Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaukės. Ar žmonėms jos reikalingos?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Sutemos
2004 m. gruodžio 4 d. 16:06:02
as pries, bet.. buna tokiu situaciju, jog zmogus uzsideda kauka ir taip gali pasiekti geresni rezultata, bendraudamas su kitu zmogumi, jei jis jam padlaiziauja, galima isvengti pykciu, bet tikri zmoniu veidai kadanors butinai islis ir tada viskas sugrius, kas buvo statyta zmogaus su Kauke... as asmeniskai nelabai megstu zmones, kurie apsimetineja tuom, kuom jie nera. mano galva, taip daryti beprasmiska.

2004 m. gruodžio 4 d. 15:53:06
nesioju storas kaukes, nes plona gali greit nukristi.tik stora kauke uzknisa, nes per ja pamirstu savo tikraji veida

Atsakyti
rutasha
2004 m. gruodžio 4 d. 15:08:51
Manau, kad kaukės yra reikalingos. Pavyzdžiui MAN, asmeniškai, jos tikrai reikalingos. Juk negaliu aplinkiniams rodytis visu savo gražumu. Bet kad ir kaip stengčiausi kartais ta kaukė netyčia nukrenta ir žmonės pamato to, ko niekada nesitikėjo pamatyti. Manau, kad neverta kitiems perdėtai nedemontruoti savo blogųjų savybių, ne tik dėl jų, bet ir dėl savęs. Žinoma, nereikia su tuo ir persistengti, nes tada gausi veidmainio reputacija, o tai nėra labai malonu ir naudinga. Čia kalbėjau apie tai kai žmonės šiek tiek apsimetina nenorėdami per daug užgauti kitų, o pavyzdžiui tos kaukės, kurias dedasi personos norinčios atrodyti kietesnėmis mane užknisa. Tiesiog kai matau, kokius kietus primeta mano klasiokai, pradeda pykinti. Taip keli jie gali būti tokie, bet nejaugi visi? Tai paprasčiausias apsimetinėjimas norint pritapti prie kitų. Vat, tas užpakalių laižymas mane ir užknisa. Nervina kai vardan "chebros" atsisakoma savų idėjų ir apsimetama "savu".
Taigi kaukės, kurios padeda nesuspykti su visu pasauliu yra naudingos ir būtinos. Užpakalių laižymas užknisa, bet, reikia sutikti, būna atveju kai prireikia netgi jo (tačiau kai tai tampa gyvenimo būdas, prasideda tragedija).

Netikiu, kad nėra žmonių, kurie niekada nenusiima kaukių. Jeigu taip, vadinasi jie jų net neturi. Neįsivaizduoju, kas per kantrus ir valingas žmogus turėtų būti, kuris net vienas būdamas kažkuo apsimeta. Tai neįmanoma mano nuomone.
O egzistavimu tų, kurie niekada neužsideda irgi labai abejočiau. Na, nebent žmogus būtų superinis chanas ir egoistas (nerealiai gero ir supratingo žmogaus teoriją iš kart atmetu, nes tokių nebūna).

Taigi mano išvados būtų tokios: reikia visko, tik su saiku.

Atsakyti
Jasi
2004 m. gruodžio 4 d. 14:35:41
yra ir blogoji ir geroji 'kaukiu' puse.
blogoji - su kaukemis nera nuosirdumo. tai tik bandymas atrodyti kazkuo kitu, nors viduje esi visai kitoks. savotiskas zmoniu apgaudnejimas.
geroji - tai padeda but tarp zmoniu. su savo depresijom busi sutriptas, sumindziotas, ignoruojamas, arba mandagiai guodziamas [is gailescio]. tam reikalinga kauke. be to, jei nebutu 'kaukiu', akivaizdziai pasimatytu kiek yra nelaimingu zmoniu...
deje, ne visi gali tas kaukes uzsidet. as negaliu. nemoku nors ir kaip to noreciau.

Atsakyti
Iron_Meal
2004 m. gruodžio 4 d. 14:21:38
Turiu... Ir jos nekenciu... Bet jau pasidare per daug velu, kad galeciau jos atsikratyt... Nieko negaliu dabar pakeist...

2004 m. gruodžio 2 d. 13:54:09
kaukes yra gaidys....nors kartais to zmogaus labui toki dalyka tenka uzsideti...bet to labai nemegstu....yra zmoniu,kurie kaukes uzsideda,kad atrodytu kieti ir pan.,bet tos kaukes aiskiai matomos...

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
simma
2004 m. lapkričio 6 d. 23:39:26
o taip "kaukes" populiarios dabar. zinau viena drauge kuri megsta uzsideti kauke ir su kiekvienu zmogumi vis kitokia. manau kad kaukes nesiojeme visi... nors yra ir isimciu... bet dazniausiai tai priklauso nuo situacijos...

2004 m. lapkričio 6 d. 23:31:53
aisku, kad kiekvienas zmogus turi plonesne ar storesne kauke, o gal tai net ne visad kaukes, gal paprasciausiai mes skirtingai reaguojam, skirtingai priimam zmones, juk nebendrausiu vienodai su geriausia drauge ir su zmogumi kuris mane izeide, iskaudino, tai naturalu, ir jeigu busi visai toks pats ir pirmu ir antru atveju, tada tai esi veidmainis arba nesveikas keistuolis... As tikrai ne visiems rodau savo tikra veida. O ir kam to reikia? Negi as turiu parodyti savo visus jausmus visas mintis zmogui kuriuo nepilnai pasitikiu, ar kuris nera mano draugas. Tokie zmones (kurie viska atskleidzia) nebuna laimingi, jais pasinaudoja, jie buna sugniuzdomi, nors gal ir ne... ai, jau susipainiojau tarp savo minciu... zodziu, cia tikrai gera tema, apie kuria galima begalo diskutuoti ir siaip mastyti. Bet faktas vienas - zmones turi kaukes, kuriu tikrai kartais prireikia

2004 m. lapkričio 2 d. 19:22:32
Kvakva, nesumalei.... priesingai, mano nuomone hmm.. buti savimi.... tai galbut... hmm.. dabar net nezinau ,...tu pasakei nuomone, siek tiek kitokia, nei as, o dabar negaleciau atrinkti, kuri is ju butu arciau tiesos... galbut... kazkoks sluoksnelis is tiesu lieka...
vadinasi, mes esame tokie, kokie mes esame + kokie mes norime atrodyti? galbut... ..tik man kazkodel dar noretusi pridurt, kad mes esame tokie, kokie mes esame, + kokie norim atrodyt + kokie is tiesu tiems kitiems atrodom ....ar suprantamai parasiau?

2004 m. lapkričio 2 d. 18:29:26 2013-06-23 23:25:11

Įdomūs klausimai. Nekenčiu žmonių 'dėvinčių' Kietumo kaukes, kurie nenusileidžia ant žemės ir jaučiasi 'pakylėti'. Jei aplink tave kaukių balius, tai ir pats tikriausiai tokiu tampi. Kartais kaukės padeda. 

Atsakyti
Kvakva
2004 m. lapkričio 2 d. 18:15:06
mmm...Eqliux > Buti sawimi.. Dabar labai nuosirdziai pagalvojau - man ima atrodyti,kad mes visitik esame savimi budami su kaukemis - zmogus linkes parodyti save siek tiek kitoki (dazniausi du variantai ' geresni,saunesni arba piktesni,blogesni) - gal tai ir yra tas tikras zmogus ? siela + kauke = mes Manau,kad kauke gali buti ir mandagumas,solidarumas,pagalba,kiti veiksniai musu paciu ir musu aplinkiniu gerovei (arba ne) Taigi,manau,kad zmogus tik sau buna be jokios kaukes...O gal net niekada nebuna be kaukes...Be plono plonycio imuniteto...Na siaip ar taip daznai galvojame apie save blogiau ar geriau nei turetumem...Zodziu - mes su kaukem,bet kaukes ir yra MES Jezus Maryte,keista,kaip as viska sumalu,net pati po to nesuprantu

Atsakyti
eqliux
2004 m. lapkričio 2 d. 17:37:03
hmm... kazkaip keista.... ..siandien, gryzdama is miesto, ejau ir kaip tik pradejau galvot apie kaukes.... ...o dabar, prisedus prie kompo, radau tokia tema... Kvakva, is esmes as visiskai pritariu tavo nuomonei.

ar as turiu kauke? ....visi mes jas turim. ir... tikrai tikrai zinau, kad aplinkiniai zmones mane isivaizduoja visiskai kitokia, negu kad esu is tiesu.... (na, gal tik isskyrus keleta isimciu, kurios [isimtys] mane kiek geriau pazysta, ir pries kuriuos as tas kaukes nusiimu) ...vienaip elgiuosi klaseje, kitaip su giminem, dar kitaip su draugais, o su siaip pazystamais - vel kitaip.... ir nieko cia gero.
nesupraskit klaidingai. nesu nei veidmaine, nei apsimetele - kazkodel netgi laikau save pakankamai nuosirdzia, nors, aisku, kaip ten is tikruju, gali pasakyt tik kiti, o ne as.. tiesiog.... nesu likusi zmonems atskleisti savo mintis ir jausmus. uztenka. nenoriu, kad man "spjaudytu i sirdi" - aplinkiniai per daug daznai musu nesupranta ar nenori suprast, kad galetume jiems atsiverti....

tai tiek
o kas del laimingumo - taip, esu laiminga ...taip, ne visada man taip atrodo, bet kitiems to zinoti nebutina ....tegul galvoja, kad esu lengvabude, kuriai gyvenimas visada rozinis - niekas nemegsta nuolat zliumbianciu

..........bet vis del to labiau uz viska vertinu tuos zmones, prie kuriu ir su kuriais galiu buti ir esu SAVIMI

2004 m. lapkričio 2 d. 16:40:20
man jeigu buna labai labai bloga nuotaika o tai buna kai as bunu isiutus, tai neiseina jokios kaukes uzsideti.. kad ir ka bedaryciau.. nu aisku tai retai buna.. bet kai tik lengvai apniurus, tai as daznai pamirstu tai ir bunu laiminga, po to vel prisimenu, po to vel kas prajuokina, vel zvengiu.. o del kitu kaukiu, tai gal jo pritariu, jeigu buna paniures tai nelabai malonu, arba kai amzinai skundziasi, tai kai pagalvoju kad galetu ir mane suprasti..

2004 m. lapkričio 2 d. 15:44:58
Siandien istisai galvojau apie kaukes..Ne apie tokias kaukias,kurias uzsidedame svenciu proga,ne apie meskiuku,suniuku ir visokiu kitokiu padaru padareliu veidelius Apie Kaukes,kurios nematomos akiai,bet jauciamos sirdimi,apie tokias,kurias zmones uzsideda ivairiiose sitaucijose...Pries draugus,pries priesus,pries tevus... Ka jus manote apie tokias Kaukes?

Mano manymu,kaukes yra reikalingos.As nuosirdziai pasakysiu,kad pati esu kauketas zmogus.Nes as galiu sypsotis ir juoktis,nors sirdy yra kazkokio slegiancio jausmo.Bet as jo nenoriu rodyti - puikiai zinau,kad niekam nebuna malonu bendrauti su liudnu zmogumi. Todel as sypsausi.Negaliu pasakyt,kad tada kai balsas juokiasi o lupos pleciasi ausu link,mano sirdis verkia.Ne - as siaip esu laiminga, o liudesio tiesiog nedemonstruoju.Gal del to,kad man nera taip sunku,kad reiktu labai sleptis...
Apie save siek tiek jau pasnekejau,o dabar dar noriu pridurt,kad manau,jog kauke reikalinga ir del saves,ir del kitu.Juk jeigu zmogaus tikrasis AS yra izulus,atzagarus,siurkstus,tai rodydamas savo tikra veida zmogus gali izeisti kita,o izeistasis savo ruoztu gali taip pat atskleisti savo veida ir atsilyginti...Uzgautos sirdys...Taigi kaukes reikalingos vien jau is solidarumo,is pagarbos.Be to,neveltui sakoma,kad geriausius savo bruozus reikia auginti,puoseltei,o blogus - marinti.Manau,kad kauke padeda zmogui labau atskleisti savo gerasias savybes,o tuo paciu migdyti blogasias.Gink Die,nesiulau ir nepritariu storos odos kaukem,kurios vaizduoja nemirtinga sypsena kai siela rauda,kai saukiasi pagalbos arba kai tos kaukes visiskai keicia zmogu...Taciau plonos kaukes,kurios mus kaip imunitetas saugo nuo smulkiu parazitu yra (mano ir tik mano nuomone) reikalingos - ir del saves ir del kitu...
Reziume (mano nuomones) - kaukes reikalingos ir del saves,ir del kitu,taciau kaukes turi buti naturalios - viskam sioje zemeje yra ribos, as ta naturaluma suprantu kaip plona kauke,kuri neslepia asmenybes,jos nekeicia,nekeicia asmeniniu,indvidualiu ir originaliu bruozu,taciau saugo nesiotoja ir jo aplinkinius nuo per didelio atvirumo...atrodo pasakiau viska ka norejau...

Ka jus manote?Ar kaukes reikalingos?O gal tikite,kad yra zmoniu,kurie niekada nenusiima/neuzsideda kaukiu?Jei pasidalinsite savo nuomone,as busiu dekinga,nes siuo klausimu man tikrai idomi Jusu indviduali nuomone

Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Pixie Lott Pixie Lott
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1736
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 119910