| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2004 m. gruodžio 4 d. 16:06:02
2004 m. gruodžio 4 d. 15:53:06
2004 m. gruodžio 4 d. 15:08:51
Taigi kaukės, kurios padeda nesuspykti su visu pasauliu yra naudingos ir būtinos. Užpakalių laižymas užknisa, bet, reikia sutikti, būna atveju kai prireikia netgi jo (tačiau kai tai tampa gyvenimo būdas, prasideda tragedija).
Netikiu, kad nėra žmonių, kurie niekada nenusiima kaukių. Jeigu taip, vadinasi jie jų net neturi. Neįsivaizduoju, kas per kantrus ir valingas žmogus turėtų būti, kuris net vienas būdamas kažkuo apsimeta. Tai neįmanoma mano nuomone.
O egzistavimu tų, kurie niekada neužsideda irgi labai abejočiau. Na, nebent žmogus būtų superinis chanas ir egoistas (nerealiai gero ir supratingo žmogaus teoriją iš kart atmetu, nes tokių nebūna).
Taigi mano išvados būtų tokios: reikia visko, tik su saiku.
2004 m. gruodžio 4 d. 14:35:41
blogoji - su kaukemis nera nuosirdumo. tai tik bandymas atrodyti kazkuo kitu, nors viduje esi visai kitoks. savotiskas zmoniu apgaudnejimas.
geroji - tai padeda but tarp zmoniu. su savo depresijom busi sutriptas, sumindziotas, ignoruojamas, arba mandagiai guodziamas [is gailescio]. tam reikalinga kauke. be to, jei nebutu 'kaukiu', akivaizdziai pasimatytu kiek yra nelaimingu zmoniu...
deje, ne visi gali tas kaukes uzsidet. as negaliu. nemoku nors ir kaip to noreciau.
2004 m. gruodžio 4 d. 14:21:38
2004 m. gruodžio 2 d. 13:54:09
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 6 d. 23:39:26
2004 m. lapkričio 6 d. 23:31:53
2004 m. lapkričio 2 d. 19:22:32
vadinasi, mes esame tokie, kokie mes esame + kokie mes norime atrodyti?
2004 m. lapkričio 2 d. 18:29:26
Įdomūs klausimai. Nekenčiu žmonių 'dėvinčių' Kietumo kaukes, kurie nenusileidžia ant žemės ir jaučiasi 'pakylėti'. Jei aplink tave kaukių balius, tai ir pats tikriausiai tokiu tampi. Kartais kaukės padeda.
2004 m. lapkričio 2 d. 18:15:06
2004 m. lapkričio 2 d. 17:37:03
ar as turiu kauke? ....visi mes jas turim. ir... tikrai tikrai zinau, kad aplinkiniai zmones mane isivaizduoja visiskai kitokia, negu kad esu is tiesu....
nesupraskit klaidingai. nesu nei veidmaine, nei apsimetele - kazkodel netgi laikau save pakankamai nuosirdzia, nors, aisku, kaip ten is tikruju, gali pasakyt tik kiti, o ne as..
tai tiek
o kas del laimingumo - taip, esu laiminga
..........bet vis del to labiau uz viska vertinu tuos zmones, prie kuriu ir su kuriais galiu buti ir esu SAVIMI
2004 m. lapkričio 2 d. 16:40:20
2004 m. lapkričio 2 d. 15:44:58
Mano manymu,kaukes yra reikalingos.As nuosirdziai pasakysiu,kad pati esu kauketas zmogus.Nes as galiu sypsotis ir juoktis,nors sirdy yra kazkokio slegiancio jausmo.Bet as jo nenoriu rodyti - puikiai zinau,kad niekam nebuna malonu bendrauti su liudnu zmogumi. Todel as sypsausi.Negaliu pasakyt,kad tada kai balsas juokiasi o lupos pleciasi ausu link,mano sirdis verkia.Ne - as siaip esu laiminga, o liudesio tiesiog nedemonstruoju.Gal del to,kad man nera taip sunku,kad reiktu labai sleptis...
Apie save siek tiek jau pasnekejau,o dabar dar noriu pridurt,kad manau,jog kauke reikalinga ir del saves,ir del kitu.Juk jeigu zmogaus tikrasis AS yra izulus,atzagarus,siurkstus,tai rodydamas savo tikra veida zmogus gali izeisti kita,o izeistasis savo ruoztu gali taip pat atskleisti savo veida ir atsilyginti...Uzgautos sirdys...Taigi kaukes reikalingos vien jau is solidarumo,is pagarbos.Be to,neveltui sakoma,kad geriausius savo bruozus reikia auginti,puoseltei,o blogus - marinti.Manau,kad kauke padeda zmogui labau atskleisti savo gerasias savybes,o tuo paciu migdyti blogasias.Gink Die,nesiulau ir nepritariu storos odos kaukem,kurios vaizduoja nemirtinga sypsena kai siela rauda,kai saukiasi pagalbos arba kai tos kaukes visiskai keicia zmogu...Taciau plonos kaukes,kurios mus kaip imunitetas saugo nuo smulkiu parazitu yra (mano ir tik mano nuomone) reikalingos - ir del saves ir del kitu...
Reziume (mano nuomones) - kaukes reikalingos ir del saves,ir del kitu,taciau kaukes turi buti naturalios - viskam sioje zemeje yra ribos, as ta naturaluma suprantu kaip plona kauke,kuri neslepia asmenybes,jos nekeicia,nekeicia asmeniniu,indvidualiu ir originaliu bruozu,taciau saugo nesiotoja ir jo aplinkinius nuo per didelio atvirumo...atrodo pasakiau viska ka norejau...
Ka jus manote?Ar kaukes reikalingos?O gal tikite,kad yra zmoniu,kurie niekada nenusiima/neuzsideda kaukiu?Jei pasidalinsite savo nuomone,as busiu dekinga,nes siuo klausimu man tikrai idomi Jusu indviduali nuomone