Iš tėčio dar vaikystėje perėmiau Liube grupės klausymą. Atsimenu, kap važiuodavom senu BMW ir klausydavomės jų albumo ,,Собрание сочинений том 1 1989-1997".
Dar viena irgi vykistėje pamėgta grupė buvo Mumiy Troll.
Liube - Tam za tumanami,ypatinga daina,visų mylima....
O man Liube visai patinka. Turi tikrai neblogų dainų, riffai užkabinantys. Vokalisto balsas labai stiprus ir plataus diapazono. Tekstai kaip tekstai, ne viską suprantu, bet kiek galva pajėgia suprocesuot, yra ir prasmingų, ir visai kvailokų. Iš lyriškesinių jų dainų rekomenduočiau Beriozi, Tamza Tu Manami, rimtesnių - Soldat (ši tikriausiai mėgstamiausia), neslepiančių gilios prasmės - Nevaliai Duraka Amerika (prajuokino - nevoliok durniaus, Amerika ), Davaj Najarivaj.
Playboy'us, filantropas, milionierius, daktaro laipsnio turėtojas, elektrinės gitaros genijus, intelekto banginis, sekspertas ir žinomas forumo parašų melagis :D
Rusiškas rokas yra absoliutus gėris.KINO, aquarium, DDT, Chaif ir dar daug kitų. Visiškai nesuprantu rusų kalbos, tekstus dainų, kurios man itin patinka išsiverčiu su mamos ar draugų pagalba.
Tai kalbant apie Kino viskas ir taip aisku, jie net zymiai geriau uz kai kurias mano klausomas uzsienietiskas grupes, nors lyginant su kitomis rusu grupemis, ju skambesys buvo orentuotas labiau i uzsieni
Labiausiai patinka DDT (ypac Eto vsio, Metel), Bi-2, Kino (ypac Kukushka). Taip pat kartais paklausau Splin, Agata kristi ir kitu. O tie kas sakot, kad nera nieko baisiau galbut net rusu kalbos nesuprantat? Nors kaip sakoma, kiekvienam savo...
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2021 m. rugsėjo 23 d. 23:21:47
Uzgauliojimu metas, naujas kūrinys.
2018 m. spalio 28 d. 19:41:10
Iš tėčio dar vaikystėje perėmiau Liube grupės klausymą. Atsimenu, kap važiuodavom senu BMW ir klausydavomės jų albumo ,,Собрание сочинений том 1 1989-1997".
Dar viena irgi vykistėje pamėgta grupė buvo Mumiy Troll.
2017 m. liepos 31 d. 12:35:51
Liube - Tam za tumanami,ypatinga daina,visų mylima....
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2017 m. liepos 30 d. 13:37:45
O man Liube visai patinka. Turi tikrai neblogų dainų, riffai užkabinantys. Vokalisto balsas labai stiprus ir plataus diapazono. Tekstai kaip tekstai, ne viską suprantu, bet kiek galva pajėgia suprocesuot, yra ir prasmingų, ir visai kvailokų. Iš lyriškesinių jų dainų rekomenduočiau Beriozi, Tamza Tu Manami, rimtesnių - Soldat (ši tikriausiai mėgstamiausia), neslepiančių gilios prasmės - Nevaliai Duraka Amerika (prajuokino - nevoliok durniaus, Amerika
), Davaj Najarivaj.
2017 m. liepos 29 d. 18:59:03
kažkodėl atsiminiau šiandieną Nulį
https://www.youtube.com/watch?v=vrUQg19SNHU
neREAlus sceninis invaizdis
https://www.youtube.com/watch?v=Oc1bHG3wDZ8
/
o šiaip tai iš ru-roko, tiek intstrumentalo, tiek lyriksu prasme, šiuo metu labiausiai patinka Аукцыон
plius neseniai su-at-rastas L. Fiodorovo solinis "Anabaena" (2001)
https://www.youtube.com/watch?v=sG8URxkG2Kg
2012 m. spalio 15 d. 15:03:52
Kino tik klausau , bet labai patinka - labai lyriskos dainos. Dainas is dalies suprantu pats , kiek liko internete vertimu daug yra.
2012 m. liepos 18 d. 19:20:42
Rusiškas rokas yra absoliutus gėris.KINO, aquarium, DDT, Chaif ir dar daug kitų. Visiškai nesuprantu rusų kalbos, tekstus dainų, kurios man itin patinka išsiverčiu su mamos ar draugų pagalba.
2012 m. liepos 18 d. 15:31:38
Senas rusiskas rockas,yra geris...
2010 m. sausio 15 d. 20:35:58
2010 m. sausio 15 d. 18:56:18
2009 m. gruodžio 29 d. 14:10:35
2009 m. gruodžio 29 d. 12:07:34
2009 m. gruodžio 9 d. 22:41:55
2009 m. gruodžio 9 d. 21:19:58
2009 m. gruodžio 8 d. 20:50:41
2009 m. gruodžio 8 d. 19:14:37
2008 m. lapkričio 22 d. 18:59:16
O aš dievinu rusišką roką.
2008 m. lapkričio 20 d. 19:54:12
2008 m. spalio 27 d. 22:27:46
2008 m. rugsėjo 20 d. 17:57:26
baisiau uz rusiska roka.....nesugalvoju kas gali buti...nebent popsas..
Tai matos, kad nelabai esi girdėjęs rusiško roko.