Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. vasario 27 d. 15:05:11
Nepatiko kad pasisakė prieš Bušo politiką...Man rodos nelabai gaudosi politikoj o šneka daug...Nesu klausęs visų dainų,gal ne visi tekstai prasti,bet atsimenu,kai buvau 12,ir su tėvum nuvarėm į turgelį paieškot muzikėlės,tai aš dar nelabai gaudžiausi užsienietiškoj muzikoj,tai uždėjo eminemą,sako jaunimui patinka...Tai vos neapsivėmiau...[Tiesiogine to žodžio prasme,nes prieš tai buvau suvalgęs katienos beliašą,bižki pastovėjusį...].Tai ta muzikėlė man tokai šlykšti pasirodė.Suprasčiau,jei jo muzikėlė būtų geresnė,tai dar pusė velio būtų...
LoseControl rašė: Ten yra daug rimtų dainų. Jis yra įvertintas (beveik visų gerbiamų šaltinių) kaip geriausias reperis. Man sunku patikėti, kad toks metalistas kaip tu gali išvis vertinit repą, kai prisimenu tavo pasisakymus. Kas tada rimtas reperis?
Ten yra daug rimtų dainų. Jis yra įvertintas (beveik visų gerbiamų šaltinių) kaip geriausias reperis. Man sunku patikėti, kad toks metalistas kaip tu gali išvis vertinit repą, kai prisimenu tavo pasisakymus. Kas tada rimtas reperis?
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. vasario 27 d. 14:58:03
Šlykštus jo balsas,tekstai kvaili,pats apsimetėlis...
kaip tik kokybiška, turi du labai gerai įvertintus albumus, žmogus kuris kuria tik dešimt metu tai didelis pasiekimas... kai kurie per 15 metu nesukuria tokiu albumu, tokios muzikos, taigi, sakau kad tu klysti, metaliste....
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. vasario 27 d. 15:05:11
2009 m. vasario 27 d. 15:00:30
Ten yra daug rimtų dainų. Jis yra įvertintas (beveik visų gerbiamų šaltinių) kaip geriausias reperis. Man sunku patikėti, kad toks metalistas kaip tu gali išvis vertinit repą, kai prisimenu tavo pasisakymus. Kas tada rimtas reperis?
Kalbėjau apie War_zone postą
2009 m. vasario 27 d. 14:59:27
2009 m. vasario 27 d. 14:58:03
2009 m. vasario 27 d. 14:57:06
Na, War_Zone? Nerimtas jis? _inau turbūt tik Encore ir Eminem Show dainas, spėju. Nekalbėk jei nežinai apie ką šneki.
Esu kadaise klausęs porą jo albumų, kurie skaitomi jo geriausiais...
2009 m. vasario 27 d. 14:54:38
2009 m. sausio 6 d. 21:03:02
2009 m. sausio 6 d. 20:41:32
2008 m. lapkričio 14 d. 09:10:38
2008 m. rugsėjo 18 d. 21:34:28
kiekvienam kitaip, gal yra tokiu zmoniu kuriem patinka garsas kai mokytoja nagais per lenta brezia
Yra,tai mokytoja
2008 m. rugsėjo 18 d. 21:31:49
kiekvienam kitaip, gal yra tokiu zmoniu kuriem patinka garsas kai mokytoja nagais per lenta brezia
Yra,tai mokytoja
2008 m. rugsėjo 18 d. 21:30:07
2008 m. rugsėjo 18 d. 20:16:32
2008 m. rugsėjo 18 d. 19:53:22
2008 m. rugsėjo 18 d. 19:47:19
2008 m. rugsėjo 18 d. 19:37:47
nu nzn, man jo balsas slyksciai skamba
Man irgi...Fui...
2008 m. rugsėjo 18 d. 19:28:28
2008 m. rugsėjo 18 d. 19:22:14
2008 m. rugsėjo 18 d. 19:20:48
2008 m. rugsėjo 18 d. 19:18:31