Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kovos klubas (Fight Club, rež. D. Fincher, 1999)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Ji_Kvepuoja
2008 m. kovo 24 d. 18:00:08
eqliux rašė:
Ir manau, matėt filmo pabaigoj, prieš pat creditus Tylerio stilium įterptą kadrą?

Mačiau. Labai prajuokino : D .

Taip. Pažiūrėjom. Iš pat pradžių maniau, kad nieko gero ten neparodys, bet kuo toliau tuo labiau prikausčiau dėmesį prie šito filmo. Ypač pačioje pabaigoje, kai pradėjo viskas aiškėti. Kažkaip net nenumaniau kokia bus pabaiga, o tai ir yra didelis pliusas, ko manau reikia geram filmui.
Dabar tik norisi paimt knygą į rankas ir perskaityt ją. Reikės kur nors pasiknisti, gal rasiu, nes šiaip matyt niekur neteko.

I ran. I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid. Then I ran some more.

2008 m. kovo 23 d. 21:40:54
KaunasLad rašė:
beje, tikrų FC yra ne tik šiame filme..o ir realiame gyvenime..

jo jo. yra, po šitos knygos atsirado as far as i know.)

2008 m. kovo 23 d. 19:27:01
KaunasLad rašė:

čia kokios kilmės žinios ? 'gerų draugų' pasakojimai, nugirsti pokalbiai ar kažkas rimčiau ?
Bo, užvėlei, tai ir įdomu, kaip ten toliau ...

Atsakyti
KaunasLad
2008 m. kovo 23 d. 17:37:10

2008 m. kovo 23 d. 17:07:40
nesveikai geras filmas,knygos neskaicia, bet perskaitysi manau, nes filmas tikrai super ir palikes gilu ispudi.
Pabaiga ziauriai patinka, vis kai ziuriu per dvd tai atsuku pabaiga dar karta paziuret, ir dar ta daina.... where is my mind..;} vienas is didziausia ispudi palikusiu filmu.

2008 m. kovo 22 d. 23:59:33
You made soap out of my mom??!!?
damn. žiauriai geras filmas, ir puiki knyga. man tik gaila, kad filme nebuvo scenos su paplūdimiu, rąstais ir delno šešėliu, su jo viduryje sėdinčiu Tyler'iu, bent mano vaizduotėj ji žiauriai gerai atrodė
Neapsisprendžiu, kuri pabaiga geriau sugalvota - filmo pabaiga ar knygos pabaiga.
Ir manau, matėt filmo pabaigoj, prieš pat creditus Tylerio stilium įterptą kadrą?

---
God damn it, an entire generation pumping gas, waiting tables; slaves with white collars. Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy sh*t we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place. We have no Great War. No Great Depression. Our Great War's a spiritual war... our Great Depression is our lives. We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars. But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off."

2008 m. kovo 22 d. 20:41:32
skaičiau knygą, žiūrėjau filmą, ir kadangi pirmiau pasižiūrėjau tai, knygą tiesiog norėjosi perdėlioti pagal filmą, vienas mėgstamiausių ir viena geriausių filmų, kokius tik teko matyti per savo neilgą gyvenimėlį

2008 m. kovo 22 d. 18:13:02
EgzistencinisNerimas rašė:
čia vienas iš dviejų geriausių visų laikų filmų, kaip jis galėjo nepadaryt įspūdžio o_O

Kam geriausias kam ne.. , yra ir geresniu filmu.

2008 m. kovo 22 d. 18:11:06
knygą skaičiau du kartus, o filmą mačiau tik kartą. Knyga tai tiesiog super, tokia teisinga ir tikroviška( kas kad iš esmės tai yra šizofreniko vapalionės). filmas irgi laaabai patiko, pliusas tas, kad gana tiksliai seka knyga.
labai gaila kad Palanhuk'o daugiau nieko neišversta - už tai reikia mušti Lietuvos leidyklas....

2008 m. kovo 22 d. 18:10:38
čia vienas iš dviejų geriausių visų laikų filmų, kaip jis galėjo nepadaryt įspūdžio o_O

2008 m. kovo 22 d. 18:08:55
Kelis kartus sitas filmas yra ziuretas , didelio ispudzio nepadare , bet kai ner ka veikt imanoma ziuret..

2008 m. kovo 22 d. 18:04:56
patikrinau, pamačiau, kad nėra, labai išsigandau ir va.)

buvo tokia knyga, kurią parašė vienas vyrukas vardu Chuck'as, o pavarde - Palahniuk'as
https://www.fantasticfiction.co.uk/images/n7/n38037.jpg
jinai tapo bestselleriu, o ypač išgarsėjo tuomet, kai pasirodė to paties pavadinimo filmas
https://imagecache2.allposters.com/images/pic/24/003_FIGHTCLROS~Fight-Club-Posters.jpg
su edward'u norton'u
https://www.gilesbowkett.com/images/edward_norton_fight_club.jpg
ir brad'u pitt'u
https://www.popmatters.com/images/columns_art/g/guz-pitt-inside1.jpg
pagrindiniuose vaidmenyse.
dar buvo tokia mergiotė vardu marla, o pavarde singer.
kaip sakė pasakotojas:
Marla... the little scratch on the roof of your mouth that would heal if only you could stop tonguing it, but you can't.
ji atrodė maždaug taip
https://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/twentieth_century_fox/fight_club/helena_bonham_carter/fc.jpg

dabar aš matau kaip sukasi jūsų smegenų sraigteliai ir jūs galvojate maždaug šitaip:
ŽIŪRĖT MAN ŠITĄ FILMĄ AR NE NU ŽIŪRĖT MAN ŠITĄ FILMĄ AR NE NU ŽIŪRĖT
listen up, mates!

čia yra filmo esmė:
If you could be either God's worst enemy or nothing, which would you choose? We're the middle children of history, we have no special purpose or place, and unless we get God's attention, we have no hope of damnation or redemption. Which is worse, hell or nothing? Burn the museums, wipe your ass with the Mona Lisa. This way, at least God will know your name.
čia yra filmo esmė:
[first lines]
[Tyler points a gun into the Narrator's mouth]
Narrator: [voiceover] People are always asking me if I know Tyler Durden.
Tyler Durden: Three minutes. This is it - ground zero. Would you like to say a few words to mark the occasion?
Narrator: ...i... ann... iinn... ff... nnyin...
Narrator: [voiceover] With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels.
[Tyler removes the gun from the Narrator's mouth]
Narrator: I can't think of anything.
Narrator: [voiceover] For a second I totally forgot about Tyler's whole controlled demolition thing and I wonder how clean that gun is.

ir čia yra filmo esmė:
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. Third rule of Fight Club, someone yells Stop!, goes limp, taps out, the fight is over. Fourth rule, only two guys to a fight. Fifth rule, one fight at a time, fellas. Sixth rule, no shirt, no shoes. Seventh rule, fights will go on as long as they have to. And the eighth and final rule, if this is your first night at Fight Club, you have to fight.

ir taip, šitą filmą REIKIA pažiūrėti.)

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Andrius Kulikauskas Andrius Kulikauskas
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1794
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 7963