose“, - teigė vienas populiariausių Lietuvos dainininkų.

2008 m. kovo 17 d. 23:19:32
Tai kaip čia yra? Susibalamutijau absoliučiai. Bus jis CD formate ar ne?

2008 m. kovo 17 d. 22:23:00
džiaugtus Karlas ir Frydrichas tokias įdėjas paskleidę...

Atsakyti
manijack (Užblokuotas)
2008 m. kovo 17 d. 22:17:38
MP3 pirkt? , juokauji... , gereu jau albuma viena kita nusipirkt , nei metit pinigus ant mp3 , pilna tu piratiniu mp3`rioskiu..

2008 m. kovo 17 d. 22:12:15
o aš sakau kad blogai

dc++, o šiaip galima nusipirkti legalius mp3 https://muzika.sp.lt/Magellan/pag...&view Id=5061699

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

All That Remains All That Remains
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1598
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 216543