Pasityčiojimas iš Nirvanos ir Kurt Cobain.... Žiauru... Sukelia pykti, tiesiog nekenčiu kai tyčiojasi iš Nirvanos ar jos narių... O jau klipas... Negaliu nei klausyt, nei žiūrėt klipo... Tiesiog per daug žiauru.... Apsurdas.
eik, nesiparink, paziurek is kito kampo. labai juokingai padare, ne tam kad pasisaipytu, o kad praklinksmintu (o gal net kad pinigu uzsikaltu). bet kuriuo atveju - PAVYKO!
Pasityčiojimas iš Nirvanos ir Kurt Cobain.... Žiauru... Sukelia pykti, tiesiog nekenčiu kai tyčiojasi iš Nirvanos ar jos narių... O jau klipas... Negaliu nei klausyt, nei žiūrėt klipo... Tiesiog per daug žiauru.... Apsurdas.
Sveiki visi, Music.lt nariai, kviečiame prisidėti prie naujos svetainės versijos testavimo. Reikia akių, kurios galbūt pastebėtų kokių nors taisytinų detalių ar turėtų pastabų prieš paleidžiant naują versiją veikti. Jei kam įdomu, parašykite man
Ne tik, visos pasiūlytos dainos buvo melancholiškos. Išskyrus Sahjos. Nežinau ar Sahja yra siūlęs kada melancholišką dainą. Arba jei ji galėtų tokia būti, vis tiek skamba pakiliai.
Obtest? Po daug metų? Aš juos pernai Kilkim Žaibu mačiau ir net aprašiau kažkur čia music'e. Mane tas koncertas labiau dėl Juodvarnio domino, bet Juodvarnį mačiau prieš pusmetį gal, tai susilaikiau.
2013 m. lapkričio 2 d. 21:26:24
Ši parodija Kurt'ui patiko. Tad ramiai.
2013 m. lapkričio 2 d. 21:24:16
Atsiprašau, mano klaida. Šios žinutės neturėjo būt. Mokausi naudotis klaviatūra.
2008 m. lapkričio 2 d. 14:04:22
2008 m. rugsėjo 24 d. 08:57:47