Kauke dazhniausiai uzhsidedu tada, kai noriu, kad zhmogus manes nepazhintu. Nepazhintu tikrosios manes. Gal ir keista, bet shioje zhemeje yra tik du zmones kurie mane tikrai pazhysta. Visishkai nenoriu, kad man kasnors lystu i dushia ir i ja prishiktu. Daug kartu jau esu nudegus ir nebenoriu to patirti. Saugau savo vidu kaip brangakmeni. Pazhystamas zhmogus gauna tik manes trupinius, akimirkos nuotaika, jausma, fraze, kuri palyginus su visa mano esybe nieko nereishkia. Gal kiti mano mane pazhystantys, bet jie tiesiog susikuria mane tokia kokia noretu matyti. Kauke- kasdieninis mano apdaras. Ja deviu daug kur. Ypach mokykloje. Be kaukes bunu viena su savimi ir su artimiausiais zhmonemis. Tada jauchiuosi taip lyg apnuoginchiau savo shirdi. Tas jausmas nera ish maloniuju, bet yra butinas mano tobulejimui, ir ryshio artumui su tuo zhmogum. Kauke man - butinas dalykas.
...aš manau, kad KAUKĖS yra visišai bergždžias reikalas, būtų labai puiku, jei Kiekvienas Išmoktų Save Priimti Tokį, Koks Jis Yra. Blogai yra Tai, kad nelabai Realu, kad VISI žmonės neturėtų nei menkiausios kaukės. O To reikia Tam, kad Kiti Jas Taip pat galėtų nusiimti. Jei visi būtų iki galo savimi, Jiems Būtų giliai nusispjauti į Tai, ką Kitas Pasakė ar kaip Nusiviepė. Bet manau, kad Tai - Tarsi Užburtas Ratas. Taigi gan nerealu.; ) ką padarysi. aš pati Tokiomis Akimirkomis, kai Mirtinai Prireikia Kaukės, kaip Daugelis Vadina, vis dėlto padarau ką kitą - tarsi apsišarvuoju, pasineriu į savo mintis, nors būnu tarp žmonių, mažai kalbu ir išvis - dažniausiai Ten egzistuoja Tik mano Kūnas.; ) aš To nepavadinčiau Kauke. Manau, kad Tai - tiesiog IŠĖJIMAS pas Save Patį.
aisqu kad rejkalingos..wos tik pradedi geriau pazinti zmogu, pamataj kas slepiasi po kauke..deja, tada draugyste gali ir nutrukti
manau kiekwienas is musu turi kauke po kuria pasislepes bendrauja su tewajs, kauke skirta draugams, ir net kauke kuria uzsideda ejdamas i parduotuve.. mes to paprasciausiai net nejauciame..taj tajp iprasta..nepasakyti tiesos iki galo, pasielgti kitajp nei noretusi..
kauke prilimpa prie musu ir daznaj mus uzwaldo..tampame tuo zmogumi is kaukes ir elgiames tajp kajp elgtusi kazkas..
staj del ko musu gywenimui truxta harmonijos, siek tiek laiswes ir nerupestingumo, pagaliau to waikisko naivumo, kaj sakaj wiska ka galwoji..
todel kartajs norime pabuti vieni, nes norime pabuti sawimi
wa cia mano mintys..ir jei uzsidesiu kauke galiu pasakyti wisaj kitajp..
Nadija rašė: Manau,kartais jos pravercia. pvz.,norint isgaut naudos.
Jau seniai pastebejau,jog tie mokiniai,kurie 'aktyviai reiskiasi per pamokas' ir vaidina 'gerucius' (o uz mokyklos ribu nera tokie) visada gauna daugiau:ir pazymi geresni , ir kokiu nuolaidu is mokytojo puses...
But it's not fair...
vat negaliu pakest kai taip buna!!!!!!!!!!!!!!ir kas svarbiausia daug tokiu. (gal net pati mazumele esu tokia....). bet man tiesiog slykstu,kai pana visa laika varanti ant konkrecios mokytojos kiek tik bepajegia per pamoka ima tiesiogine to zodzio prasme listi i subine mokytojai, visaip sneket graziausiai,zvengt is nejuokingu mokytojos "bajeriu" etc. negali pakest!!!!
Manau,kartais jos pravercia. pvz.,norint isgaut naudos.
Jau seniai pastebejau,jog tie mokiniai,kurie 'aktyviai reiskiasi per pamokas' ir vaidina 'gerucius' (o uz mokyklos ribu nera tokie) visada gauna daugiau:ir pazymi geresni , ir kokiu nuolaidu is mokytojo puses...
But it's not fair...
O tie,kurie 'tingi' vaidinti gerucius ir prie mokytoju yra tokie kokie yra,nebijo pasakyt ka nors tiesesnio,neatitinkancio mokytojo minciu ar pan.,nors ir elgiasi teisingiau,bet gauna shpyga(dazniausiai...)
Be to, mes visi is dalies esame bezdziones-daugiau ar maziau ka nors kopijuojam. tai irgi veliau tampa kauke..
ai krc,rasiau rasiau bet nieko taip ir neparasiau
Sti-ngas (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 17 d. 12:29:47
kaukes kaukes kaukes kaukes...jo geras filmas buwa...
kaukes buwo kaukes bus...kol padus...o kai jos padus...kitos kaukes atsibus! help me... beprasmiska jas nagrinet ir analizuot...
kartais uzsidedu liksmumo kauke, kartais - liudesio. kartais sypsaus pro sukastus dantis, o kartais verkiu... bet is laimes
kaukes man reikia, kad islikciau 'nepaliesta blogo zvilgsnio' savo Meilei ir sau. o kitiems as esu tokia, kokia noriu but ta akimirka as meluoju? taip, bet tik jums. pries save - as tokia kokia esu.
S_M>Nesutinku..as manau,kad zmones,kurie nesideda kaukiu kaip tik jausmus rodo viesai..Tau liudna?Ir tai visi pamatys..Tau begalo linksma?Tai irgi pamatys... Na, bent jau as tokia esu.Man negeda del savo jausmu ir as esu as,nenoriu sleptis po kazkokiom kaukem..Noriu patikti zmonems tokia kokia esu.Nenoriu,kad jie pamegstu tik kazkokia vaidyba..Netikra mane....
staiga i galva sove mintis...
man atrodo kad kai kurie zmones kaukiu neuzsideda..jie yra tokie kokie yra tisiog skausma liudesi ir asaras uzdaro i sandaru siklainiuka su uzrasu: neliesti ir jokiu budu neatidaryti!
ju asaras sugeria minksta pukine pagalve ir nuramina per langa svieciantis menulis i kuri ziuredamas zmogus daug ka apmasto...
taip tikrai yra tokiu zmoniu ir as tikiu kad po kiek laiko visi bus tokie...visi tures po toki stiklainiuka kuris saugos ju skausma ir bus nelieciamas, pamirstas..o skausmas sumenkes...isnykes...
mes kaukes naudojame kad musu nepazintu...kad negaletu suprasti ar mums liudna ar linksma..taciau jos nepasleps tu begedziu isdavikiu akiu..jos visada isduos ar mums liudna..jos visada pasakys tai ko nepasako veidas..visada..
Tu vėl verki
GIEDRAS DANGUS
DŽIAUGSMAS ŠIRDY
Lija lietus...
What if you slept? And what if, in your dream, you went to heaven and there plucked a strange and beautiful flower? And what if, when you awoke, you had the flower in your hand? And what then?
Kaukiu reikia. Retas kuris be ju isgyventu. Juk negali visiems pareiksti savo ydu ir ypac kitokios nuomones (ypac tokioj netolerantiskoje visuomeneje,kurioje dabar gyvename).
Mano veiksmai, zodziai priklauso nuo mano tuometines nuotaikos, psichilogines busenos ir be abejo oro.
Jeigu tu bet kokiam zmogui priejes nepradedi pasakot, kaip tu jo nemegsti, koks jis tavo manymu yra eziukas ir kaip viskas jame blogai, tai cia elementarus mandagumas, santurumas, tolerancija. Ar jum padeda prie to pasakymo zodis 'kauke'? Mandagumo kauke?
Mintys, kurios gimsta zmogaus galvoje yra sukurtos jo pacio. Tai nepriklauso koki jis siuo metu vaidina: linksma, liudna, kvaila, protinga. Tai kokia itaka turi 'kauke'?
Jeigu parodai kreiva sypsena, vien todel, kad prie taves neprilistu kruva roziniu drambliuku klausinejanciu kas yra, tai nebutinai yra kauke, apsimetinejimas. Tiesiog vengimas uzknisanciu ir bereiksmiu klausimu.
Ir kodel 'kazko nesakymas' irgi yra 'kauke'. Cia tiesiog zmogaus savybes...
Chm, jeigu jusu galva buvo pilna niuriu minciu ir kazkas jus priverte nusisypsoti, taciau veliau jus vel grizote i pradiniu minciu upeli. Ir tai nereiskia, kad ant savo niuraus veido buvote uzsideje 'linksmumo kauke'. Tiesiog tuo momentu mintys nukrypo kitu takeliu.
"Koks grazus ir nuostabus tu galetum but, be manes, per mano velines..."
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. gegužės 20 d. 17:47:58
2005 m. gegužės 20 d. 16:05:35
2005 m. gegužės 19 d. 19:06:11
manau kiekwienas is musu turi kauke po kuria pasislepes bendrauja su tewajs, kauke skirta draugams, ir net kauke kuria uzsideda ejdamas i parduotuve.. mes to paprasciausiai net nejauciame..taj tajp iprasta..nepasakyti tiesos iki galo, pasielgti kitajp nei noretusi..
kauke prilimpa prie musu ir daznaj mus uzwaldo..tampame tuo zmogumi is kaukes ir elgiames tajp kajp elgtusi kazkas..
staj del ko musu gywenimui truxta harmonijos, siek tiek laiswes ir nerupestingumo, pagaliau to waikisko naivumo, kaj sakaj wiska ka galwoji..
todel kartajs norime pabuti vieni, nes norime pabuti sawimi
wa cia mano mintys..ir jei uzsidesiu kauke galiu pasakyti wisaj kitajp..
kajp ir tie zodziai mano parase..
tad as pries kaukes
o jus?
2005 m. gegužės 19 d. 17:43:37
Manau,kartais jos pravercia. pvz.,norint isgaut naudos.
But it's not fair...
vat negaliu pakest kai taip buna!!!!!!!!!!!!!!ir kas svarbiausia daug tokiu. (gal net pati mazumele esu tokia....
2005 m. gegužės 19 d. 17:38:37
But it's not fair...
O tie,kurie 'tingi' vaidinti gerucius ir prie mokytoju yra tokie kokie yra,nebijo pasakyt ka nors tiesesnio,neatitinkancio mokytojo minciu ar pan.,nors ir elgiasi teisingiau,bet gauna shpyga(dazniausiai...)
Be to, mes visi is dalies esame bezdziones-daugiau ar maziau ka nors kopijuojam. tai irgi veliau tampa kauke..
ai krc,rasiau rasiau bet nieko taip ir neparasiau
2005 m. gegužės 17 d. 12:29:47
kaukes buwo kaukes bus...kol padus...o kai jos padus...kitos kaukes atsibus! help me... beprasmiska jas nagrinet ir analizuot...
2005 m. gegužės 17 d. 09:57:49
2005 m. gegužės 17 d. 09:47:29
2005 m. gegužės 17 d. 09:28:52
2005 m. gegužės 17 d. 06:36:14
kaukes man reikia, kad islikciau 'nepaliesta blogo zvilgsnio' savo Meilei ir sau. o kitiems as esu tokia, kokia noriu but ta akimirka
2005 m. gegužės 17 d. 06:32:55
2005 m. gegužės 16 d. 15:59:36
man atrodo kad kai kurie zmones kaukiu neuzsideda..jie yra tokie kokie yra tisiog skausma liudesi ir asaras uzdaro i sandaru siklainiuka su uzrasu: neliesti ir jokiu budu neatidaryti!
ju asaras sugeria minksta pukine pagalve ir nuramina per langa svieciantis menulis i kuri ziuredamas zmogus daug ka apmasto...
taip tikrai yra tokiu zmoniu ir as tikiu kad po kiek laiko visi bus tokie...visi tures po toki stiklainiuka kuris saugos ju skausma ir bus nelieciamas, pamirstas..o skausmas sumenkes...isnykes...
2005 m. gegužės 16 d. 15:53:20
2005 m. gegužės 15 d. 11:53:25
2005 m. gegužės 12 d. 18:00:07
2005 m. gegužės 11 d. 18:39:48
2005 m. gegužės 11 d. 17:54:48
2005 m. gegužės 11 d. 17:35:11
2005 m. gegužės 10 d. 18:44:11
2005 m. gegužės 10 d. 18:41:05
Jeigu yra kaukes, tai tikrojo taves - nera. Mano nuomone.
Mano veiksmai, zodziai priklauso nuo mano tuometines nuotaikos, psichilogines busenos ir be abejo oro.
Jeigu tu bet kokiam zmogui priejes nepradedi pasakot, kaip tu jo nemegsti, koks jis tavo manymu yra eziukas ir kaip viskas jame blogai, tai cia elementarus mandagumas, santurumas, tolerancija. Ar jum padeda prie to pasakymo zodis 'kauke'? Mandagumo kauke?
Mintys, kurios gimsta zmogaus galvoje yra sukurtos jo pacio. Tai nepriklauso koki jis siuo metu vaidina: linksma, liudna, kvaila, protinga. Tai kokia itaka turi 'kauke'?
Jeigu parodai kreiva sypsena, vien todel, kad prie taves neprilistu kruva roziniu drambliuku klausinejanciu kas yra, tai nebutinai yra kauke, apsimetinejimas. Tiesiog vengimas uzknisanciu ir bereiksmiu klausimu.
Ir kodel 'kazko nesakymas' irgi yra 'kauke'. Cia tiesiog zmogaus savybes...
Chm, jeigu jusu galva buvo pilna niuriu minciu ir kazkas jus priverte nusisypsoti, taciau veliau jus vel grizote i pradiniu minciu upeli. Ir tai nereiskia, kad ant savo niuraus veido buvote uzsideje 'linksmumo kauke'. Tiesiog tuo momentu mintys nukrypo kitu takeliu.
"Koks grazus ir nuostabus tu galetum but, be manes, per mano velines..."