Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
The_Wicked_One
2008 m. kovo 25 d. 12:13:12
KaunasLad rašė:

o kuo "gerai suėjo" skiriasi nuo tavo "veža, užkabino" ar Dilgeles "įdomiai skamba"??
"playlisto vierchas" metafora tam, kas būtų "dažnai gros grotuve"..
siauras sakai?; ) he, pirmas toks žmogus pasitaikei, t.y. taip sakydma..
anyway, širdies neskauda. per didelis cinikas esu, ko gero.
man kur kas "siauriau" tamstos kiekviename komentare lygiai tą patį "wow, patinka, geras, veža" skaityti. ir toks man muzikos supratimas nekeistas - man jis tuščias, pilkas..niekinis. indie, britpopu domiuosi n metų, daugelių populiariausių band'ų girdėjau gyvai..ir? jūsų nuolankusis tarnas iš esmės atkreipia dėmesį tik į vieno, dviejų čia esančių žmonių post'us ir kažkam įrodinėti koks esu muzikos ekspertas ar kritikuoti kitus..tai netinka man prie veido; )
taip, man labai daug kas "britiška" prie dūšios..tiek jų gyvenimo būdas, mada, muzika, pubai, futbolas ir etc. tik Londono Arsenal'as su savo beždžionėmis pykina; ) dar va esu skapunk'o ištikimas gerbėjas.
gali man drąsiai oponuoti visų trijų muzikos rūšių klausimais. nekantriai lauksiu..

"gerai suėjo" skiriasi tuo, kad apie muziką paaskoma kaip apie kokį blyną. ir aš net neketinu oponuoti dėl visų tų muzikos rūšių, nes ir man pačiai jos visai prie širdies. ir šiaip žiūriu, kad tamsta greit arklius paleidi, o aš šiandien kažkaip ramiai nusiteikus. o kuo mano supratimas, niekinis, tai va,nelabai pagaunu`].
man keistai pasirodydavo tamistos "vat tą ir tą paklausiau, tas gerai suėjo, o kitą numečiau į šalį" ir panašiai (tikslios citatos neprisimenu). iš vis ne vieta čia tokioms diskusijoms, offtopic'ą padarėm.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
musebz
2008 m. kovo 25 d. 09:52:26
pamačiau,kad kažkas klauso,pažiūrėjau video ir užsikabinau,melodija tokia tarybinė,bet labai,labai smagi,ir albumas gan greitai išeis,greiti jie : 0 anyway,laukiu albumo,žiūrėsim kas išėjo : )

2008 m. kovo 25 d. 02:47:31
The_Wicked_One rašė:
na tada labai pasisekė, jei niekur neskubi.

visų pirma,iš savo gana subjektyvios pozicijos paaiškinsiu, kodėl man jis keistas. nors kažkaip sunkoka suformuluot. nežinau, gal nelabai drįsčiau sakyt "siauras", bet gal linkčiau kažkur link tos pusės. tiesiog keistai, kalbant apie muziką skaityt "gerai suėjo", arba "playlist'o vierchu". ponas pagrinde klausot indie ar tai šiaip britišką muziką? na, kaip askoma, dėl skonio nesiginčyjama, (juolab, kad ir aš pati klausau). dėl požiūrio irgi. ir aš nesakau, kad jis kažkoks blogas ar dar kažką. man jis tiesiog keistas. tamistai muzika turbūt klausymui..?

ir dar daug š.. malimo mano argumentuose.

o kuo "gerai suėjo" skiriasi nuo tavo "veža, užkabino" ar Dilgeles "įdomiai skamba"??
"playlisto vierchas" metafora tam, kas būtų "dažnai gros grotuve"..
siauras sakai?; ) he, pirmas toks žmogus pasitaikei, t.y. taip sakydma..
anyway, širdies neskauda. per didelis cinikas esu, ko gero.
man kur kas "siauriau" tamstos kiekviename komentare lygiai tą patį "wow, patinka, geras, veža" skaityti. ir toks man muzikos supratimas nekeistas - man jis tuščias, pilkas..niekinis. indie, britpopu domiuosi n metų, daugelių populiariausių band'ų girdėjau gyvai..ir? jūsų nuolankusis tarnas iš esmės atkreipia dėmesį tik į vieno, dviejų čia esančių žmonių post'us ir kažkam įrodinėti koks esu muzikos ekspertas ar kritikuoti kitus..tai netinka man prie veido; )
taip, man labai daug kas "britiška" prie dūšios..tiek jų gyvenimo būdas, mada, muzika, pubai, futbolas ir etc. tik Londono Arsenal'as su savo beždžionėmis pykina; ) dar va esu skapunk'o ištikimas gerbėjas.
gali man drąsiai oponuoti visų trijų muzikos rūšių klausimais. nekantriai lauksiu..

2008 m. kovo 25 d. 02:12:40
na tada labai pasisekė, jei niekur neskubi.

visų pirma,iš savo gana subjektyvios pozicijos paaiškinsiu, kodėl man jis keistas. nors kažkaip sunkoka suformuluot. nežinau, gal nelabai drįsčiau sakyt "siauras", bet gal linkčiau kažkur link tos pusės. tiesiog keistai, kalbant apie muziką skaityt "gerai suėjo", arba "playlist'o vierchu". ponas pagrinde klausot indie ar tai šiaip britišką muziką? na, kaip askoma, dėl skonio nesiginčyjama, (juolab, kad ir aš pati klausau). dėl požiūrio irgi. ir aš nesakau, kad jis kažkoks blogas ar dar kažką. man jis tiesiog keistas. tamistai muzika turbūt klausymui..?

ir dar daug š.. malimo mano argumentuose.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
KaunasLad
2008 m. kovo 25 d. 01:59:00
The_Wicked_One rašė:
tai puiku, žinai iš pirmo sakinioo, kas bus toliau - sutaupai laiko.

o šiaip, prieš argumentuodama, norėčiau dar paklausti. groji?

aš niekur neskubu, tai ir puikumas čia "ne vietoje"..
taip, groju dviem instrumentais - šaukštu ir šakute.

2008 m. kovo 25 d. 01:30:50
tai puiku, žinai iš pirmo sakinioo, kas bus toliau - sutaupai laiko.

o šiaip, prieš argumentuodama, norėčiau dar paklausti. groji?

Atsakyti
KaunasLad
2008 m. kovo 25 d. 01:25:56
The_Wicked_One rašė:
KaunasLad, kiek besakityčiau tavo komentus, man tamistos požiūris į muziką atrodo labai keistas `]

argumentuok..įdomu pasidarė; )

aš kiek skaitau tavuosius, tai jau po pirmo sakinio žinau, kas bus toliau; )

2008 m. kovo 25 d. 01:09:17
„The Age of the Understatement“ tai taip įdomiai skamba. Na, kad išsiskiria - faktas.
Pažiūrėjau kątik ir tą „Standing Next To Me“ akustinį. Bet iš to kažką vertint nelabai turbūt galima (t.y. neaišku, kiek visame tame improvizacijos ir kaip skambės albume).

Jei apie projektą.. Arctic Monkeys yra gerai, kad Alex'as sėkmingai sugeba ir prie kitų grupių prisidėt (ar kaip tą darbą su Reverend and the Makers pavadint) - irgi jau aišku. The Rascals EP'as taip pat šaunus buvo. Tad teoriškai - ir The Last Shadow Puppets turėtų būt gerai/įdomu. Praktiškai - pažiūrėsim po albumo išleidimo. Bent kol kas esu įsitikinus, kad blogai nebus.

Atsakyti
The_Wicked_One
2008 m. kovo 25 d. 00:38:27
KaunasLad, kiek besakityčiau tavo komentus, man tamistos požiūris į muziką atrodo labai keistas `]

o šiaip "The Age of the Understatement" tai nerealiai užkabino. nežinau, tiesiog veža ir viskas. aišku, dar ir nuo aplinkybių priklausė tas truputį, bet vis tiek. kažkur dar teko girdėt "standing next to me" gyvą/akustinę lyg ir, tai irgi ilgai netruko, kol pamėgau. na maždaug turėjo pragroti pusę dainos . o šiaip tai žiauriai laukiu tiek singlo tiek albumo. daug žadantys man jie kažkaip.

Atsakyti
KaunasLad
2008 m. kovo 25 d. 00:09:58
na, kiek man žinoma, tai The Last Shadow Puppets yra tik A. Turnerio iš AM'ų ir Miles Kane'o iš Rascal'ų..
na, paklausius kelis kartus pirmą jų singlą mane apėmė toks jausmas lyg žiūrėčiau vesterną; ) man tokia "vesterniška" melodija..iš esmės, daina dinamiška, "užkabinanti" ir man patinka. na, tikiuosi, iš visų dvylikos albumo dainų ne vienas taps mano playlist'o "vierchu"..; )

2008 m. kovo 24 d. 23:27:18
Naujas Arctic Monkeys ir The Rascal grupiu nariu muzikinis projektas, kuris jau si menesi pasiteisins nauju albumu "The Age Of The Understatement". Taip pat vadinasi ir pirmasis singlas. Man skamba idomiai, dziugu, kad naudoja sintezatoriu. Tai siek tiek prideda bonusu lyginant su kitom indie rock grupem. Isklauykit ir vertinkit ju ateiti.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Bill Withers Bill Withers
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 4430
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 185218