"Headlights" dainoje repuojama apie meilė mamai, bet kaip žinom Eminemas labai "gražias" dainas, kūrė apie mamą. Žodžiu: kai noriu pasiklausyti kažka gražaus apie mama tai klausausi 2Pac "Dear Mama" ar kažką panašaus... Beje, daina paimta iš John Lennon - Mother.
Eminemas yra hiphopo dievas!
Eminem'as mano nuomonė pats geriausias reperis. Klausau jo nuo 2002 ir tiesą pasakius seniau jo dainos buvo daug geresnės nei dabar. Stipresnė iš populeresnių gal "I need a doctor". Aišku yra dar neblogų su royce kaip "almost famous", "echo" ir pan.
Bet daug ir pop'so atsirado pas jį. Senos dainos yra nepamirštamos su skambesiu, su žodžiais ir jo nepriekaištingu repu.
Šiaip Eminemo dainos yra labai motyvuojančios, jei gerai supranti žodžių prasmę. Todėl šiaip bet kada jo nesiklausau, nes kasdien klausantis dingtų pagrindinė reikšmė.
mane erzina tai, kad jis sukūrė kelias dainas ir atliko jas su pop atlikėjais, tai visos mažvaikės pradėjo svaigti, kad myli Emą ir pnš.. bet aš gerbiu jį už viską. Tikrai nesvaigstu, nevarau ant tų, kuriems jis nepatinka (neklausykit vpš), esu tik šiek tiek pamišus dėl jo kūrybos. Senos, naujos dainos whatever - beveik man viskas limpa. Aišku yra daug skirtumų jo kūryboje, kai jis buvo 20metis rodydavo šikną, Slim Shady laikai juk buvo. Dabar jis subrendęs muzika pakitusi, bet viskas eina iš širdies. Suprantu, kad nėra gerai dergliotis iš kitų, bet jis tai daro ir nebijo pasijuokti ir iš savęs. Aš jį palaikau visomis keturiomis..
put in front of your optical to slow you down
And everytime you think you gotten past it
it's gonna come back around and tackle you to the damn ground...
green_moon rašė: jau kokia savaite, kiekviena ryta pradedu su eminemo muzika. as ir pati labai stebiuosi, na.
Buvo toks laikas,kai pradėdavau rytą su Eminemo muzika ir aš,tik tai buvo priverstinis klausymas ,nes mano vaikai jo klausėsi nuo ryto iki vakaro.Hip hopas man nelabai
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2013 m. lapkričio 9 d. 16:57:57
Aišku topinis hitas "The Monster"... Jau tai, kad dainoje chora atlieka Rihanna jau prideda daug balų šiai dainai..."The Monster" vertinu 9.
2013 m. lapkričio 9 d. 16:57:39
"Headlights" dainoje repuojama apie meilė mamai, bet kaip žinom Eminemas labai "gražias" dainas, kūrė apie mamą. Žodžiu: kai noriu pasiklausyti kažka gražaus apie mama tai klausausi 2Pac "Dear Mama" ar kažką panašaus... Beje, daina paimta iš John Lennon - Mother.
2013 m. spalio 10 d. 17:24:48
Music.lt išdykauja - atšventė jo gimtadieni anksčiau nei tikrąjį...
2013 m. spalio 7 d. 13:27:59
pala, pala eminemui 41?O____O
2013 m. rugsėjo 20 d. 12:48:09
Kas kart, kai aš išgirstu daina, kurioje yra Eminemas, Nas eilutė visada ateina į galvą: "Eminem murdered you on your own shit":
1. Jay Z - Renegade
2. Bob - Airplanes (Part II)
3. Rihanna - Love the Way You Lie (Part II)
4. T.I. - That's All She Wrote
5. Akon - Smack That
6. Dr. Dre. - I Need A Doctor
7. Lil Wayne - Drop The World
8. Drake - Forever
9. Dr. Dre. - Forgot About Dre
10. 50 Cent - My Life
2013 m. rugsėjo 9 d. 17:25:16
Mano TOP 3:
2013 m. rugpjūčio 27 d. 18:22:45
Taip jis žlugės, nes dauguma reperių vien tik repuoja apie pinigų garbinimą ir moteris.
Eminemas yra hiphopo dievas!
2013 m. gegužės 15 d. 17:33:42
andriuscj, kaip prajuokinai. ;DD briedas yra eminemas.
2013 m. balandžio 6 d. 20:18:56
1999-2013 Geriausias reperis :) nes kiti geriausi nusauti, O ypac siandienis repas kadangi zluges tj jis man vienintelis dar dar atitinka repo kriterijus
2013 m. kovo 18 d. 19:04:22
Dauguma Eminemo dainu atsimenu is GTA: Vice City nes ten per radija jas grodavo :D ach senasis gerasis Vice City ;/ Beto del Eminemo tai tikrai geras reperis.
2013 m. kovo 10 d. 09:32:10
Venas geriausiu reperiu :D
2012 m. spalio 8 d. 13:44:02
Eminemo neklausau, bet šiaip geras reperis.
2012 m. vasario 23 d. 17:22:05
Eminem'as mano nuomonė pats geriausias reperis. Klausau jo nuo 2002 ir tiesą pasakius seniau jo dainos buvo daug geresnės nei dabar. Stipresnė iš populeresnių gal "I need a doctor". Aišku yra dar neblogų su royce kaip "almost famous", "echo" ir pan.
Bet daug ir pop'so atsirado pas jį. Senos dainos yra nepamirštamos su skambesiu, su žodžiais ir jo nepriekaištingu repu.
Šiaip Eminemo dainos yra labai motyvuojančios, jei gerai supranti žodžių prasmę. Todėl šiaip bet kada jo nesiklausau, nes kasdien klausantis dingtų pagrindinė reikšmė.
2012 m. vasario 11 d. 12:24:54
Kaip reperis neprastas, bet nesidomiu tokia muzika.
2012 m. vasario 10 d. 22:53:49
mane erzina tai, kad jis sukūrė kelias dainas ir atliko jas su pop atlikėjais, tai visos mažvaikės pradėjo svaigti, kad myli Emą ir pnš.. bet aš gerbiu jį už viską. Tikrai nesvaigstu, nevarau ant tų, kuriems jis nepatinka (neklausykit vpš), esu tik šiek tiek pamišus dėl jo kūrybos. Senos, naujos dainos whatever - beveik man viskas limpa. Aišku yra daug skirtumų jo kūryboje, kai jis buvo 20metis rodydavo šikną, Slim Shady laikai juk buvo. Dabar jis subrendęs muzika pakitusi, bet viskas eina iš širdies. Suprantu, kad nėra gerai dergliotis iš kitų, bet jis tai daro ir nebijo pasijuokti ir iš savęs. Aš jį palaikau visomis keturiomis..
Life.. by Marshall Mathers What is life? Life is like a big obstacle put in front of your optical to slow you down And everytime you think you gotten past it it's gonna come back around and tackle you to the damn ground...
2011 m. rugsėjo 6 d. 09:31:55
2011 m. rugpjūčio 9 d. 21:13:01
2011 m. liepos 13 d. 12:38:37
2011 m. liepos 8 d. 10:51:20
2011 m. liepos 7 d. 22:07:53
jau kokia savaite, kiekviena ryta pradedu su eminemo muzika. as ir pati labai stebiuosi, na.
Buvo toks laikas,kai pradėdavau rytą su Eminemo muzika ir aš,tik tai buvo priverstinis klausymas ,nes mano vaikai jo klausėsi nuo ryto iki vakaro.Hip hopas man nelabai