skaitau "Kam skambina varpai", palieka šiokį tokį nusivylimą. vėlgi, kaip dauguma garsių knygų. stebina sugebėjimas keleta dienų ar valandų ištęsti į kelis šimtus puslapių gana nenuobodžiai.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Skaičiau tik 'Senis ir Jūra'. Na mokyklai reikėjo, bet ir kad perskaičiau visai nesigailiu. Įspūdį tada paliko.
Žadėjau ir daugiau ko nors iš jo kūrybos pasiimt ir palygint su 'Seniu ir Jūra'.
Na, o "Kam skambina varpai", "Atsisveikinimas su ginklais" ir "Edeno sodas" tai patiko. O ir susiskaite greitai. Patinka monologai knygose.
ko gero mano mėgstamiausias rašytojas. žaviuosi tiek jo kūryba tiek asmenybe. seu perskaitęs viską kas išversta. kažkaip sunku būtų išskirt vieną knygą, bet ko gero labiausiai patiko ŠVENTĖ, KURI VISADA SU TAVIMI.
Jei taip, tai esu skaitęs tik Senį ir Jūra (jūra labiau patiko) bei Kam skambina varpai.
Suprantu, kad tai ko gero kokybiška literatūra, neveltui Nobeliokas, bet lit.ist. yra vertingų rašytojų kuie taip pat jo negavo.
Skaitant, mane apimdavo nuobodulys, jis įgaudavo neutralią formą, paskui vis ryškėdavo ir ryškėdavo kol sušukdavo NOBODU !!
2008 m. liepos 25 d. 23:31:57
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. birželio 27 d. 12:13:41
2008 m. birželio 27 d. 01:27:24
Žadėjau ir daugiau ko nors iš jo kūrybos pasiimt ir palygint su 'Seniu ir Jūra'.
2008 m. kovo 21 d. 21:01:13
2008 m. kovo 21 d. 20:15:35
gal ir jaučiu jiems kažkokį pavydą kad jie tos prarastosios kartos balsas bet iš kitos pusės mes irgi galim ramiausiai sulaukt trečio pasaulinio tad wth
2008 m. kovo 21 d. 19:23:14
Na, o "Kam skambina varpai", "Atsisveikinimas su ginklais" ir "Edeno sodas" tai patiko. O ir susiskaite greitai. Patinka monologai knygose.
2008 m. kovo 21 d. 19:04:30
2008 m. kovo 21 d. 18:55:59
2008 m. kovo 21 d. 18:48:44
2008 m. kovo 21 d. 17:19:46
2008 m. kovo 21 d. 17:18:53
Suprantu, kad tai ko gero kokybiška literatūra, neveltui Nobeliokas, bet lit.ist. yra vertingų rašytojų kuie taip pat jo negavo.
Skaitant, mane apimdavo nuobodulys, jis įgaudavo neutralią formą, paskui vis ryškėdavo ir ryškėdavo kol sušukdavo NOBODU !!
2008 m. kovo 21 d. 17:02:46
Nobelis 1954m.
Kaip jums kuryba?