Hopeless rašė: Man nepatinka ju muzika,. . be jokios minties,tiesiog varo apie bernus ir tiek,grynas popsas labai istringantis i galva. .bet tokioje salyje kaip lietuva jos populiarios,daugumai lietuviu reikia tos muzikos. ir jos noredamos isgarseri manau pataike tiesiai i desimtuka,pasirinkdami savo dainas,stiliu,muzika ir etc
Man atrodo tokios grupės, daugiausiai vaikams patinka, na dar kai kuriems paaugliams. Labiau išsilavinę žmonės nepriema tokios muzikos.
ner ka ce apie jas manyt.bloga muzika ir tiek.bando darytis litu ir fsio.o aisku musu lietuvelei tokios grupes visad uzsidirba uz klaikios muzikos kurima.
Sahja rašė: Aukštas lygis susidainavimo,ir balsai gražūs,tiesiog nepakeičiama grupė......'''''''......'''''''''...... .
"aukstas lygis susidainavimo"
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Kaj pirma karta isgirdau per radija ju daina pagalwojau: ,,Darzelinukai dainuoja?Cia kazkas naujo." Ne nu tekstai tai joa.....tinka dainuot atlikejam iki 7...nu maximum iki 9 metu nu bet ne vyresniem...
jos kazkin ir senatvej dainuos savo baibai su supintom kasytem? man tai butu geda kaip mazvaikei su trumpais sijoneliais,kasytem..juk jom jau daug metu..fek..bloga jau man daros...
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2017 m. vasario 13 d. 17:54:43
su kuria?
2014 m. birželio 20 d. 18:15:00
Kažkaip man smalsu ar pati įdėja dėl mokinukių nebuvo paimta iš japonų merginų grupės "Morning musume"? :DD
2013 m. sausio 16 d. 11:18:48
zjbs mergaites;p
2009 m. spalio 17 d. 22:31:33
2009 m. spalio 17 d. 19:39:12
2009 m. spalio 17 d. 19:36:14
2009 m. spalio 17 d. 18:58:36
Man nepatinka ju muzika,. . be jokios minties,tiesiog varo apie bernus ir tiek,grynas popsas labai istringantis i galva. .bet tokioje salyje kaip lietuva jos populiarios,daugumai lietuviu reikia tos muzikos. ir jos noredamos isgarseri manau pataike tiesiai i desimtuka,pasirinkdami savo dainas,stiliu,muzika ir etc
Man atrodo tokios grupės, daugiausiai vaikams patinka, na dar kai kuriems paaugliams. Labiau išsilavinę žmonės nepriema tokios muzikos.
2009 m. spalio 17 d. 18:45:22
2009 m. spalio 17 d. 18:35:23
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. spalio 17 d. 17:47:06
Aukštas lygis susidainavimo,ir balsai gražūs,tiesiog nepakeičiama grupė......'''''''......'''''''''...... .
"aukstas lygis susidainavimo"
2009 m. spalio 17 d. 17:44:50
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2008 m. vasario 9 d. 20:28:29
2008 m. vasario 9 d. 10:47:06
2008 m. vasario 6 d. 19:40:17
2007 m. gegužės 12 d. 17:34:29
2007 m. balandžio 3 d. 22:14:41
2007 m. vasario 12 d. 19:53:42
2006 m. rugsėjo 27 d. 18:01:50
Irunytea nerealiausia!!
taip.. tikrai.. nerealiai lieva..
gerai larisa pasake : sudu buvo, sudu ir lix..
2006 m. rugsėjo 27 d. 17:39:23
2006 m. gegužės 17 d. 18:16:54