Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pagaliau - "Gravel" albumas "Dirty Beauty"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
armiss
2008 m. balandžio 6 d. 14:57:23
Perklausiau Dirty Beauty jau N kartu.Ir siuo metu klausauAlbumas,turbut geriausias LT istorijoj ir gaila, kad paskutinis.

Trust ir Parents Never Lie varzosi del geriausio gabalo albume.Man asmeniskai arciau prie sirdies Trust (gal del to, kad pries Gravel mano megstamiausia grupe buvo Coldplay).Pats T.Sinickis savo bloge rase,kad Trust yra mega daina.

Toliau eina Foreign Policy.Primena lietuvos poltika-Your Foreign policy will drag us down

O mano meile irgi puiki daina.Tik Gravel gali(galejo) tokias parasyti.Iskart asocijuojasi su As isploviau tavo sirdi.

Little things-kazkokia kitokia.Interesting.

Kur ziuri mamos,kur ziuri tevai,Legs are spreading,Whos that missus,Lucy esme ta pati-prostitucija,seksas, ekonomika.

Nobody knows labai tinka pries miega.Kazkaip nebudinga Tomui,kad dainoje yra tokie zodziai kaip-Sky turns blue ar butterfly.

Why not produce a child labai tiko uzbaigt albuma ir visa muzikine karjera.Net susigraudinau blem.Reikia tiketis,kad Gravel gris.O dabar lauksiu Coldplay nauju gabalu.

2008 m. balandžio 6 d. 02:27:45
eqliux > kaip tau pritariu dėl kalbos. Visai kitas jausmas klausyti lietuviškų dainos. O Sinickis moka rašyti ir mūsų kalba, reikėtų tau paklausyti dar „Aš išpjoviau tavo širdį“, ten apskritai virš visko :}

Atsakyti
hip-hop_daughter
2008 m. balandžio 6 d. 00:39:00
See you there ;}

2008 m. balandžio 5 d. 21:39:13
Aha, aš irgi parsisiunčiau
"imk viską, kas nemokama"
aišku, Sinickis net ir patalpindamas delfyje albumą, sugebėjo užstumt ant Mamontovo :} oh well... Perklausiau kol kas tik vieną kartą, albumas neblogas, klausosi. Labai norisi visoms grupėms pasakyti - būkit žmonės, dainuokit savo gimtąja kalba, tada jūs visi skambat geriau bet ehhh, tas nuolatinis slaptas noras patikt užsienio publikai...
Neblogas Gravel'ių skambesys šiaip jau. Taip ir nesu klausius Pockets Full Of Fun (tik teko matyt 2 klipus per MTV, na neblogai neblogai, išties)

Šiaip tai manau reik dar įsiklausyt plačiau. Kol kas nebuvo 'wow', bet jau pirmi riffai nuteikė gerai, patiko Kur žiūri mamos, kur žiūri tėvai, Parents Never Lie, Who's That Missus ir Lucy. O mano meile tikriausiai taps fave albumo gabalu, labai jau mano skonio jis lyrically <in native language. Why Not Produce A Child mielai priminė The Verve

2008 m. balandžio 5 d. 21:21:39
Aha, jau turiu bilietą :}

Atsakyti
hip-hop_daughter
2008 m. balandžio 5 d. 14:30:15
Hopeless, varysi? ;>

2008 m. balandžio 5 d. 01:39:37
VaiX rašė:
Ar išeis materialiu pavidalu (geriausia - cd formatu) ?

Hopeless rašė:
Dabar laukiu normalaus, apčiuopiamo albumo.
Eghmm... Gravel neišsiskiria?

Nežinau, aš tikiuosi, kad „Dirty Beauty“ bus cd formatu, tada jaustųsi, kad jis TIKRAI yra išleistas. Bet aišku, to tikėtis naivu. Panašu, kad Gravel tuoj reikės padėti tašką, tik truputį luktelkim, po balandžio 19-osios koncerto Sienoje daug kas paaiškės.

Atsakyti
k_b
2008 m. balandžio 4 d. 18:15:37
Kad jau viskas panaikinta, kas su gravel: blogas, myspace. Tai nebuvo balandžio pirmos pokštas. Dėl CD - turėtų lyg ir būti. Kažkas mačiau rašė, kad turi, bet kiek čia tiesos irgi neaišku.

2008 m. balandžio 4 d. 18:00:58
Ar išeis materialiu pavidalu (geriausia - cd formatu) ?

Hopeless rašė:
Dabar laukiu normalaus, apčiuopiamo albumo.
Eghmm... Gravel neišsiskiria?

2008 m. balandžio 4 d. 17:39:44
Kuo toliau, tuo labiau man Lucy
bet Foreign Policy ir Trust dar neaplenkė :}

2008 m. balandžio 3 d. 21:40:35
Parsisiunčiau visą. Su mielu noru persukau savo wm playeryje.
Gaila, kad albume tik dvi lietuviškos dainos. Norėtųsi ne taip stipriai gilintis į dainų žodžius, kaip kad reikia klausant anglišką tekstą (juolab kad jie lietuviai, ko gero taip ir norisi). Stipriai užkabino „O mano meile“, optimistiška.
Visą albumą klausant norėjosi į ritmą trypčiot koja, tai manau, kad albumas vykęs ir vertas, bent jau mano ir daugelio kitų dėmesio.

2008 m. balandžio 3 d. 18:55:10
cia jau ju stiliu deretu vadinti nebe indie rock'u (pirmasis albumas buvo lengvesnis), o garage/alternative kaip pristatomos panasios muzikos grupes. Kad ir tos pacios balades, bet draivo pajungta daug.
Cia man asocijuojasi su radiohead'u populiariu variantu. Matyt Gravel'ai nori panasiai uzsitarnauti last.fm virsunes pozicijas
O siaip tai ju neklausau, nes jie groja tiems, kurie mano, kad indie rock'a isrado Gravel

2008 m. balandžio 3 d. 02:00:01
p;erklausiau visa gal pora kartu ispudzio per daug didelio nepadare, nera tokios dainos kuri uzkabintu kurios noretusi klaustytis ir klausytis.kazko truksta sitam albumui,gal cia tik man, bet klausytis galima... 7/10

Atsakyti
Khaos
2008 m. balandžio 2 d. 14:48:29
Mačiau linkomanijoj .flac formatu (kam neužtenka mp3).

Atsakyti
hip-hop_daughter
2008 m. balandžio 1 d. 22:56:41
Kai Sinickis žadėjo, kad pusė albumo bus lietuviškai, o pusė angliškai, tai aš beveik buvau juo patikėjus. -) o dabar. Gėda pelėda. -D
Legs are spreading yra puikesnė daina lietuviškai. Labiau kanda, nes angliškų žodžių, turbūt, niekas nesupranta, o dar tiksliau retas gilinasi

Aš net nežinau, kuri dabar yra geriausia. PNL yra gera, bet dar geresnė akustinė versija. Lietuviškos, kas be ko, bet lygiai taip, kaip ir k_b, klausytos daug.

Trust yra gera, manau. Ir Foreign policy. Taip ir bus, geriausios.

Lyginant PFOF 10/10.

2008 m. balandžio 1 d. 21:31:31
Man gražiausia: Foreign policy, taip pat vertos dėmesio: Parents never lie, Lucy, Why not produce a child, Trust ( labai primena į Coldplay - Clocks )

Lietuviškos abidvi dainos geros, ypač "O meilė" - kažkuo nuotaikinga, užkabinanti, bet jos jau perklausytos n kartų maispeise, tad nebuvo naujiena.

Albumą vertinčiau 9/10 - trūksta šiek tiek iki to "WOW". Vienos kokios geros agresyvesnės dainos. - Legs are spreading, little things - nebuvo tos, kurios pateisintų lūkesčius.

2008 m. balandžio 1 d. 21:23:46
Nežinau, bet nujaučiu kiek jūs mėgstat Gravel, tad kreipiuos visų pirma į tuos žmones, kurie mėgaujasi jų muzika. Nuo vasaros lauktas Gravel albumas „Dirty Beauty“ pagaliau pasiekiamas ausims, nors tik mp3 formatu. Siųstis galit iš Delfi (;o), čia.

Pats klausau trečiąkart, man patinka, nors iš pradžių neigiamai nustebino visos tos lėtos dainos. Dabar laukiu normalaus, apčiuopiamo albumo.

Kokios jūsų nuomonės?

P.S. visiškai objektyviai sakau, kad „Parents Never Lie“ yra nuostabi daina. Jei nesisiųsit visko, tada siųskitės bent ją.

Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Gėlių vaikai Gėlių vaikai
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2912
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 26061