Skorpionas. Netikiu nei tais dieniniais horoskopais, nei siaip apibudinimas. Ir knisa kai zmones pradeda apie tave sprest is tavo zodiako zenklo. Man priimtinesne numerologija.
Neskaitau, netikiu. Del to jog apskritai mistika, paranormaliais reiskiniais netikiu. Taciau zmones is to versla daro Ypac prajuokino atvejis, kai viena tokia horoskopu sudarinetoja padave i teisma NASA, uz tai jog ji kazkokio meteoro krypti pakeite ir del to jos sudarytas ir jau isspausdintas horoskopas buvo netikslus ieskinio verte buvo kazkur apie 100kkk usd
Dvyniai aš.;]
šiaip ką aš žinau...jei pasitaiko po akim - paskaitau. realiai nematau jokios prasmės/esmės kasdieninių horoskopų skaityme, dažniausiai briedus visokius rašo. bet kiek pamenu, bent visokiuose metų horoskopuose bendros tendencijos iki šiol kažkodėl būdavo daugmaž taiklios. O dėl charakterių...išties, tarp to paties ženklo žmonių neretai rasi daug bendrumų, tiesa, ne šimtaprocentinių, bet vis tiek.
Šiaip man tai nesako nieko, išskyrus tai, kad gimiau kažkur tarp kovo ir balandžio. Ir dar visai nemažai kitų avinų pažįstu...
Horoskopus kartais paskaitau, bet iškart pamirštu. Vienaip ar kitaip, man dažniausiai tinka ožiaragio, vandenio, skorpiono, mergelės, dvynių ir visų kitų ženklų prognozės, tai ar verta tikėti?
O vat Palmiros gerus/ blogus ženklus lietryty kasdien skaitau Labai linksmų būna, pvz: blogas ženklas valgyti vištieną.
aviettine rašė: k_b---> 'vandenYs' geras.. koks čia zodiako ženklas? gal plačiau papasakotum?
----
iki šiol kaip ir vandenis buvau. q[=[/quote]
Nauja alkoholikų rūšys: vandenYs. Ne visiem verta jai priklausyti. Neužpavydėk.
Svarstyklės Svarstyklės Svarstyklės Svarstyklės Svarstyklės Svarstyklės Svarstyklės Svarstyklės Svarstyklės Svarstyklės Svarstyklės Svarstyklės ir dar kartą Svarstyklės Na, bet čia reikėtų užskaitytio tik kaip vieną žmogų Nesakyčiau, kad horoskopais labai jau tikiu, nepasigirsi, kad jie jau labai tiesą ir šneka Kartais, na tiesą sakant, ir nekartais, paskaitau savaitės horoskopą, bet labau jau ko nors gero neperskaitau
Nors, sutapimas ar ne, bent statistiškai didžiąją dalį tarp savų (t.y. tų, kuriuos mėgstu/myliu/pakenčiu) kažkodėl sudaro šauliai ir žuvys.
Dvyniai.
Hosroskopus skaitau kas rytą. Dabar tik kažkaip susimąsčiau apie šito priežastį. Bet žiauriai smagu. Paskaitau delfy — rašo, kad šakės, bloga diena, neikit iš namų, atsiverčiu day.lt — sėkmės valanda, vadinasi. O aš ką. Pasijuokiu ir pamirštu ką neseniai perskaičiau.
Tarp kitko, o apie panašumus ženklų. Tai pažįstu žmogų gimusį tą pačią dieną kaip ir aš, tik kitais metais. Esmė, kad kadaise ėmę ieškoti skirtumų, jų... neradom. Augę skirtingoje aplinkoje, auklėti skirtingai, bet tokie pat.
Dugnas.
O jeigu atsidūriau pereinamajame laikotarpyje? Vienur pažiūri rodo: vandenys, kitur ožiaragis. Tebūnie, užskaitykit už du, nes pats nežinau. Dažniausiai skaitau abudu
Horoskopais netikiu, o jei ir perskaitau tai tik vakarais, nes idomu ar pataike nors ka nors. ;>>
O del paciu zodiaku, tai vis tik to paties zenklo zmones yra tikrai(!!) panasaus charakterio.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. kovo 18 d. 21:31:37
2008 m. kovo 18 d. 20:46:20
Neskaitau, netikiu. Del to jog apskritai mistika, paranormaliais reiskiniais netikiu. Taciau zmones is to versla daro
2008 m. kovo 18 d. 20:32:41
2. Jautis
3. Dvyniai (2)
4. Vėžys (1)
5. Liūtas
6. Mergelė
7. Svarstyklės (3)
8. Skorpionas (3)
9. Šaulys (1)
10. Ožiaragis (2,5)
11. Vandenis (1,5)
12. Žuvys (1)
2008 m. kovo 18 d. 20:28:01
šiaip ką aš žinau...jei pasitaiko po akim - paskaitau. realiai nematau jokios prasmės/esmės kasdieninių horoskopų skaityme, dažniausiai briedus visokius rašo. bet kiek pamenu, bent visokiuose metų horoskopuose bendros tendencijos iki šiol kažkodėl būdavo daugmaž taiklios. O dėl charakterių...išties, tarp to paties ženklo žmonių neretai rasi daug bendrumų, tiesa, ne šimtaprocentinių, bet vis tiek.
2008 m. kovo 18 d. 20:23:23
[=
2008 m. kovo 18 d. 20:12:05
Nu aš avinas.
Šiaip man tai nesako nieko, išskyrus tai, kad gimiau kažkur tarp kovo ir balandžio. Ir dar visai nemažai kitų avinų pažįstu...
Horoskopus kartais paskaitau, bet iškart pamirštu. Vienaip ar kitaip, man dažniausiai tinka ožiaragio, vandenio, skorpiono, mergelės, dvynių ir visų kitų ženklų prognozės, tai ar verta tikėti?
O vat Palmiros gerus/ blogus ženklus lietryty kasdien skaitau
2008 m. kovo 18 d. 19:56:27
k_b---> 'vandenYs' geras.. koks čia zodiako ženklas? gal plačiau papasakotum?
----
iki šiol kaip ir vandenis buvau. q[=[/quote]
Nauja alkoholikų rūšys: vandenYs. Ne visiem verta jai priklausyti. Neužpavydėk.
2008 m. kovo 18 d. 19:54:54
2008 m. kovo 18 d. 19:49:16
----
iki šiol kaip ir vandenis buvau. q[=
2008 m. kovo 18 d. 19:31:43
2008 m. kovo 18 d. 19:26:37
horoskopai yra visiska nesamone, zmoniu sapaliones.
2008 m. kovo 18 d. 19:20:51
Skorpionas
laikraštinių horoskopų neskaitau, palmiros nemėgstu ir labai liūdžiu, kai kiti besąlygiškai tiki jais.
2008 m. kovo 18 d. 17:42:33
2008 m. kovo 18 d. 17:37:24
2008 m. kovo 18 d. 16:44:41
1. Avinas
2. Jautis
3. Dvyniai (1)
4. Vėžys (1)
5. Liūtas
6. Mergelė
7. Svarstyklės (1)
8. Skorpionas (2)
9. Šaulys
10. Ožiaragis (1,5)
11. Vandenis (0,5)
12. Žuvys (1)
2008 m. kovo 18 d. 16:36:12
Ožiaragis. Neskaitau, neklausau - netikiu.
Nors, sutapimas ar ne, bent statistiškai didžiąją dalį tarp savų (t.y. tų, kuriuos mėgstu/myliu/pakenčiu) kažkodėl sudaro šauliai ir žuvys.
2008 m. kovo 18 d. 16:34:17
Hosroskopus skaitau kas rytą. Dabar tik kažkaip susimąsčiau apie šito priežastį. Bet žiauriai smagu. Paskaitau delfy — rašo, kad šakės, bloga diena, neikit iš namų, atsiverčiu day.lt — sėkmės valanda, vadinasi. O aš ką. Pasijuokiu ir pamirštu ką neseniai perskaičiau.
Tarp kitko, o apie panašumus ženklų. Tai pažįstu žmogų gimusį tą pačią dieną kaip ir aš, tik kitais metais. Esmė, kad kadaise ėmę ieškoti skirtumų, jų... neradom. Augę skirtingoje aplinkoje, auklėti skirtingai, bet tokie pat.
Dugnas.
2008 m. kovo 18 d. 16:10:20
2008 m. kovo 18 d. 15:52:44
Horoskopais netikiu, o jei ir perskaitau tai tik vakarais, nes idomu ar pataike nors ka nors. ;>>
O del paciu zodiaku, tai vis tik to paties zenklo zmones yra tikrai(!!) panasaus charakterio.
2008 m. kovo 18 d. 15:37:36