Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Konditerijus
2022 m. sausio 19 d. 16:00:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Rutonė
2022 m. sausio 19 d. 00:46:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O man abi laidos buvo labai šiaip sau. Erica nesiužavėjo. Jungiuos prie tų bumbančių, kad visa tai, kas vyko scenoje, buvo tarsi rodymas Jurgiui, kad va, matai, be tavęs aš galiu gyvent ohoho kaip gerai, žiūrėk, ką praradai (Na gal man taip pasirodė, bet kažkaip per daug to atviro kūno rodė. Ir daina tokia labai šiaip sau, man norėjosi išjungt tą įkyrią muzikėlę. 

Tas pats su Ieva. Nesužavėjo. Na gal todėl, kad cukruoto cukraus su cukraus sirupu negaliu pakęst. Kaip jau ne kartą sakiau, saldumų nei maiste, nei siužetuose, nei muzikoj negaliu pakęst. O Ieva man ir yra saldumo koncentratas. Nemėgstu tokio stiliaus, tai viena. O antra, jau kažkaip net įtartinai atrodo tas sėdėjimas prie klavišinio instrumento (aha, turiu galvoj Duncaną Lawrence'ą). Kopija visada bus prstesnė už tą, ką kopijuoja. Na arba aš laaabai Ievos nemėgstu, tai ir nusistatymas toks.

Ir nei Augustė sužavėjo, nei kas nors apskritai iš pirmos laidos. Antroj jau kai ką įsižiūrėjau, bet suprantama, kad jie įdomūs tik patys sau ir dar gal keliems lietuviškosios eurovizijos atrankų  nekentėjams (kaip mes), bet vis tiek jas žiūrintiems. Šį kartą visai smagiai susižiūrėjo Clockwork Creep – mes kažką panašaus bandė, įsivaizduot (kas būtų, jei MES kažką siųstume į EV... :D ). Nu mums jie ir buvo taip pozityviai maišu trenkti. 

Tai vat ir galvoji, kas buvo pateikę paraiškas ir iš ko rinkosi komisija? KĄ NUSPrendė praleisti – matom, o va ko nepraleido? Visgi nesu tikra, ar nacionalinė EV scena tinkama negirdėtiems vardams appie save pasauliui pranešt. Norisi kokybės. O jos ir nėra. Na gerai, įdomūs gal vietinei publikai, bet ar bando jie save pamatyt didžiojoj scenoj? Kartais X faktoriaus pasirodymai geresni būna, o čia... Tad kol kas nematau jokio laimėtojo. Ir ne tik kol kas – visas sąrašas neįkvepia. Rūpai pernelyg aukštai kartelę užkėlė. 


Atsakyti
Konditerijus
2022 m. sausio 16 d. 23:59:28 2022-01-16 23:59:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš ir laukiu visada tų trenktų maišu, bet kažkokie vidutiniokai (kažkur girdėta) dauguma, nei šis nei tas. 


Atsakyti
einaras13
2022 m. sausio 16 d. 23:28:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kad suskirstymas neracionalus, sutinku. Kad antras buvo prastesnis už pirmą, taip pat sutinku. Tik nesutinku, kad pirma laida buvo tragedija. Aš ją sužiūrėjau kaip atgaivą po kelių pastarųjų metų atrankų pirmųjų laidų, kai sueidavo visi trenkti maišu ir dainuodavo beleką. Dauguma atlikėjų pirmojoje laidoje visgi suprato, kad atėjo į Eurovizijos atranką. Ir bendras vaizdas nebuvo nei šlykštus, nei pernelyg trenktas. Bet ir tikro potencialo eurovizinei scenai, apart Ericos Jennings, nepastebėjau. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Konditerijus
2022 m. sausio 16 d. 22:24:34
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Antrasis etapas buvo prastesnis net ir už pirmąjį (kai jau galvoji, kad blogiau būti negali), nebuvo už ko užsikabint visiškai. O trečiajame etape ,,sugrūsti'' žinomesni ir daugiau patirties turintys atlikėjai (tokie kaip Monikiu Liu, Gebrasy, Rūta Loop, V. Matačiūnaitė)... iš kurių tik 6 pateks į kitą etapą. Kažkaip neracionaliai suskirstė atlikėjus, jeigu bus įdomių ,,nežinomų'' atlikėjų trečiame etape, jiems nebus šansų patekti į kitą etapą. 


Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Rita Ora Rita Ora
7,2

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 329
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 461691