manau kad jos va atvaziuos in musu miestely koncertuos, ir bus very qul, tikriausiai eisiu, mm, mokinukes, argi ne nuostabu? shulej plakatai iskabinti! ex, mokinukes, laukiu nesulaukiu, come here greiciau.
Aj,nu staiposi mergikes pagal fonograma,jauciu susibega visos ir ziuri kaip kokios Pasaulio POP princeses staiposi,vaizduoja save ju vietoj,tai sumane isgarset ir jauciu vis dar svajoja kad po metu gal jas pakvies kur nors i MTV...jeee...
O siaip juk jos dar 'augantis organizmas' - tegu issiduksta,issistaipo,po to gal i prota ateis tim jauciu kad veliau geda gali buti del veiklos tokios,bet viskas turi sava kaina...
ne is kalejimo...geriau!!!!IS O LIA LIA!!!!ir dar ta tarme jaucias marijampolietiska...tegul pirma kalbet bendrine ismoksta,o paskui tegul lend i eteri kales.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
nzhn'aw... ish kokio kalejimo jas ishtrawke, kad tayp krrrrrrawpai draskosi pgl iprasta fonograma... neisiwayzduoju kam jos gali patikti, bet akiwayzdu kas ju klawsosi nera stabilios psichikos asmenybes...
ka as zinau....jau as geriau sudainuociau nerepetavus...... dainuoti viasai nemmok ,o visa kita.........nu man tai.......SUDAS!!!!!!is muzikos saiposi mano manymu......................
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
"Birželio 24 d. mirė Kanados muzikantas, dainininkas ir dainų autorius Davidas Claytonas-Thomasas, pagrindinis amerikiečių grupės „Blood, Sweat & Tears“ vokalistas. Jam buvo 84 metai."
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
2004 m. lapkričio 11 d. 22:36:00
2004 m. lapkričio 11 d. 14:16:32
2004 m. lapkričio 11 d. 13:30:02
2004 m. lapkričio 10 d. 22:23:20
2004 m. lapkričio 10 d. 19:50:10
2004 m. lapkričio 10 d. 15:25:21
2004 m. lapkričio 8 d. 23:14:29
2004 m. lapkričio 8 d. 23:09:00
2004 m. lapkričio 8 d. 22:42:57
2004 m. lapkričio 8 d. 22:37:05
O siaip juk jos dar 'augantis organizmas' - tegu issiduksta,issistaipo,po to gal i prota ateis
2004 m. lapkričio 8 d. 18:30:29
2004 m. lapkričio 8 d. 18:25:30
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 7 d. 14:48:09
2004 m. lapkričio 7 d. 14:43:03
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 5 d. 18:23:57
2004 m. lapkričio 5 d. 15:42:06
2004 m. lapkričio 4 d. 19:59:17
sudasssssssssssssssss,
gelbekit mane nuo tokiu lievu grupiu
help
2004 m. lapkričio 4 d. 18:27:20
2004 m. lapkričio 4 d. 17:07:06
2004 m. lapkričio 4 d. 15:11:55