mhm.... pas mane daznai yra kaukes, nezinau net kada bunu iki galo atvira, kartais labai labai skaudu sirdyj. labai... bet sypsena nedingsta toliau juokiuosi, nes kazkaip man atrodo liudnas zmogus nuobodus zmogus niekada nesinori atrodyti nuobodziai, dazniausiai kaukes reikalingos paslepti jautriai sielai, nes kuo zmogus atrodo labiau pasikeles ar kuo labiau elgesi issaukianciai ir pan. tuo jis jautresnis tik tokiu elgesiu dangsto jautria siela, ir cia beveik nera issimciu, todel niekada nesmerkim zmogaus kuris galbut atrodo per didelis narcizas arba pasikeles, zinokim kad sirdyj jis galbut labai liudi ir jauciasi nesugaus, tik jokiu budu to neparodys viesai nenori buti pazeidziamas...
2005 m. gegužės 10 d. 10:10:34
trumpai: naturalumas labai susijes su pasamone, tai gali reiksti, jog kai zmones meluoja to nesuprasdami - tada jie meluoja naturaliai. bet ar tai galima pavadinti melu - as nezinau. is kitos puses, dabartiniai zmones ir naturalumas labai retai susikertantis dalykas, isskyrus kuno reikalavimus [maisto, vandens, miego..] meile galima priskirti taip pat kunui, taciau poetai ir visi kiti romantikai sugalvojo jog tai sielos busena ar dar kas, o visi likusieji tuo patikejo. jau pati zinai, jog nuo senu laiku buvo pastebeta jog vyno [..] prisigere zmones parodo savo naturaluma. bet. klaidingu parodymu davimas, turbut, yra ne kiek neprastesnis melas nei saves itikinejimas jog esi naturalus. del to jog zmones meluoja sau, noredami buti geresni ar blogesni, na tai juk visay naturalu, ko nors noreti. tu naturaliai mane uzduchinai su savo klausimais. kaip pastebejai atsakymo dar nera. nes pagalvojus, 'naturalumas' ir 'melas' visiski antonimai. kadanors parasysiu ka sugalvojau..
nepritariu kaukiu teorijai. nepritariu ir toms 'blogosioms' 'gerosioms' pusems. kadangi visa pritapimo demagogija vyksta pagal susitarimus, zmoniu. tai pagal bendra susitarima galima numanyti kokiu reiketu buti dabartineje visuomeneje. kare jie saude vienas kita. karui pasibaigus juos teise vien tam - kad nusleptu nuo ateities, jog buna laikotarpiu kai visos ribos gerokai issiplecia ir senas susitarimas virsta tik tavo paties reikalu. dar veliau. jie gaudo ir sodina vieni kitas, vien todel kad susitarimas vel kitas.. taigi. sitos sistemos ir viskas aplinkuy labai abejotinas populizmas, siekiantis igyvendinti kazkieno tai supratima ar vizija ir traumuojantis visa atsarginiu suola. o kaukes - tai vel visiska abejinguma sukeliantis kazkieno issigalvojimas, jog tai kauke, ne as. nes kaip kitaip legaliai paaiskinti daryma, kurio nekiek nenori daryti? pastebekime istorija ir jose gyvenusias personas. atsizvelkime y reinkarnacijos fakta, kuri, bent jau as, suprantu kaip klaidinima ir nenora pripazinti jog zmogus gali buti bet kuo, jei tik sugeba pazinti save ir isijausti y savo susikurta personaza. juk as vakar verkiau kad kazkam pasakiau jog man negera, bet man siek tiek pasidare geriau. o siandien man graudu ziureti y vakaryksti save. kas bus rytoy, nezinau. poziuris.. ar eitum gaudyti drugeliu vien tam kad eitum gaudyti drugeliu? taip. kai kurie dalykai traukia prie 'tikrosios pasaulio sirdies' - nors ir jie yra tokie abejotini. eik nx. sias mintis reikia klijuoti ir plesti. evilangel - labas [seniau, viena diena man buvo uzzejes noras pasisveikinti su tavim - dabar prisiminiau].
Šiaip ar taip, man labiau patinka skydai. Daug labiau praverčia. Tiksliau gyvenimiškai svarbu.
O kaukės per daug painu. Gali imt ir nebesusivokt, kuris tavo tikras veidas... Ar tai reikš, kad praradai save?
qui3t rašė: ir manau jog zmogus niekada nepasijus tikrai. net budamas vien su savim.
būtent. jis niekada negali būti tikras tuo ką daro. absoliučiai tikras.
negali būti anau tikras, kad jis tikrai toks yra. yeh.
siaubas. kai pagalvoji prasmės kaip ir nėra, bet yra kažkas kas skatina.
;/
Oi kiek kartų man buvo juokas pro ašaras. O kaip kitaip? Kam ašaros, prie žmonių kurie neturi jokio noro klausytis jog tau sunku?
Pas mane dažnai ironija paima viršų... iš ties.. Ir aš galiu drąsiai pasakyti jog pati savęs nepažįstu. O kas galėtų? Aš pritariu vieno man brangaus žmogaus minčiai \"kad žmogus manantis jog žino apie save viską yra paviršutiniškas. Tik tokiems žmonėms pasaulis atrodo tobulas\". Tu gali būti be kaukės tiktai su savimi. O aš pvž net to negaliu. Žinoma nenoriu savęs apgaudinėtyi ir to nedarau. Kai pvž man blogai aš tai pasakau. bet jei matau kad visiems px aš ironizuoju.
Ir juk tikrai nėra imanoma atsiskleisti visiems, parodyti kokia tu esi visose situacijose, todėl pažįstami dažnai įsivaizduoja, kad aš esu labai stipri. Ir kaip man pakeisti jų nuomonę, jei aš net nežinau kodėl jie apie mane taip galvoja? ;>
Vat. Galbūt banali ir nuvalkiota mintis, kad gyvenimas yra teatras. bet jis tikrai toks yra. Apsupti veidmainų patys tokiais tampame.
Kaip nugalėti savo jausmus, kai nesugebi elgtis prie tam tikrų žmonių taip kaip nori. Jie neleidžia. Juk ne su visais žmonėmis jautiesi gerai, bet kartais esi priverstas bendrauti.
Jei kas nematė PF \"The Wall\", tai galiu pasakyti, kad ten daug kas atskleista. Ištikimi męs galime likti nebent kaukėms. sau netikiu.
bet aišku tai mano personal opinion. žn kad galbūt daug kas galvoja kitaip. galvokit toliau..
;>
O kaukės ant veido irgi reikalingos, nes reikia rūpintis veido oda.
Gerai dabar tuoj paskaitau, apie ką čia kalba eina ir normaliai parašysiu....
...Joa, aš kaukėta, bet su tokia plonyte kauke..nors ką žinau...Kaukės tikrai kartais reikalingos, manau.
ash visada su kauke...bet man tikrai nera liudna del to kad ash niekam negaliu parodyt kokia esu ishtkruju, tai netrukdo but man laimingai..tiesiog kam to reikia kad zmones matytu mano vidu ? su kauke kartais lengveu gyvent
depression rašė: Įkišiu ir aš trigrašį, nors ne savo, bet visgi
Kiekvienai giliai sielai reikia kaukės; dar daugiau - kiekviena gili siela pamažu apauga kauke: nes nuolat klaidingai ir lėkštai interpretuojamas kiekvienas jos ištartas žodis, kiekvienas žengtas žingsnis, kiekvienas gyvenimo ženklas.
Cia parasyta tai ka as manau, tik pati taip nebuciau isdescius minciu.
Kiekvienai giliai sielai reikia kaukės; dar daugiau - kiekviena gili siela pamažu apauga kauke: nes nuolat klaidingai ir lėkštai interpretuojamas kiekvienas jos ištartas žodis, kiekvienas žengtas žingsnis, kiekvienas gyvenimo ženklas.
Visada stengiuosi buti nuosirdi. Nors kartais si ta nutyliu...kam beprasmiai konfliktai? Manau, kad skirtingiems zmonems paprasciausiai atskleidziu skirtingas savo charakterio savybes...
Aisku visko buna...Kartais apsimetu abejinga, kai man ne velnio ne px...Buna...Tokiais atvejais suprantu, kad apsimetineju. Visalaik maniau, kad tai ir yra kauke...
Bet jeigu bunu nuosirdi??
Na ir prirasiau, gal ka nors suprasit...
jeigu visi butume tokie kokie esame be kaukiu, gyvenimas butu pilkas. bet nesakau kad gerai darome jomis naudodamiesi. suprantu kartais del tavo nuomones arba gyvenimo budo gali tave palaikyti paskutiniu duchu, ir tu privalai tureti kauke, bet kartais jos taip uzknisa. kalbiesi su zmogumi, ir matosi kad jis yra nenuosirdus. tarsi neturetu savo nuomones, tik linkcioja galva ir viskas, o giliai sirdyje gal tikrai nepritartu kokiam mano sprendimui. nesvarbu kokia tavo nuomone, bet nereikia tylet.
prisipazhinkim, juk buna situaciju kay tiesiog norisi nors minute pabut ne sawim... susipazhysti su seniay patinkanchiu waykinu... ir prisipazhink - tikray atsiranda noras jam itikti ir patikti... ka daryti? kirba kiekwienos ish musu galwoje... ir nejuchiom tampi kita - koketishka ir zhawia mergina... tay naturalu... tay tas pat, kas kiekwiena ryta ishsiwalyt dantiz... kayp ishwest shuniuka pasiwaykshchioti... tay iprasta... wisay kayp nematomu kawkiu neshiojimas.... ir ish tikruju lb dawg mano pazhystamu parodo sawo tikraji "ash" tik prie artimu ir patikrintu drawgu...
manau, kad kaukes reikalingos.jei ju niekad neuzsidetumem, zmones, galvojantys kitaip nei mes, pasmerktu mus(siaip ir mes pasmerktumeme juos.tai pasakytumeme jiems i akis)ir aplamai, susipyktumem su visais.pavyzdziui, as labai daznai uzsidedu kauke eidama i mokykla.ten ji man labai reikalinga-jei visados isreiksciau savo(dazniausiai visai kitokia nei kitu)nuomone, isipliekstu nerealus masinis konfliktas...o juk dar 6 menesius reiks su jais isbutvis delto stengiuos but kuo nuosirdesne, tik buna sudetinga, kai zmones akivaizdziai veidmainiauja.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. gegužės 10 d. 10:32:14
2005 m. gegužės 10 d. 10:10:34
2005 m. gegužės 10 d. 06:27:38
Atsakyk i klausimus:
ar naturalu,kad zmones meluoja patys sau?
ar naturalu,kad zmones apkritai meluoja?
{sitie klausimai nera sukti {; }
2005 m. gegužės 9 d. 18:50:04
2005 m. gegužės 9 d. 18:23:36
Jeigu žmogus visada būna su "kauke", tai ar ji galiausiai netampo jo tikruoju veidu?
Šiaip ar taip, man labiau patinka skydai. Daug labiau praverčia. Tiksliau gyvenimiškai svarbu.
O kaukės per daug painu. Gali imt ir nebesusivokt, kuris tavo tikras veidas... Ar tai reikš, kad praradai save?
2005 m. sausio 24 d. 19:28:45
ir manau jog zmogus niekada nepasijus tikrai. net budamas vien su savim.
būtent. jis niekada negali būti tikras tuo ką daro. absoliučiai tikras.
negali būti anau tikras, kad jis tikrai toks yra. yeh.
siaubas. kai pagalvoji prasmės kaip ir nėra, bet yra kažkas kas skatina.
;/
2005 m. sausio 15 d. 01:22:38
2005 m. sausio 14 d. 22:39:39
Aš etc. manau, kad nėra žmogaus be kaukės, nes atrodo nėra tokio nei vieno kuris pažinotų save absoliut. Kaukes dedamės galbūt visai nesąmoningai, susiklosčius tokioms aplinkybėms kurios priverčia.
Oi kiek kartų man buvo juokas pro ašaras. O kaip kitaip? Kam ašaros, prie žmonių kurie neturi jokio noro klausytis jog tau sunku?
Pas mane dažnai ironija paima viršų... iš ties.. Ir aš galiu drąsiai pasakyti jog pati savęs nepažįstu. O kas galėtų? Aš pritariu vieno man brangaus žmogaus minčiai \"kad žmogus manantis jog žino apie save viską yra paviršutiniškas. Tik tokiems žmonėms pasaulis atrodo tobulas\". Tu gali būti be kaukės tiktai su savimi. O aš pvž net to negaliu. Žinoma nenoriu savęs apgaudinėtyi ir to nedarau. Kai pvž man blogai aš tai pasakau. bet jei matau kad visiems px aš ironizuoju.
Ir juk tikrai nėra imanoma atsiskleisti visiems, parodyti kokia tu esi visose situacijose, todėl pažįstami dažnai įsivaizduoja, kad aš esu labai stipri. Ir kaip man pakeisti jų nuomonę, jei aš net nežinau kodėl jie apie mane taip galvoja? ;>
Vat. Galbūt banali ir nuvalkiota mintis, kad gyvenimas yra teatras. bet jis tikrai toks yra. Apsupti veidmainų patys tokiais tampame.
Kaip nugalėti savo jausmus, kai nesugebi elgtis prie tam tikrų žmonių taip kaip nori. Jie neleidžia. Juk ne su visais žmonėmis jautiesi gerai, bet kartais esi priverstas bendrauti.
Jei kas nematė PF \"The Wall\", tai galiu pasakyti, kad ten daug kas atskleista. Ištikimi męs galime likti nebent kaukėms. sau netikiu.
bet aišku tai mano personal opinion. žn kad galbūt daug kas galvoja kitaip. galvokit toliau..
;>
2005 m. sausio 14 d. 21:47:28
retkarchiais- kad niekas nepamatytu tavo tikrojo veido. ish baimes.
o trechia- zmogus turi jaustis saugus. negali buti visiems matomas kaip lakmuso popietelis.
ir netgi ta uzisideta kauke yra musu asmenybes dalis.
2005 m. sausio 14 d. 18:40:06
Per karnavalą kaukės reikalingos, nes jei jau visi su kaukėm, tai visi.
O kaukės ant veido irgi reikalingos, nes reikia rūpintis veido oda.
Gerai dabar tuoj paskaitau, apie ką čia kalba eina ir normaliai parašysiu....
...Joa, aš kaukėta, bet su tokia plonyte kauke..nors ką žinau...Kaukės tikrai kartais reikalingos, manau.
2005 m. sausio 14 d. 18:12:12
2005 m. sausio 10 d. 15:34:54
Įkišiu ir aš trigrašį, nors ne savo, bet visgi
Cia parasyta tai ka as manau, tik pati taip nebuciau isdescius minciu.
2005 m. sausio 10 d. 15:30:38
2005 m. sausio 6 d. 10:00:38
2005 m. sausio 6 d. 01:59:58
2005 m. sausio 5 d. 22:41:42
2005 m. sausio 5 d. 22:19:17
Su ivairiais zmonemis bendrauju skirtingai. Tai priklauso nuo nuotaikos, aplinkybiu, ka man tas zmogus reiskia...
Ar tai veidmainiavimas? Kaukiu keitimas??
Visada stengiuosi buti nuosirdi. Nors kartais si ta nutyliu...kam beprasmiai konfliktai? Manau, kad skirtingiems zmonems paprasciausiai atskleidziu skirtingas savo charakterio savybes...
Aisku visko buna...Kartais apsimetu abejinga, kai man ne velnio ne px...Buna...Tokiais atvejais suprantu, kad apsimetineju. Visalaik maniau, kad tai ir yra kauke...
Bet jeigu bunu nuosirdi??
Na ir prirasiau, gal ka nors suprasit...
2005 m. sausio 5 d. 15:40:34
2004 m. gruodžio 4 d. 17:56:32
2004 m. gruodžio 4 d. 17:49:26