Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Jūsų mėgstamiausi rašytojai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Wiik
2010 m. gegužės 16 d. 22:10:05
Ali Smith.. myliu jos rašymo stilių

2010 m. gegužės 14 d. 22:40:42
Kažkaip ant Kerouaco ,,pasivežiau''. Man patinka bitnikai

Atsakyti
elenute
2009 m. spalio 20 d. 12:47:48
Su lietuvių autoriais kažkaip sunku..nebent poetai, Ivanauskaitės man patiko tik pirmoji knyga ir jos kelionių knygos apie Tibetą, bet tai ne grožinė literatūra. O iš užsieniečių man patinka skandinavų rašytojai, dar Bulgakovas. Apskritai yra daug rašytojų, parašiusių po vieną ar dvi geras knygas, bet kad patiktų visa kūryba nelabai...

Atsakyti
skaistusia
2009 m. rugsėjo 5 d. 12:58:39
is lietuviu tai ivanauskaites (R.I.P) kuryba man patinka o is uzseno autoriu tai ju yr lb daug...

2009 m. rugsėjo 5 d. 10:09:36
Hesė. Ir Remarkas.

Atsakyti
Dilgele
2009 m. rugsėjo 4 d. 23:29:03
John Fowles, Gabriel Garcia Marquez, Milan Kundera, Jose Saramago, Alessandro Baricco, Salman Rushdie, etc. Nemažai galima išvardint, kurių kūryba patinka. Pavienių knygų, dėl kurių jaučiu simpatijas jų autoriams dar daugiau.

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. gegužės 22 d. 19:35:37
Džekas Londonas, Valteris Skotas, Aleksandras Diuma...

2009 m. gegužės 22 d. 18:43:06
Douglas Coupland, vos dvi jo knygas skaičiau, bet paliko labai gera įspūdį.

2009 m. gegužės 22 d. 17:54:30
Paulo Coelho .
Lietuvių - Malūkas ir Gavelis .
Pastarojo citatos nuostabios .

Atsakyti
ep
2009 m. sausio 15 d. 23:45:14
cia niekas ir neligina Paulo Coelho ir Ernesto Hemingvėjaus.
jeigu tu nori pasakyti koks jis blogas rasytojas tai eik i kita diskusija ir ten apie tai diskutuok

2009 m. sausio 15 d. 22:50:34
Šito neskaičiau dar, ir nu nesakau, kad jistobulas, tiesiog per daug išpūstas burbulas su Coelho nervina. Pasiklausinėkit kritikų ką apie jį kalbą, ir netik Lietuvos. Patys Brazilai ir visa Lotynų Amerika pripažįsta, kad tai nevertinga literatūra. Sukūrė aplink save kažkokią karmą ir pasinaudojęs sėkme dumia akis. O kadangi dažnai, kai žinai, jog yra "vertinamas" rašytojas bandai ir apts patikėti tuo ir skaitydamas sakai "na tai iš tikro kaip nuostabu" tai ir atsiranda daug pasiekėjų.

2009 m. sausio 15 d. 22:36:55
lacunacoil rašė:
Dieve brangus tik nelyginkit Coelho, parsidavėlio ir nevertos nieko literatūros "rašytojo", ir tokio meistro kaip Hemingvėjus.

gal jis ir meistras, bet "Kam skambina varpai" buvo vienas didžiausių mano literatūrinių nusivylimų.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
lacunacoil
2009 m. sausio 15 d. 21:45:41
Dieve brangus tik nelyginkit Coelho, parsidavėlio ir nevertos nieko literatūros "rašytojo", ir tokio meistro kaip Hemingvėjus.

2009 m. sausio 15 d. 17:54:59
pastaruoju metu esu didėlė Paulo Coelho ir Ernesto Hemingvėjaus gerbėja, o kas bus po kelių metų niekas nežino

Atsakyti
Tremor_Christ
2009 m. sausio 15 d. 02:14:12
daug jų, pamėginsiu tris: Dostojevskis, Dikensas, Kunčinas

2009 m. sausio 14 d. 21:25:06
retai pataikau, kad savo noru perskaitytos knygos nepatiktų. nebent su hemingvėjumi ir selindžeriu taip buvo.

juokingiausia, kad mano mėgiamiausio rašytojo tik viena kynga turbūt vis dar yra prekyboje, o kitas gaut beveik praradau viltį. Taigi pirmoji vieta - Akselis Miuntė. net nežinau dėl ko, ar dėl jo stiliaus ar dėl to, ką jis rašė.
Toliau seka Hugo, kurio Vargdieniai kartu dabar ir vilioja ir atgraso, bet dar palauksiu. po jo Tolstojus. nesu tiek perskaičiusi, kad galėčiau drąsiai teitgti, kad va čia geras stilius, o ten ar ten negeras, bet Tolstojaus stilius ir visa tai, ką jis rašo Kare ir taikoje mane žavi. ypatingai.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
tylosMinute
2009 m. sausio 14 d. 20:51:55
skaistusia rašė:
ivanauskaites knygos lb patinka , o uzsienio tai, steven gould kuriniai man pie sirdies

Tikriausiai mano intelektas per žemas toms knygoms suprasti.
Godo(?)
nesuprantamas šlamštas - dar gan gražiai sakant.

2009 m. sausio 14 d. 20:35:48
Amoury Cleveland, Melvin Burgess

Atsakyti
Blackened
2009 m. sausio 14 d. 19:11:56
Isaac Asimov, Albert Camus, Sergej Lukjanenko, Hermann Hesse, Čingizas Aitmatovas. Ir nemažai kitų.

2009 m. sausio 14 d. 19:07:33
Amelie Nothomb, Paulo Coelho, Irmgarda Koin, J.K.Rowling, Isabell Allende, A. Munthe, kafka, Kamiu ir t.t.
is lietuvisku:R.Granauskas, V.Macernis, S.Neris.

Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Pet Shop Boys Pet Shop Boys
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3065
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 238277