Schönes Mädchen aus dem All
Du und ich im freien Fall
Auf Venus aufgewacht
Ah ah ah ah
Mädchen aus dem All
Ah ah ah ah
Mädchen aus dem All
svarstyklės
mane nervina tie horoskopai vienur rašo taip, kitur kitaip, tai jų ir nebeskaitau..
put in front of your optical to slow you down
And everytime you think you gotten past it
it's gonna come back around and tackle you to the damn ground...
Šaulys, esu gana tipiška šaulė. Anksčiau netikėjau tais visai aprašymais, bet kai kelis perskaičiau, mane labai atitiko. Aišku visi aprašymai labai išoriškis, tinkantys daug kam, bet aš tiesiog tikiu jais
„Accustom yourself not to be inattentive to what another person says, and as far as possible enter into that person‘s mind. Generally, one must first learn many things before one can judge another‘s action with understanding.“ Marcus Aurelius
tikiu zodiakais, įdomūs gyvūnėliai ir suvenyrai su jais, išskyrūs vyrus-mergeles, bet netikiu zodiakų horoskopais, draugavimo rekomendacijomis ir sėkmės/nesėkmės numatymais pagal gimimo datą (nu mane galėjo peranksti ištraukti, ar per vėlai ištraukti, ar laiku, suprantat, apie ką aš. data tai ne viskas)
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. spalio 21 d. 00:02:55
2010 m. spalio 11 d. 15:54:04
2010 m. spalio 11 d. 12:05:06
2010 m. rugpjūčio 23 d. 17:57:00
2010 m. rugpjūčio 23 d. 17:31:20
Schönes Mädchen aus dem All Du und ich mit Überschall Im UFO durch die Nacht Schönes Mädchen aus dem All Du und ich im freien Fall Auf Venus aufgewacht Ah ah ah ah Mädchen aus dem All Ah ah ah ah Mädchen aus dem All
2010 m. rugpjūčio 19 d. 16:43:51
mane nervina tie horoskopai vienur rašo taip, kitur kitaip, tai jų ir nebeskaitau..
Life.. by Marshall Mathers What is life? Life is like a big obstacle put in front of your optical to slow you down And everytime you think you gotten past it it's gonna come back around and tackle you to the damn ground...
2010 m. rugpjūčio 19 d. 14:30:19
2010 m. rugpjūčio 19 d. 14:07:07
2010 m. rugpjūčio 19 d. 14:05:38
2010 m. rugpjūčio 19 d. 10:09:53
2010 m. rugpjūčio 18 d. 21:37:52
2010 m. rugpjūčio 14 d. 09:33:28
O horoskopais netikiu, bet kartais būna ir daug tiesos parašyta :O
2010 m. rugpjūčio 4 d. 22:32:01
Šaulys, esu gana tipiška šaulė.
O, yra net nauja daina tokia, kažkaip, "esu tipišška šaulė", atrodo.
2010 m. rugpjūčio 4 d. 14:33:10
2010 m. rugpjūčio 4 d. 12:39:03
„Accustom yourself not to be inattentive to what another person says, and as far as possible enter into that person‘s mind. Generally, one must first learn many things before one can judge another‘s action with understanding.“ Marcus Aurelius
2010 m. rugpjūčio 4 d. 10:30:19
2010 m. rugpjūčio 4 d. 10:25:22
2010 m. rugpjūčio 4 d. 10:25:15
2010 m. rugpjūčio 4 d. 10:22:02
Ne, gimęs birželio 21 naktį, kada keičiasi iš dvynių į vėžį.
tai tu esi pusiau tas pusiau anas.
2010 m. rugpjūčio 3 d. 23:04:30