No_Mercy rašė: Isvis varyti vieniems ant kitu yra zema... Jeigu sesi is desimties pasakys kad britne sudas tai kiti keturi nedrys manyti kitaip.. Jei tie patys sesi pasakys kad britne nuostabi kiti keturi pritars.. Taip jau yra.. Jei atsiskirsi nuo bandos susalsi ir mirsi.....
o as su tavimi nesutinku na aisq gali buti ir taip bet man regis, kad nevisi jau tokie pasiduodants bados inkstinktu pvz manau realiau gali buti kad pvz 6 ant jos varo du pritaria jiems o like du pasilieka su savo nuomone ir nevaro nu nzn bet man regis nera kad visi zmones butinai taip darytu kaip kiti pvz as
Visai grazu is jos puses...Tas besaikis varymas tikrai uzknisa...Nesakau, Britney nera mano megstama atlikeja, bet siuo metu "uzplaukus" varymo ant jos manija irgi be tikslo.
o kaz ta soul muzikos sensacija? negirdejau tokios...ash pasakeesiu wisi dekit ant britney wisi *tuoj paklausys* gali ta panele sensacija nesijaudint,preish weja nepapoosi ir kitu nuomones nepakejsi taip paratai
Isvis varyti vieniems ant kitu yra zema... Jeigu sesi is desimties pasakys kad britne sudas tai kiti keturi nedrys manyti kitaip.. Jei tie patys sesi pasakys kad britne nuostabi kiti keturi pritars.. Taip jau yra.. Jei atsiskirsi nuo bandos susalsi ir mirsi.....
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 2 d. 16:08:06
Isvis varyti vieniems ant kitu yra zema... Jeigu sesi is desimties pasakys kad britne sudas tai kiti keturi nedrys manyti kitaip.. Jei tie patys sesi pasakys kad britne nuostabi kiti keturi pritars.. Taip jau yra.. Jei atsiskirsi nuo bandos susalsi ir mirsi.....
2004 m. lapkričio 2 d. 15:11:09
2004 m. lapkričio 2 d. 14:56:37
2004 m. lapkričio 2 d. 14:33:25
2004 m. lapkričio 2 d. 14:17:04
2004 m. lapkričio 2 d. 13:31:03