be to, cia kazkas sake apie amziu. Tai va, gal kai paaugs vaikai prades groti rimtesne muzika, ar sukurs kazka originalaus, nenukopijuoto. Pavyzdziui busted taip pat kaip pasirode buvo vaikai (dar vienas panasumas amzius, bet dabar ju muzika tikrai daugiau verta.
Vat kad ir beda, kad dauguma to muzikos pasaulio kritiko ir uzkrikstija tokias naujai iskeptas grupes kaip daug zadancias, taip juos vertina ir fanai, aisku kol neatsiranda dar viena NAUJIENA Atsinmeni ir tam interviu macfly giriami, tipo pasieks daugiau negu busted. Ai..
Moka? tikrai, as kazkodel to nepajutau? zinai, siais laikais vieni pamato garzesni snukeli ir tekini leia pas juos...tipo tada fanai nr 1! uoj...nu be ttegu varvina seiles..man tai tie mcfly yra didelis dh.. gabalas, ir kad ir kopijuoja BUSTED, tai deja, jiem iki Busted lygio dar toli laukia....beje, tokia antraeiliai antrininkai, nemanau ar ka pasieks..nes kai zmones atmerks akis ir pamatys kas ten yra, ir ar 'moka' dainuoti tie 4...pamaivos tie sh..mcfly...uoj nervuoja juodai manae
pantera, as visada gerai pasakau
Be to as cia irgi nesedziu , stai pranese man zmogelis kad vyksta idomi diskusija tai ir atejau padiskutuoti apie “jusu megstama grupe”.. Del drabuziu viskas butu gerai, bet kaip sakiau, nebutu jie is tos pacios komanijos…
Beje, apie Mcfly ir busted kopijas buvau pasireiskusi anksciau, dar sename music.lt, na bet kaad ir vel tenka tai daryti, tai nieko blogo, juk mano nuomone tokia pati kaip ir pirma karta juos pamaciau ir isgirdau. Ne taip kai kaikuriu, kurie buvo tokie istikimi busted fanai, o dabar nuo ju tiesiog bloga, be to juk "mcfly bent jau moka dainuoti"
Matau kad tos kurios pasinesusios (ar ilgam?) ant mcfly bus sunku irodyti kad jie yra busted klonas( prinsesee gerai pasakyta).
Sutinku kad tu antrininku daug bet jau sitie...
Sweat laura , kas ka kopijuoja? Tipo zmoniu nuomone negali buti vienoda?
hailie rašė: BUSTED klonas??? Apie ka jus cia?..Nesakau, gal jie ir panasus, bet tikrai nevienodi..Kuo daugiau klausai, tuo daugiau skirtumu randi..O seip tai praktiskai kiekviena grupe turi antrininku, gal net kelis:
1.Britney ir Aguilera (ankstesnis stilius)
2.Blink182 ir Good Charlotte
3.Backstreet boys ir nsync
ir tai tik 3 pvz is milijono...ir kazkodel visiem labai kliuna, kad tas pats vadybininkas. nu ir kas? daug kas taip daro...
as jums tuoj duosiu,bet is pradzi thanx 4 prinsesee and Pantera,kad jos gina BuSTeD o mcfly tai grynas Busted klonas j=klonas klonas klonas klonas klonas klonas..... man atrodo pakankamai priezasciu kodel taip yra pasake prinsesee,o jus kas manot priesingai,wadinasi nieko daugiau betu mcfly nematot zmones atsimerkit
sweet_laura>>>daug kuo skiriasi???nu nu, pasakei tik viena dalyka! tai gal gali ir daugiau pavardinti?nes abejoju ar ju atsiras, be to cia ju forumas, ir jis skirtas ne tik myleti mcfly, bet ir rasyti priesinga nuomone, + as cia nesedziu o tik uzsuku! be to, pantera manes nemegdzioja. vat, dar aisku sutinku su pantera, kad tokiu mcfly ar ten Busted faniu...daug. atsiras Busted nr 3, tai pas juso nuleksit
hailie>> tai visi turi antrininkus, tai vat butent mcfly yra Busted kopijos. va, net ir ta pati universal...tikiuosi nebelais daugiu tokiu kopiju....
BUSTED klonas??? Apie ka jus cia?..Nesakau, gal jie ir panasus, bet tikrai nevienodi..Kuo daugiau klausai, tuo daugiau skirtumu randi..O seip tai praktiskai kiekviena grupe turi antrininku, gal net kelis:
ir tai tik 3 pvz is milijono...ir kazkodel visiem labai kliuna, kad tas pats vadybininkas. nu ir kas? daug kas taip daro...
unlock your heart
drop your guard
no ones left to stop you....
aijkit jus jau visai nusisnekat zmogeliai jaigu ka cia tai mano nuomone bet mes matome busted ir mcfly vienokius per kompa o istikruju jie yra tikrai kitokie ir tikrai nera kopijos ir nenori jomis buti princesee gal ir tu ka nors kopijuoji arba tave kopijuoja pantera tau tas pats taigi jaigu cia yra kam nepatinka mcfly taigi nesedekit cia nekomentuokit ir gal jus busite laimingi zmogeliai nes tikrai nemalonu skaityti komentarus varancius ant zmoniu.... gal mcfly berniukams taiip tiesiog isejna patinka drabuziai ir vsio tarkim gal a sirgi turiu tokius pacius drabuzius ar ten amno stilius panasus net tai nereskia kad as juos pamegdzioju
taigi busted nuo mcfly labai mano manymu labi daug kuo skiriasi n pats pirmiausias dalykas savo amziumi
sorris gal per daug issipleciau bet mano nuomone tokia ir tik tokia
Man taip pat gryna kopija. Sutinku kad gitaras lygint nesamone, bet lyginam butent mcfly ir busted, jei butu kokia kita grupe, tai butu atsitiktinumas, o dabar tas pats universal darbas, eikit ju net saitai panasus! Apie apranga patylesiu, nes beveik nesiskiria, norit daugiau panasmu? Tomas ardosi kaip Matt'as, Danny balsas kaip Charlie, dainu esme ta pati , bajeriai ir t.t. Jeigu susijungtu visi i viena grupe, tai ju stilius nepasikeistu del to ir padeda vieni kitiems, bet faktas kad Mcfly autoritetas yra busted.
jezus marija...kox skirtumas panashus jie ar skiriasi???Jei tau jie dabar nepatinka, tai ir toliau nepatiks...tai kokia prasme irodineti,kad yra taip o ne kitaip???
Lyginu tai aks akivaizdu...ir tai nera nesamone. o tu tesi - taip mano nuomone viena tavo kita..bet kad tai akivaizdu nu ok padejo kurt albuma, taciau patys mcfly taip pat ne vieni savaji irase...be BUSTED paramos ir netgi reklamos jie sunkiai butu iskile..ir cia as mastau yra ju pridiuseriu klaida, akd ta pati firma leidia BUSTED klona. su gitarom issiirbineja daugelis, bet kad jau tie mcfly panasiai i BUSTED ardosi..o tai jau kopijavimas
apranga lygint yra absurdas gitaras lygint nesamone,nes juk daug kas tokias turi...o del muzikos,visdelto mcfly prisideje prie "a present for everyone".ne viena yra daina kuria jamesas parase su fletcheriu. tiesa sakant as galeciau cia rasyt ir rasyt savo nuomone.jos niekas nepakeis,bet nenoriu issiplest per daug =D.patinka klausai - nepatinka neklausai.ir kam cia per daug gilintis kokie ju panasumai ir skirtumai...negi tau tai svabiausia?
hmmm...nu siaip panasusmai: McFly atsirao metai veliau negu Busted ir be to McFly tik biksuti padejo Busted, nes anie patys juos kvite, be to ta pati firma....taigi va del ko kopija: apranga labai jau panasi, dainos irgi (tokio lendvo, kartais urnai faino (aisku busted fainesnes!) turinio), tas issidirbinejimas scenoj, tokiosm pat gitaros, pats ju elgiasys...nu zodziu sudaro toki ispui, kad vieni jei sunkiai butu primiausia iskile, o po to issilaike..jums jie apitnka todel jus nematot visko objektyviai..inkstinktyviai puolet priue busted nr. 2, nes daugumai jusu ta grupe paitko, gal dar ir paitnka..nu tai wat..aisku dar daugiau rasciau kopiju, bet abar tjau nerasau nes noriu miegogal dar parasysiu kitakart.wat.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. lapkričio 15 d. 20:14:38
2004 m. lapkričio 15 d. 20:10:29
2004 m. lapkričio 15 d. 20:07:31
2004 m. lapkričio 15 d. 20:04:15
pantera, as visada gerai pasakau
2004 m. lapkričio 15 d. 19:59:58
Beje, apie Mcfly ir busted kopijas buvau pasireiskusi anksciau, dar sename music.lt, na bet kaad ir vel tenka tai daryti, tai nieko blogo, juk mano nuomone tokia pati kaip ir pirma karta juos pamaciau ir isgirdau. Ne taip kai kaikuriu, kurie buvo tokie istikimi busted fanai, o dabar nuo ju tiesiog bloga, be to juk "mcfly bent jau moka dainuoti"
2004 m. lapkričio 15 d. 19:58:53
Sutinku kad tu antrininku daug bet jau sitie...
Sweat laura , kas ka kopijuoja? Tipo zmoniu nuomone negali buti vienoda?
2004 m. lapkričio 15 d. 19:55:59
2004 m. lapkričio 15 d. 19:53:53
2004 m. lapkričio 15 d. 16:40:45
BUSTED klonas??? Apie ka jus cia?..Nesakau, gal jie ir panasus, bet tikrai nevienodi..Kuo daugiau klausai, tuo daugiau skirtumu randi..O seip tai praktiskai kiekviena grupe turi antrininku, gal net kelis:
pamirsai
4.Busted ir Mcfly
2004 m. lapkričio 15 d. 16:39:38
2004 m. lapkričio 14 d. 20:39:10
hailie>> tai visi turi antrininkus, tai vat butent mcfly yra Busted kopijos. va, net ir ta pati universal...tikiuosi nebelais daugiu tokiu kopiju....
2004 m. lapkričio 14 d. 19:01:44
2004 m. lapkričio 14 d. 18:50:47
taigi busted nuo mcfly labai mano manymu labi daug kuo skiriasi n pats pirmiausias dalykas savo amziumi
sorris gal per daug issipleciau bet mano nuomone tokia ir tik tokia
2004 m. lapkričio 14 d. 12:39:45
Man taip pat gryna kopija. Sutinku kad gitaras lygint nesamone, bet lyginam butent mcfly ir busted, jei butu kokia kita grupe, tai butu atsitiktinumas, o dabar tas pats universal darbas, eikit ju net saitai panasus! Apie apranga patylesiu, nes beveik nesiskiria, norit daugiau panasmu? Tomas ardosi kaip Matt'as, Danny balsas kaip Charlie, dainu esme ta pati , bajeriai ir t.t. Jeigu susijungtu visi i viena grupe, tai ju stilius nepasikeistu del to ir padeda vieni kitiems, bet faktas kad Mcfly autoritetas yra busted.
2004 m. lapkričio 14 d. 12:25:10
2004 m. lapkričio 14 d. 11:48:43
2004 m. lapkričio 13 d. 22:27:15
2004 m. lapkričio 13 d. 11:27:17
tuos panasumus galima surast betkur ir bet kokioj grupej...
apranga lygint yra absurdas
2004 m. lapkričio 13 d. 00:11:45
2004 m. lapkričio 11 d. 17:35:06