o kas tas PATS Alexas? Siaip stone roses antras albumas tai nekoks apart love spreads ir ten storey love song. bet tokios dainos kaip I wanna be adored, this is the one ar I am the ressurection tai kazkas tokio nepakartojamo
Casuals'ų band'as (t.y. šiai "subkultūrai" SR muzika labai patinka)..patinka ir man, nors asmeniškai jau atsiklausias jų, bet Love Spreads vos ne kasdien sukasi; ) iš emės, didelę įtaką padarė ateities grupėms..juk pats Alex'as iš AM jį (Ian) savo įkvėpėju laiko..
The Stone Roses yra viena is tu grupiu, kurias man nuolatos meta last.fm (nors ne taip daznai as jo ir klausau). Taip, tai tikrai gera grupe, bet nepasakyciau, kad ji labai mane butu uzkabinus.
Nesu smarkus gerbėjas, bet tokius žinau. SR skirčiau prie bent jau Must Know grupių sąrašo. Be to, kad jie prisidėjo prie to, Dilgelės paminėto, lūžio, jie turi patį tipiškiausią Britišką kokybišką muzikinį veidą. Neperdaug tokių grupių yra.
O šiaip jiem - respectsss .
Grupė - legendinė, turbūt buvo vienas iš tų esminių „lūžių“ besiformuojant britpopui. Pirmasis albumas - labai geras, antras, gaila, jau nebe toks.
Ian Brown solo karjera irgi iš dalies dėmesio verta. Bent jau jo „Unfinished Monkey Buisness“. Ir paskutinysis, „ The World Is Yours“, pastaruoju metu pas mane dažnai sukas - gražus darbas.
Anglijoj tai viena didžiausia įtaka padariusių ir legendinių grupių, lietuvoj kažkaip neperdaug apie juos kas girdėt, išleido tik 2 albumus, bet debiutinis selftitled "The Stone Roses" dažnai figuruoja geriausių visų laikų albumų sąrašuose, bent jau tuose kur anglai sudarinėja. Įdomu ar yra čia gerbėjų..?
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2016 m. vasario 6 d. 15:45:39
Dar vienas atvejis, kaip leidybinė firma papjauna gabius muzikantus.
2008 m. balandžio 5 d. 15:14:42
2008 m. kovo 9 d. 02:03:34
o kas tas PATS Alexas?
Arctic Monkeys fiureris..
2008 m. kovo 9 d. 01:31:47
2008 m. kovo 8 d. 23:00:12
2008 m. kovo 8 d. 18:44:09
2008 m. kovo 8 d. 18:39:49
O šiaip jiem - respectsss
2008 m. kovo 8 d. 14:18:18
Įdomu ar yra čia gerbėjų..?
Grupė - legendinė, turbūt buvo vienas iš tų esminių „lūžių“ besiformuojant britpopui. Pirmasis albumas - labai geras, antras, gaila, jau nebe toks.
Ian Brown solo karjera irgi iš dalies dėmesio verta. Bent jau jo „Unfinished Monkey Buisness“. Ir paskutinysis, „ The World Is Yours“, pastaruoju metu pas mane dažnai sukas - gražus darbas.
2008 m. kovo 8 d. 13:55:20