aciou uz palailyma nu juk jau sakiau,kad Danny per irasinejima dainos draugui ranka laike....ir paskui pasiprase truputi padainuot...tai atleidziu uz tai
nu... ash psychogirl palaikau..=))).. ten gi dougie versija... jis galetu ir vienas viska sudainuot..=).. jam nereik pagalbos..... ech... bet tegul lieka danny... tegul.. per daug smarkiai nepyxiu =D..
xe xe xe...
=))
sunshine_lover (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 16 d. 21:16:43
psychogirl rašė: turiu Dougie versija.skamba nepriekaistingai.ir kaip jau galvojau tai Danny ten fone visai nereikalingas,nebent palaikyti drauga uz rankos ejo ... mane vezha nothing aj ir dar no worries labai jau uz sirdies griebianti daina su labai graziais lyricsais
ne ne.. ash ish vln.. =)).. tik ish kitos puses.. nu kitoj pusej vilniaus gyvenu.. ash ish ponu naujanu.. vat.. liewas rajonas.. bet nesiskundziu per daug.. =DDD..
jo jo..=)).. man taj ziauriai patinka dainuot.. chora lankau.. tik uzknisa mane ten..=/.. aj dzin...
tu is fabu??.. o jo.. tada man tikraj reik bilieteliui taupyt..=)))...
as tikiu kad turi teti bet tarkim vienas koks klystkelis juk del Hario..ne siaip juokauju nemanau,kad grazu butu ardyti tavo seimynele
man ir patinka dainuot arba kartais staugti.ypac kai langas praviras...taip reklamuoju visiems fabams kas per velnias yra mcfly...juk jie gali uzvaldyti daug daugiau zmoniu
mano mama zavisi Tomu nzn del ko,bet jis jai labai patinka.As pati zaviuosi tik Dougiu.nors tiesa sakant labai patinka kiek pastiprejes Dannio balsas.Tomo balsas mano nuomone nera blogas,bet man nevisada patinka.uztat gerbiu ji uz grazius lyricsus o beje pasakyk savo mamai,kad Hariui patinka vyresnes moterys.daug vyresnes galetu koky romaniuka sukurt,net mums nuo to butu geriau ...
ash ir myliu dougie... del visko.. kokios akys, kox balsas... mmm.. jis diewas... =)).. visada ji mylesiu.. pupulis..=)).
shiaip man tomas irgi fainas.. nzn.. fainas.. jo balsas grazus.. =)).. danny balsas irgi unreal... o harris patinka mano mamai =))))).. xe xe.. geriau patylesiu...=))
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugpjūčio 18 d. 15:26:46
2005 m. rugpjūčio 18 d. 14:32:48
xe xe xe...
=))
2005 m. rugpjūčio 18 d. 07:05:29
2005 m. rugpjūčio 18 d. 06:37:15
2005 m. rugpjūčio 17 d. 20:47:44
2005 m. rugpjūčio 17 d. 07:43:12
a girdi?
girdziu ka?
2005 m. rugpjūčio 16 d. 21:16:43
turiu Dougie versija.skamba nepriekaistingai.ir kaip jau galvojau tai Danny ten fone visai nereikalingas,nebent palaikyti drauga uz rankos ejo
a girdi?
2005 m. rugpjūčio 16 d. 21:13:04
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:55:22
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:51:59
nu oky... shliauziu ash nuo kompo... chiao!!..=))...
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:49:21
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:43:26
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:41:22
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:36:21
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:33:46
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:30:51
tu is fabu??.. o jo.. tada man tikraj reik bilieteliui taupyt..=)))...
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:24:17
man ir patinka dainuot arba kartais staugti.ypac kai langas praviras...taip reklamuoju visiems fabams kas per velnias yra mcfly...juk jie gali uzvaldyti daug daugiau zmoniu
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:17:38
danny balsas stiprus.. grazus..
kaip man pationka staugti pagal ju dainas... lb atsiprashau kaimynu uz techninius neskladumus..=))).. mua mua**
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:13:01
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:06:38
shiaip man tomas irgi fainas.. nzn.. fainas.. jo balsas grazus.. =)).. danny balsas irgi unreal... o harris patinka mano mamai =))))).. xe xe.. geriau patylesiu...=))