Lewas rašė: o jus tik kritikuot ir mokat, krc jum pawydas nes patys niekada gywenime tiek nepasieksit o jos pasieke !!!!!!!!! SAUNUOLES !!!!! :*******************************
jeigu man reiketu uz jas padainuoti zymiai geriau padainuociau nes jos tokoios kales bet tu pats esi duchas abeli parasei kam varo ant mokinukiu tas duchas taip kad zinok tu toks ir esi tokiu pi..u negaliu pakesti
negaliu i jas ziureti ju klausytis blem norisi ju galvas suspardyti juos net dainuoti nemoka dainuoja kai leliukai be balso yra fifos kales tegu ziuri kaip dainuoja kaip jums dar jos patinka"muzikos dievaites"atsirado sudas paskutinis koks gali buti klausykit toliau tokiu meslo
Man nepatinka ju muzika,. . be jokios minties,tiesiog varo apie bernus ir tiek,grynas popsas labai istringantis i galva. .bet tokioje salyje kaip lietuva jos populiarios,daugumai lietuviu reikia tos muzikos. ir jos noredamos isgarseri manau pataike tiesiai i desimtuka,pasirinkdami savo dainas,stiliu,muzika ir etc
Visi taip ju nekenčia, bet tik apie jas ir tešneka.
Jeigu jos būtų tokios žiaurios- tai manau niekas net apie jas nešnekėtų.
Visi nekenčia,- o visi balsuoja.
Karočia....
Man jų balsai gražūs, tačiau negražios dainos, maivymaisi ir pan.
Užstrigusios truputį Olialia laikupse dar..
Kales kales kales kales!!!!!!!!!!!Nekenciu nepernesu!!!Zudyt jas visas!!!!!Ishsigimeles prakeiktos!!!!!Eina jos vienon vieton su tokia meslina "muzika"!!!!
man si grupe nepatinka... bet mankartais buna taip:
pradedu dainuoti ju dainas, ir pati paklausiu saves:
ka as ce dainuoju???
ir toliau datesiu daina...
durna ash ane?
MaN grupe mokinyukes labai patinka ju grazus balsai, dainos irgi fainos . grupe yra sauni dar vien del to kad jos sutaria tarpusavyje, nesipyksta, dainuoja vieningai. Noreciau jas pazinot, o kas ant ju varo tiesiok pavydi turbut. Taip ir toliau jus saunuoles
smagu ziuret, kaip po scena strikineja vaikai ir dainuoja' o, mane tu isimilejai, nes pasiziurejai.. blablabla.. bet nemyliu taves.. lalala' ir tt ir pan.. balsai gal ir nieko. dainuot moka, bet jau ZODZIAI ZODZIAI- MESLAS paskutinis.
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
...nu kiekvienas turi savo nuomone, bet rasyt,kad jos sliundros.....
zmones, jus ju net nepazistat...pvz. as irgi ne ju gerbeja, bet jos man ir netrugdo.....
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
"Birželio 24 d. mirė Kanados muzikantas, dainininkas ir dainų autorius Davidas Claytonas-Thomasas, pagrindinis amerikiečių grupės „Blood, Sweat & Tears“ vokalistas. Jam buvo 84 metai."
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
2005 m. birželio 5 d. 12:07:14
2005 m. birželio 5 d. 12:04:51
man isgirdus ju pavadinima, iskart suka kiausus,pradeda vymdyt..
pritariu bet jos tokios nemoksos vien ju pavadinima,kai jas per reklamo kokia pasako iskarto isjungiu negaklou ju pakesti
2005 m. birželio 4 d. 18:00:51
2005 m. birželio 4 d. 17:53:07
krc mokinukes RuLeZzZz ir kas ant ju stumia tas duxas
2005 m. birželio 4 d. 17:51:28
o jus tik kritikuot ir mokat, krc jum pawydas nes patys niekada gywenime tiek nepasieksit o jos pasieke !!!!!!!!! SAUNUOLES !!!!! :*******************************
2005 m. birželio 4 d. 17:49:04
2005 m. gegužės 29 d. 11:55:35
2005 m. gegužės 29 d. 11:42:48
Jeigu jos būtų tokios žiaurios- tai manau niekas net apie jas nešnekėtų.
Visi nekenčia,- o visi balsuoja.
Karočia....
Man jų balsai gražūs, tačiau negražios dainos, maivymaisi ir pan.
Užstrigusios truputį Olialia laikupse dar..
2005 m. gegužės 29 d. 11:34:40
2005 m. balandžio 24 d. 09:26:01
2005 m. balandžio 23 d. 13:58:15
2005 m. balandžio 23 d. 13:57:48
2005 m. balandžio 23 d. 13:57:25
2005 m. balandžio 20 d. 14:56:04
2005 m. balandžio 17 d. 08:31:10
pradedu dainuoti ju dainas, ir pati paklausiu saves:
ka as ce dainuoju???
ir toliau datesiu daina...
durna ash ane?
2005 m. balandžio 17 d. 08:27:25
2005 m. balandžio 8 d. 18:19:43
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2005 m. balandžio 8 d. 18:08:34
zmones, jus ju net nepazistat...pvz. as irgi ne ju gerbeja, bet jos man ir netrugdo.....
2005 m. balandžio 8 d. 17:46:00
2005 m. balandžio 8 d. 17:45:19
Nekenčiu aš tų šliundrų
Mano nuomonė tokia pat