Į sapnų šalį visada,o dar į Saudo Arabiją,būtų super ,net per gerai...
Aš apie Graikiją taip pat kurią čia dieną galvojau... Nuostabi ir žemyninė dalis, ir salos.
O jau Sounio kyšulys naktį išvis įsirėžė, matyt, per amžius atmintin.
Nenoriu rasti vietos ar poilsio – krutėti, krutėti, krutėti. Kol mirtis iš tavęs krutėjimą atims.
Gilė Ara
i karolinu salas. faina. tada galeciau uzsirasyti feisbuke, kad karolina januskaite vaziuoja i karolinu salas! D
ne, o jei rimtai, tai noreciau bet kur toli, kur daug uolu, zydras vandenukas...idealiausia kur nors i amerika.
arba australija. toli.
Mane labai žavi jų kultūra, papročiai, o ypač ta tradicinė medicina (kinų gydimas adatomis), arbatos menas, kai kiekviena arbatos rūšis turi savo paruošimo būdą, o kiekvienas paruošimas turi savo reikšmę, beprotiškai noriu pajusti indų atsidavimą religijai, pamatyti gyvus indžių šokiu, kai kiekvienas judesys turi savo reikšmę, o visas šokis papasakoja istoriją
visada svajojau apie šiltąją Ispaniją, tačiau šiuo metu mintys sukasi apie visai netolimą šalį - Angliją, manau, po keletos metelių galėsiu įvykdyti savo šias mintis ir bent jau aplankyti tos šalies žmones. (visai netolimi norai, juk ne į kitą pasaulio kraštą užsimaniau) : D
Na, bet jei būtų proga nuskristi į Meksiką ar Pietų Ameriką tikrai neatsisakyčiau - visą gyvenimą svajojau išgirsti ispaniškai kalbantį žmogų realybėje, kuriam ši kalba būtų gimtoji..
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2011 m. spalio 31 d. 11:48:12
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2011 m. spalio 31 d. 11:27:26
2011 m. spalio 22 d. 13:35:44
2011 m. spalio 22 d. 11:21:29
2011 m. spalio 22 d. 11:15:30
svajoju apie Suomiją
2011 m. spalio 21 d. 20:11:14
2011 m. liepos 29 d. 18:29:37
i Italija. vel
2011 m. liepos 29 d. 09:51:22
O jau Sounio kyšulys naktį išvis įsirėžė, matyt, per amžius atmintin.
2011 m. liepos 29 d. 02:26:24
2011 m. liepos 29 d. 02:12:06
2011 m. liepos 28 d. 14:39:37
2011 m. liepos 22 d. 14:00:51
2011 m. gegužės 26 d. 04:04:51
2011 m. gegužės 25 d. 15:00:56
2011 m. gegužės 23 d. 23:30:17
2011 m. balandžio 27 d. 02:42:31
ne, o jei rimtai, tai noreciau bet kur toli, kur daug uolu, zydras vandenukas...idealiausia kur nors i amerika.
arba australija. toli.
2011 m. balandžio 25 d. 21:41:18
Mane labai žavi jų kultūra, papročiai, o ypač ta tradicinė medicina (kinų gydimas adatomis), arbatos menas, kai kiekviena arbatos rūšis turi savo paruošimo būdą, o kiekvienas paruošimas turi savo reikšmę, beprotiškai noriu pajusti indų atsidavimą religijai, pamatyti gyvus indžių šokiu, kai kiekvienas judesys turi savo reikšmę, o visas šokis papasakoja istoriją
2011 m. balandžio 25 d. 14:00:16
Na, bet jei būtų proga nuskristi į Meksiką ar Pietų Ameriką tikrai neatsisakyčiau - visą gyvenimą svajojau išgirsti ispaniškai kalbantį žmogų realybėje, kuriam ši kalba būtų gimtoji..
2011 m. balandžio 25 d. 13:42:12
2011 m. balandžio 3 d. 15:44:02