manijack, taip ir nepasakei, koks ženklo pats atstovas esi
aš šiaip tais kasdieniniais horoskopais netikiu, persiskaitau jei į rankas pakliūna 15min, bet tikėti jais beprasmiška, nes juos kaip sakoma rašo, tas, kuris pavėluoja į darbą o bendraisiais zodiako ženklai man tiesiog įdomūs, bet pagal juos jokių didelių išvadų apie žmogų darytis neskubu
o pati aš Skorpionas
2008 m. kovo 18 d. 14:54:12
Man asmeniskai nieko nereiskia sitie horoskopo zenklai , bet pazystu tokiu zmoniu kurie kiekviena ryta klausos radijo ir laukia kol pasakys jo zenkla ir kokia bus jo diena.. Kazin is tokiu zmoniu juoktis ar uzjaust. ech... visiska piewa tie horoskopo zenklai gereu ju neklausykit ir nevargint smegenines tiokiom nesamonem.
Jei gerai atsimenu, tai kadaise buvo tokia tema, ir buvo vedama statistika, kiek, kokių ženklų atstovų čia yra gal pradedam iš naujo?
taip pat šalia galėtumėt parašyt ir savo nuomonę apie horoskopus, zodiako ženklus ir pan.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. kovo 18 d. 15:33:39
Jei ką, aš skorpionė.
2008 m. kovo 18 d. 15:20:53
o aš pats tai vėžys esmi: )
2008 m. kovo 18 d. 15:19:28
aš šiaip tais kasdieniniais horoskopais netikiu, persiskaitau jei į rankas pakliūna 15min, bet tikėti jais beprasmiška, nes juos kaip sakoma rašo, tas, kuris pavėluoja į darbą
o pati aš Skorpionas
2008 m. kovo 18 d. 14:54:12
2008 m. kovo 18 d. 14:43:48
taip pat šalia galėtumėt parašyt ir savo nuomonę apie horoskopus, zodiako ženklus ir pan.