, beto daina 'Blow It Away 'buvo sukurta dar kai egzistavo 'JUICE,
apie 1998m sukurta,
ji turejo buti antrame Juice albume(kuris dabar vadinasi '99 DEMO tape), bet jie issiskyre , taip ir tas albumas nebuvo baigas. gaila...
jei esi tykras! Adema fanas, turetum tykrai zinot apie grupe " JUICE " (pre-Adema).
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
sveiki,
šioks toks atnaujinimas apie juos...
Luke Caraccioli nebėra Adema narys. Dėl nesutarimu su grupe (daugiausia Kris Kohls) jis buvo priverstas išeiti. Dabar jis vėl su savo senąja grupe Rewind Yesterday. tai nermalui atsakymas kur rasti būtų: www.rewindyesterday.comwww.myspace.com/rewindyesterday
Pirmasis grupės vokalistas Mark Chaves II jau subūrė savo grupę - Midnight Panic. Jie jau su savo suburta įrašų studiją "Thru The Roof Records" išleido cd, pavadintą taip pat. Jei ką mp3 domina surasit patys, arba rašykit privačią žinutę čia. Deja Midnight Panic muzika nėra labai panaši į senąją Adema. Nežinau kaip apibūdint jų stilių, bet daug daugiau elektronikos girdisi, ir balsas nebe toks agresyvus. Neužilgo turėtų pasirodyti jų klipas dainai "Tonight Is Our Last Night". Jų myspace www.myspace.com/midnightpanic galite parsisiųsti šį gabalą.
Dar Ademoje buvo Mike Ransom. Jis po to kai paliko grupę prisijungė kaip laikinas gitaristas prie Scum Of The Earth (stilius panašus į Rob Zombie), ten, beje, groja kažkas iš Rob Zombie gropės. Bet po turo Mike'as ieškosi naujos grupės. Dabar jis, ir dar keli muzikantai buria savo grupe, bet kol kas pavadinimo dar nėra, dainų irgi.
Dabar Adema (trys nariai) vis dar be vokalisto rašo naujas dainas ir ieško potencialių vokalinių talentų. Dabar jie pasiskolina Bobby Reeves (Level vokalistas) ir sugrojo tris koncertus Aliaskoje. Bet dar nežinia ar Bobby ir taps naujuoju Ademiečiu. Beje grupė užsiminė (nežinia ar tik juokais) apie tai, kad jie galbūt pasiliks trio, o Tim Fluckey (gitaristas) pradės ir dainuoti.
Jei kas smulkiau domina apsilankykit https://adema.tik.lt
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2010 m. balandžio 4 d. 18:02:42
jum nepanashus ademos wokalisto balsas su KoRn wokalisto balsu?
vietomis vietomis ;]
be to pagal wikipedia jonathan ir mark yra netikri broliai
2009 m. lapkričio 27 d. 18:04:49
2009 m. rugsėjo 11 d. 20:00:38
apie 1998m sukurta,
ji turejo buti antrame Juice albume(kuris dabar vadinasi '99 DEMO tape), bet jie issiskyre , taip ir tas albumas nebuvo baigas. gaila...
jei esi tykras! Adema fanas, turetum tykrai zinot apie grupe " JUICE " (pre-Adema).
2008 m. balandžio 13 d. 16:48:07
jum nepanashus ademos wokalisto balsas su KoRn wokalisto balsu?
vietomis vietomis ;]
2008 m. vasario 1 d. 22:02:51
2007 m. spalio 31 d. 07:51:32
2007 m. rugpjūčio 27 d. 19:25:07
2007 m. rugpjūčio 27 d. 17:49:25
'Kill The Headlights'.
2007 m. balandžio 9 d. 01:16:18
2007 m. balandžio 5 d. 22:48:24
2007 m. balandžio 3 d. 22:48:41
2006 m. rugpjūčio 28 d. 23:54:37
2006 m. rugpjūčio 28 d. 23:15:50
2006 m. rugpjūčio 28 d. 23:06:27
Bei įrašė keletą naujų dainų
https://adema.tik.lt
2006 m. gegužės 24 d. 13:15:00
2006 m. kovo 7 d. 10:56:42
2006 m. vasario 26 d. 11:55:04
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. vasario 26 d. 11:49:02
šioks toks atnaujinimas apie juos...
Luke Caraccioli nebėra Adema narys. Dėl nesutarimu su grupe (daugiausia Kris Kohls) jis buvo priverstas išeiti. Dabar jis vėl su savo senąja grupe Rewind Yesterday. tai nermalui atsakymas kur rasti būtų: www.rewindyesterday.com www.myspace.com/rewindyesterday
Pirmasis grupės vokalistas Mark Chaves II jau subūrė savo grupę - Midnight Panic. Jie jau su savo suburta įrašų studiją "Thru The Roof Records" išleido cd, pavadintą taip pat. Jei ką mp3 domina surasit patys, arba rašykit privačią žinutę čia. Deja Midnight Panic muzika nėra labai panaši į senąją Adema. Nežinau kaip apibūdint jų stilių, bet daug daugiau elektronikos girdisi, ir balsas nebe toks agresyvus. Neužilgo turėtų pasirodyti jų klipas dainai "Tonight Is Our Last Night". Jų myspace www.myspace.com/midnightpanic galite parsisiųsti šį gabalą.
Dar Ademoje buvo Mike Ransom. Jis po to kai paliko grupę prisijungė kaip laikinas gitaristas prie Scum Of The Earth (stilius panašus į Rob Zombie), ten, beje, groja kažkas iš Rob Zombie gropės. Bet po turo Mike'as ieškosi naujos grupės. Dabar jis, ir dar keli muzikantai buria savo grupe, bet kol kas pavadinimo dar nėra, dainų irgi.
Dabar Adema (trys nariai) vis dar be vokalisto rašo naujas dainas ir ieško potencialių vokalinių talentų. Dabar jie pasiskolina Bobby Reeves (Level vokalistas) ir sugrojo tris koncertus Aliaskoje. Bet dar nežinia ar Bobby ir taps naujuoju Ademiečiu. Beje grupė užsiminė (nežinia ar tik juokais) apie tai, kad jie galbūt pasiliks trio, o Tim Fluckey (gitaristas) pradės ir dainuoti.
Jei kas smulkiau domina apsilankykit https://adema.tik.lt
2005 m. rugpjūčio 5 d. 06:44:59
2005 m. rugpjūčio 4 d. 15:46:26