nu si juk jo darbas...matosi vien tik pagal tokius zodzius kaip 'bomb,explosion,floo,ir t.t' o kitoj versijoj nenustebsiu jei nagus prikis ne kas kitas kaip mr.Flecther....pritariu,kad jei po 3 savaiciu nebus tada bus....
jo...jega. vis naujesne wersija kaskart ...
lb abejoju,kad dougie prisidejo.. jis klaip wisada wargshius.. nuskriaustas.. ..
nu nu.. tikekimes kad po kokiu 3sawaichiu isheis.. o jei ne.. tada.....
kiek jie ir paivairina...gal tuo kad susimaisai kai dainuoji ir gaunasi dar naujesne versija
na bet jei prie ju ir vel prisidejo Dougie,tai galima tiketis tik gero rezultato .... na bet logiskai galvodama,kad jei singlas isleistas bus spalio 17,tai klipui pasirodyt laikas bus jau po 2-3 savaiaciu!!!! *optimisto svajones.....*
nu kad toj foto jis tikras keksius ...
klipas geriausiu atveju rugsejo pabaigoje man atrodo...jei singla isleis spalio viduryje...gal pamyles savo gebejus ir parodys klipa anksciau
nezinau ar turi keistis,bet kazkur kazkada skaiciau kad zodziai pakeisti bus treciaji karta specialiai klipui.... uzkniso tas keitimas,bet jei jis bus geras nebepyksiu
ja Dougie...vien tik https://www.popjustice.co.uk/imag...lybri ckwall.jpg kazkodel sukelia neblogu minciu apie ju busima klipa.....
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugsėjo 9 d. 16:14:20
2005 m. rugsėjo 9 d. 16:07:50
lb abejoju,kad dougie prisidejo.. jis klaip wisada wargshius.. nuskriaustas..
nu nu.. tikekimes kad po kokiu 3sawaichiu isheis.. o jei ne.. tada.....
2005 m. rugsėjo 9 d. 15:55:27
na bet jei prie ju ir vel prisidejo Dougie,tai galima tiketis tik gero rezultato
2005 m. rugsėjo 9 d. 15:51:41
gal ir gerai,jei kitokie zodziai bus... nu tipo.. paywairina gywenima
2005 m. rugsėjo 9 d. 15:47:37
2005 m. rugsėjo 9 d. 15:46:47
2005 m. rugsėjo 9 d. 15:45:13
2005 m. rugsėjo 9 d. 15:42:43
nu daa..
tai kaip ir nedaug laukt..
2005 m. rugsėjo 9 d. 15:39:28
klipas geriausiu atveju rugsejo pabaigoje man atrodo...jei singla isleis spalio viduryje...gal pamyles savo gebejus ir parodys klipa anksciau
2005 m. rugsėjo 9 d. 15:37:45
nu joo.. gal ir bus susijes..
noriu to klipo,blin..
2005 m. rugsėjo 9 d. 15:34:27
2005 m. rugsėjo 9 d. 15:26:10
Joo, sprendziant ish foto, klipas turetu but nerealiai realus
2005 m. rugsėjo 8 d. 19:38:38
ja Dougie...vien tik https://www.popjustice.co.uk/imag...lybri ckwall.jpg kazkodel sukelia neblogu minciu apie ju busima klipa.....
2005 m. rugsėjo 8 d. 19:16:43
jaa.. ash ir manau,kad tas klipas bus geresnis uz visus buvusius.. nu kaip visada..
dougie...
2005 m. rugsėjo 8 d. 19:03:38
jep as irgi esu isitikinus kad naujas ju klipas bus ir vel geresnis uz jau buvusius
2005 m. rugsėjo 8 d. 18:26:29
nukrypawom nuo temos..
nu ka... laukiu naujo ju klipo.. oo.. turetu but jegishkas.. nu aisku aisku.. kaip visada jegishkas..
2005 m. rugsėjo 7 d. 20:06:33
2005 m. rugsėjo 7 d. 11:27:49
2005 m. rugsėjo 6 d. 16:57:25
kas kokiu ideju turit?
2005 m. rugsėjo 6 d. 16:39:43
tik nzn kaip tai padaryt....