Labai liūdna diena. Ypač sentimentai kyla dėl to, jog ZZ Top buvo pirmoji mano stipriai pamėgta roko grupė dėl nepernelyg sudėtingo, tačiau itin patrauklaus bliuzinio Gibbonso grojimo gitara stiliaus, ir nemaraus grupės imidžo. Ir nors ZZ Top'us buvau užmetęs vienu metu, kai buvau labai paniręs į progroką, ir net šiek tiek baidžiausi paprasto roko, visgi ZZ Top man antrą kartą cinktelėjo būtent ritminės sekcijos, ir labiau Dusty nei Frank dėka. Labai solidi ir skambi ritminė sekcija yra labai svarbus pamatus ZZ Top dainoms ir kartais to ir užtenka, tačiau Dusty bosas suteikė ypatingos spalvos ZZ Top muzikai ir kartu su Gibbonso gitara jie derėjo puikiai, taip puikiai, kad iki šiol neradau nieko panašaus į ZZ Top muziką. O ir mane Hill'o aštresnis vokalo tembras pradžiugina (Beer Drinkers & Hell Raisers, Tush ir Piece iškart šauna į galvą).
Ši netektis lemia vienos stabiliausių roko muzikos istorijoje trijulės pabaigą. Panašiai kaip pernai Neil Peart mirtis lėmė Rush pabaigą. Ir todėl man šios dvi netektys labai panašios ir skaudžios. Tik tiek, kad, pasak Gibbons'o, Hill'as išreiškė valią, kad dabartinio turo bosistas Elwood Francis išliktų grupės bosistu, kitaip nei Rush, nes Neil Peart'ui pamainą surasti būtų labai sudėtinga. Na, aišku, aš nežinau, ar mes žiūrėsime į ZZ Top tolimesnę veiklą taip pat, nes jau turėsime omeny, kad tai nebe ta pati trijulė. Vienas iš tų scenarijų, kai susimąstai, ar grupei verta tęsti karjerą po svarbaus nario mirties. Bet labai tikiuos, kad iš ZZ Top fronto dar gerų naujienų išgirsime, o jei ir ne, tai bus visiškai suprantama.
Man viena iš geriausių grupių. Barzdočiai gerai gitara moka grot Man jų geriausios dainos yra Sharp Dressed Man, Jesus Just Left Chicago, Beer Drinkers and Hell Raisers, Tush, La Grange ir Just Got Paid.
dainos pusėtinos, įvaizdis atstumiantis. po vieno jų vaizdo klipo, sharp dressed man, peržiūros nebesinorėjo žiūrėti jų vaizdo įrašų. visiškas įsijautimo į dainuojamą dainą nebuvimas. grupė klausymui, bet ne pasirodymų žiūrėjimui.
Tik jų klipai beveik visi maždaug su ta pačia mintim ir labai panašūs. dainos irgi panašios, bet kiekviena savotiškai kažkuo man patinka. + privalumas - simpatiški :%
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2021 m. liepos 29 d. 17:09:45
R.I.P. Dusty Hill (1949-2021)
Labai liūdna diena. Ypač sentimentai kyla dėl to, jog ZZ Top buvo pirmoji mano stipriai pamėgta roko grupė dėl nepernelyg sudėtingo, tačiau itin patrauklaus bliuzinio Gibbonso grojimo gitara stiliaus, ir nemaraus grupės imidžo. Ir nors ZZ Top'us buvau užmetęs vienu metu, kai buvau labai paniręs į progroką, ir net šiek tiek baidžiausi paprasto roko, visgi ZZ Top man antrą kartą cinktelėjo būtent ritminės sekcijos, ir labiau Dusty nei Frank dėka. Labai solidi ir skambi ritminė sekcija yra labai svarbus pamatus ZZ Top dainoms ir kartais to ir užtenka, tačiau Dusty bosas suteikė ypatingos spalvos ZZ Top muzikai ir kartu su Gibbonso gitara jie derėjo puikiai, taip puikiai, kad iki šiol neradau nieko panašaus į ZZ Top muziką. O ir mane Hill'o aštresnis vokalo tembras pradžiugina (Beer Drinkers & Hell Raisers, Tush ir Piece iškart šauna į galvą).
Ši netektis lemia vienos stabiliausių roko muzikos istorijoje trijulės pabaigą. Panašiai kaip pernai Neil Peart mirtis lėmė Rush pabaigą. Ir todėl man šios dvi netektys labai panašios ir skaudžios. Tik tiek, kad, pasak Gibbons'o, Hill'as išreiškė valią, kad dabartinio turo bosistas Elwood Francis išliktų grupės bosistu, kitaip nei Rush, nes Neil Peart'ui pamainą surasti būtų labai sudėtinga. Na, aišku, aš nežinau, ar mes žiūrėsime į ZZ Top tolimesnę veiklą taip pat, nes jau turėsime omeny, kad tai nebe ta pati trijulė. Vienas iš tų scenarijų, kai susimąstai, ar grupei verta tęsti karjerą po svarbaus nario mirties. Bet labai tikiuos, kad iš ZZ Top fronto dar gerų naujienų išgirsime, o jei ir ne, tai bus visiškai suprantama.
2012 m. spalio 22 d. 12:24:04
Barzdylos valdo
2012 m. sausio 10 d. 15:58:25
2012 m. sausio 10 d. 12:22:47
2011 m. spalio 17 d. 18:56:53
2009 m. balandžio 10 d. 13:59:38
2008 m. rugpjūčio 8 d. 15:00:20
2008 m. gegužės 1 d. 18:35:19
2008 m. balandžio 27 d. 15:43:07
2007 m. balandžio 30 d. 21:13:14
2007 m. balandžio 30 d. 20:44:01
2007 m. balandžio 30 d. 20:42:28