shmeklaa rašė: as tai uz daina balsawau o nedelto kad jis mamontovas
Sakyčiau, kad ir aš taip ne kartą elgiausi. Pasitaiko, kad daina yra baisiai gera, tačiau mums nepatinka jos atlikėjas. Kažkaip vistiek mums negali visi patikti... Kadangi 40-uke yra labai daug gerų dainų, tad šiai dainai nelabai ir lieka balsas, kurį galėčiau atiduoti ech, gauna negauna, vistiek pirmas gali būti
2008 m. kovo 11 d. 22:51:53
lacunacoil rašė: Aį už dainą, nes paskutiniai Mamontovo albumai nuo "Anapilio" buvo absoliutus mėšlas (išskyrus dainą Mes Čia), o dabar vėl viltis kad grįžta prie ištakų ir beto gabalas tikrai geras ir kabinantis.
Nu kaip kas vertina.''Visi langai žiūri į dangų'' buvo neblogas,net šiek tiek panašus į Anapilį.Dar buvo kelios dainos neblogos iš albumo ''Beribiam Danguje'' - Ten,kur laukia naktis,Sniegas.Bet naujas gabalas,nors ir ''rokiškesnis'',bet iš esmės nieko naujo...
Aį už dainą, nes paskutiniai Mamontovo albumai nuo "Anapilio" buvo absoliutus mėšlas (išskyrus dainą Mes Čia), o dabar vėl viltis kad grįžta prie ištakų ir beto gabalas tikrai geras ir kabinantis.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. kovo 15 d. 02:34:41
2008 m. kovo 14 d. 03:18:41
2008 m. kovo 13 d. 19:16:51
2008 m. kovo 13 d. 16:49:10
2008 m. kovo 12 d. 19:30:33
2008 m. kovo 12 d. 18:58:18
as tai uz daina balsawau o nedelto kad jis mamontovas
Sakyčiau, kad ir aš taip ne kartą elgiausi. Pasitaiko, kad daina yra baisiai gera, tačiau mums nepatinka jos atlikėjas. Kažkaip vistiek mums negali visi patikti... Kadangi 40-uke yra labai daug gerų dainų, tad šiai dainai nelabai ir lieka balsas, kurį galėčiau atiduoti
2008 m. kovo 11 d. 22:51:53
Aį už dainą, nes paskutiniai Mamontovo albumai nuo "Anapilio" buvo absoliutus mėšlas (išskyrus dainą Mes Čia), o dabar vėl viltis kad grįžta prie ištakų ir beto gabalas tikrai geras ir kabinantis.
2008 m. kovo 11 d. 22:23:18
2008 m. kovo 11 d. 19:47:31
2008 m. kovo 11 d. 19:31:34
Nei ten tekstas, nei melodija.
Kažkoksnevykęs Diktatūros plagiatas.
bve,
2008 m. kovo 11 d. 17:46:35
2008 m. kovo 11 d. 16:56:07