Darkshines rašė: Haruki Murakami - nes labai šyzovai rašo, skaitydama jo knygas nesigilinu ką skaitau, tiesiog mėgaujuosi siužetu ir leidžiuosi į neregėta siurrealistinį pasaulį, užpildytą patalogiškų asmenybių. Grožis
muramaki žiauriai overrated. vos sugebėjau vieną knygą perskaityt kaip nuobodu buvo. jeigu nori šyzos yra n rašytojų kurie dešimt kartų geriau rašo paimkim kad ir kafką su jo procesu. biškį aišku boring nes rašo jis šiek tiek lavoniškai bet iš kitos pusės šedevras ir net man tokiam debilui matosi.
Haruki Murakami - nes labai šyzovai rašo, skaitydama jo knygas nesigilinu ką skaitau, tiesiog mėgaujuosi siužetu ir leidžiuosi į neregėta siurrealistinį pasaulį, užpildytą patalogiškų asmenybių. Grožis.
Tolkienas- Nes sukūrė Viduržemį.
Sergej Lukjanenko - kiečiausias rusų fantastas, rašantis labai įvairią fantastiką, labai įdomią fantastiką ir mitus perteikia naujai, perkelia į šiuolaikinį pasaulį ir projektuoja alternatyviąją realybę. Sakyčiau, jo knygos vienos įsomiausių iš šiuolaikinbės fantastikos.
Albert Camus - kūrėjas, nesakau, kad filosofas, jis savęs taip nevadino. Ir nesakau, kad rašytojas, nes tai nelabai konkretu, ir ne dramaturgas, nes tai tik vieną veiklos sritį apimtų. Nevadinčiau ir žurnalistu, nes tai buvo darbas. Ech, kūrėjas, saulės ir skurdo mąstytojas.
Daugiau neišskirčiau... Nes per mažai knygų skaičiau.
as irgi kaip tik apie tai skaiciau... nesanai visai mere Lemas o dabar ir Clarkas. Na bet jis nugyveno tikrai turtinga gyvenima, nesu as jo gerbejas, bet pagarbos jis tikrai vertas.
prisiminiau jo pasakojima '9 miliardai Dievo vardu' ( The Nine Billion Names of God )
man sakė kapitoną tenkešą perleido
matėt žmonės rimtai?
jėzau eikit staigiai ir nusipirkit!!
mano mėgstamiausias rašytojas yra stephenas kingas (šainingas, zalės valda, tominokeriai ir so on) ir dar hunteris s thompsonas (fear and loathing in las vegas ir tt)
šiuo metu patinka chuck palahniuk bet jis kaip ir vienos knygos autorius tai nesiskaito.)
Taigi pradekim nuo pat pradzios, jusu megstamiausi rasytojai,,,
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. kovo 21 d. 20:58:34
O mano megstamiausiasis Marija Svenciausioji Remarkas.
Ir dar prilipdyciau visai Mikael Niemi, tik dar nedrasiai. Faulkneri.
2008 m. kovo 21 d. 20:24:41
Haruki Murakami - nes labai šyzovai rašo, skaitydama jo knygas nesigilinu ką skaitau, tiesiog mėgaujuosi siužetu ir leidžiuosi į neregėta siurrealistinį pasaulį, užpildytą patalogiškų asmenybių. Grožis
muramaki žiauriai overrated. vos sugebėjau vieną knygą perskaityt kaip nuobodu buvo. jeigu nori šyzos yra n rašytojų kurie dešimt kartų geriau rašo paimkim kad ir kafką su jo procesu. biškį aišku boring nes rašo jis šiek tiek lavoniškai bet iš kitos pusės šedevras ir net man tokiam debilui matosi.
2008 m. kovo 21 d. 19:47:38
S. Beckett
James Joyce
H. Hesse
F. Kafka
...
2008 m. kovo 21 d. 17:00:56
2008 m. kovo 19 d. 21:23:21
Tolkienas- Nes sukūrė Viduržemį.
Sergej Lukjanenko - kiečiausias rusų fantastas, rašantis labai įvairią fantastiką, labai įdomią fantastiką ir mitus perteikia naujai, perkelia į šiuolaikinį pasaulį ir projektuoja alternatyviąją realybę. Sakyčiau, jo knygos vienos įsomiausių iš šiuolaikinbės fantastikos.
Albert Camus - kūrėjas, nesakau, kad filosofas, jis savęs taip nevadino. Ir nesakau, kad rašytojas, nes tai nelabai konkretu, ir ne dramaturgas, nes tai tik vieną veiklos sritį apimtų. Nevadinčiau ir žurnalistu, nes tai buvo darbas. Ech, kūrėjas, saulės ir skurdo mąstytojas.
Daugiau neišskirčiau... Nes per mažai knygų skaičiau.
2008 m. kovo 19 d. 19:35:42
prisiminiau jo pasakojima '9 miliardai Dievo vardu' ( The Nine Billion Names of God )
2008 m. kovo 19 d. 19:34:23
matėt žmonės rimtai?
jėzau eikit staigiai ir nusipirkit!!
mano mėgstamiausias rašytojas yra stephenas kingas (šainingas, zalės valda, tominokeriai ir so on) ir dar hunteris s thompsonas (fear and loathing in las vegas ir tt)
šiuo metu patinka chuck palahniuk bet jis kaip ir vienos knygos autorius tai nesiskaito.)
2008 m. kovo 19 d. 19:26:06
2008 m. kovo 19 d. 19:24:18
2008 m. kovo 19 d. 19:00:39
Taigi pradekim nuo pat pradzios, jusu megstamiausi rasytojai,,,