| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2008 m. kovo 25 d. 12:13:12
o kuo "gerai suėjo" skiriasi nuo tavo "veža, užkabino" ar Dilgeles "įdomiai skamba"??
"playlisto vierchas" metafora tam, kas būtų "dažnai gros grotuve"..
siauras sakai?; ) he, pirmas toks žmogus pasitaikei, t.y. taip sakydma..
anyway, širdies neskauda. per didelis cinikas esu, ko gero.
man kur kas "siauriau" tamstos kiekviename komentare lygiai tą patį "wow, patinka, geras, veža" skaityti. ir toks man muzikos supratimas nekeistas - man jis tuščias, pilkas..niekinis. indie, britpopu domiuosi n metų, daugelių populiariausių band'ų girdėjau gyvai..ir? jūsų nuolankusis tarnas iš esmės atkreipia dėmesį tik į vieno, dviejų čia esančių žmonių post'us ir kažkam įrodinėti koks esu muzikos ekspertas ar kritikuoti kitus..tai netinka man prie veido; )
taip, man labai daug kas "britiška" prie dūšios..tiek jų gyvenimo būdas, mada, muzika, pubai, futbolas ir etc. tik Londono Arsenal'as su savo beždžionėmis pykina; ) dar va esu skapunk'o ištikimas gerbėjas.
gali man drąsiai oponuoti visų trijų muzikos rūšių klausimais. nekantriai lauksiu..
"gerai suėjo" skiriasi tuo, kad apie muziką paaskoma kaip apie kokį blyną. ir aš net neketinu oponuoti dėl visų tų muzikos rūšių, nes ir man pačiai jos visai prie širdies. ir šiaip žiūriu, kad tamsta greit arklius paleidi, o aš šiandien kažkaip ramiai nusiteikus. o kuo mano supratimas, niekinis, tai va,nelabai pagaunu`].
man keistai pasirodydavo tamistos "vat tą ir tą paklausiau, tas gerai suėjo, o kitą numečiau į šalį" ir panašiai (tikslios citatos neprisimenu). iš vis ne vieta čia tokioms diskusijoms, offtopic'ą padarėm.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. kovo 25 d. 09:52:26
2008 m. kovo 25 d. 02:47:31
na tada labai pasisekė, jei niekur neskubi.
visų pirma,iš savo gana subjektyvios pozicijos paaiškinsiu, kodėl man jis keistas. nors kažkaip sunkoka suformuluot. nežinau, gal nelabai drįsčiau sakyt "siauras", bet gal linkčiau kažkur link tos pusės. tiesiog keistai, kalbant apie muziką skaityt "gerai suėjo", arba "playlist'o vierchu". ponas pagrinde klausot indie ar tai šiaip britišką muziką? na, kaip askoma, dėl skonio nesiginčyjama, (juolab, kad ir aš pati klausau). dėl požiūrio irgi. ir aš nesakau, kad jis kažkoks blogas ar dar kažką. man jis tiesiog keistas. tamistai muzika turbūt klausymui..?
ir dar daug š.. malimo mano argumentuose.
o kuo "gerai suėjo" skiriasi nuo tavo "veža, užkabino" ar Dilgeles "įdomiai skamba"??
"playlisto vierchas" metafora tam, kas būtų "dažnai gros grotuve"..
siauras sakai?; ) he, pirmas toks žmogus pasitaikei, t.y. taip sakydma..
anyway, širdies neskauda. per didelis cinikas esu, ko gero.
man kur kas "siauriau" tamstos kiekviename komentare lygiai tą patį "wow, patinka, geras, veža" skaityti. ir toks man muzikos supratimas nekeistas - man jis tuščias, pilkas..niekinis. indie, britpopu domiuosi n metų, daugelių populiariausių band'ų girdėjau gyvai..ir? jūsų nuolankusis tarnas iš esmės atkreipia dėmesį tik į vieno, dviejų čia esančių žmonių post'us ir kažkam įrodinėti koks esu muzikos ekspertas ar kritikuoti kitus..tai netinka man prie veido; )
taip, man labai daug kas "britiška" prie dūšios..tiek jų gyvenimo būdas, mada, muzika, pubai, futbolas ir etc. tik Londono Arsenal'as su savo beždžionėmis pykina; ) dar va esu skapunk'o ištikimas gerbėjas.
gali man drąsiai oponuoti visų trijų muzikos rūšių klausimais. nekantriai lauksiu..
2008 m. kovo 25 d. 02:12:40
visų pirma,iš savo gana subjektyvios pozicijos paaiškinsiu, kodėl man jis keistas. nors kažkaip sunkoka suformuluot. nežinau, gal nelabai drįsčiau sakyt "siauras", bet gal linkčiau kažkur link tos pusės. tiesiog keistai, kalbant apie muziką skaityt "gerai suėjo", arba "playlist'o vierchu". ponas pagrinde klausot indie ar tai šiaip britišką muziką? na, kaip askoma, dėl skonio nesiginčyjama, (juolab, kad ir aš pati klausau). dėl požiūrio irgi. ir aš nesakau, kad jis kažkoks blogas ar dar kažką. man jis tiesiog keistas. tamistai muzika turbūt klausymui..?
ir dar daug š.. malimo mano argumentuose.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. kovo 25 d. 01:59:00
tai puiku, žinai iš pirmo sakinioo, kas bus toliau - sutaupai laiko.
o šiaip, prieš argumentuodama, norėčiau dar paklausti. groji?
aš niekur neskubu, tai ir puikumas čia "ne vietoje"..
taip, groju dviem instrumentais - šaukštu ir šakute.
2008 m. kovo 25 d. 01:30:50
o šiaip, prieš argumentuodama, norėčiau dar paklausti. groji?
2008 m. kovo 25 d. 01:25:56
KaunasLad, kiek besakityčiau tavo komentus, man tamistos požiūris į muziką atrodo labai keistas `]
argumentuok..įdomu pasidarė; )
aš kiek skaitau tavuosius, tai jau po pirmo sakinio žinau, kas bus toliau; )
2008 m. kovo 25 d. 01:09:17
Pažiūrėjau kątik ir tą „Standing Next To Me“ akustinį. Bet iš to kažką vertint nelabai turbūt galima (t.y. neaišku, kiek visame tame improvizacijos ir kaip skambės albume).
Jei apie projektą.. Arctic Monkeys yra gerai, kad Alex'as sėkmingai sugeba ir prie kitų grupių prisidėt (ar kaip tą darbą su Reverend and the Makers pavadint) - irgi jau aišku. The Rascals EP'as taip pat šaunus buvo. Tad teoriškai - ir The Last Shadow Puppets turėtų būt gerai/įdomu. Praktiškai - pažiūrėsim po albumo išleidimo. Bent kol kas esu įsitikinus, kad blogai nebus.
2008 m. kovo 25 d. 00:38:27
o šiaip "The Age of the Understatement" tai nerealiai užkabino. nežinau, tiesiog veža ir viskas. aišku, dar ir nuo aplinkybių priklausė tas truputį, bet vis tiek. kažkur dar teko girdėt "standing next to me" gyvą/akustinę lyg ir, tai irgi ilgai netruko, kol pamėgau. na maždaug turėjo pragroti pusę dainos
2008 m. kovo 25 d. 00:09:58
na, paklausius kelis kartus pirmą jų singlą mane apėmė toks jausmas lyg žiūrėčiau vesterną; ) man tokia "vesterniška" melodija..iš esmės, daina dinamiška, "užkabinanti" ir man patinka. na, tikiuosi, iš visų dvylikos albumo dainų ne vienas taps mano playlist'o "vierchu"..; )
2008 m. kovo 24 d. 23:27:18