okey, jau žinau tiek asmenybę (pagalba kitiems: jis tam tikru gyvenimo momentu pasikeitė pavardę), tiek metodiką, bet žaidžiu švariai, palieku kitiems.
Bet kas įdomiausia, ta mano metodika nebeveikia šitam paveikslėliui... Bent jau man
okey, jau žinau tiek asmenybę (pagalba kitiems: jis tam tikru gyvenimo momentu pasikeitė pavardę), tiek metodiką, bet žaidžiu švariai, palieku kitiems.
Vienas iš URL dėmenų: katalogas pavadintas ZZTop, kita dalis, "theyoungRev", na o wiki atskleidė, kad vienas iš narių (kurių yra tik 3, tas palengvina) vadinamas The Reverend William G., ką turbūt paaiškina tas Rev. Papildomas pagūglinimas atvedė kaip tik į tą nuotrauką, žodžiu, elementaru Watsonai.
Tačiau kas visiškai neelementaru - žinau, kad nei Minchin, praeito spėjimo (Waters dukra) iš pačios nuotraukos nežinojai, todėl. pripažinsiu, nelabai kol kas suvokiu kaip (nors abstrakčių įtarimų turiu) tai padaroma. Ar tai teisinga, ar tai gražu, nežinau, turbūt ne visai.
Na, nesvarbu, faktas, kad atspėjai, tai jau tikrai. Duoki mįslę.
Na taip, linkus galima geriau suslėpti, nes tai ne kas kitas o ZZtop barzdyla Gibbons. Klausiate, iš kur žinau, ogi pažiūrėjau URL.
Tiesa, nelabai suprantu einaro pastarojo spėjimo metodikos. Kokie metaduomenys leido atspėti?
URL atskleidžia, kad ZZ Top, bet kad Gibbons'as - ne, ką žinau iš kur jūs ištraukėt. Galėjot tik pagal mano metodiką šitą atspėti. Galiu pasakyti vieninteliai metaduomenys (mano spėjimų) yra URL adresai
na, nepaisant visko, jaučiuosi skolingas jums mįslę. Taigi lengva užduotis tiems, kurie nujaučia, kas tai per žmogus, ir sunki tiems, kurie nežino. Kad būtų sunkiau, parinkau tokią nuotrauką, kurioje asmuo su akiniais, kuriuos, pastebėtina, ne itin dažnai nešioja. Būkite budrūs.
Kita vertus, pianinas ir mikrofonas yra ganėtinai iškalbingos detalės.
Tim Minchin. Deja savo spėjimų metodikos neatskleisiu... Teisingai?
na, nepaisant visko, jaučiuosi skolingas jums mįslę. Taigi lengva užduotis tiems, kurie nujaučia, kas tai per žmogus, ir sunki tiems, kurie nežino. Kad būtų sunkiau, parinkau tokią nuotrauką, kurioje asmuo su akiniais, kuriuos, pastebėtina, ne itin dažnai nešioja. Būkite budrūs.
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2012 m. balandžio 9 d. 11:52:14
Holy shit, čia gi Adolfukas?
2012 m. balandžio 9 d. 11:50:24
Nein, das ist ...
2012 m. balandžio 9 d. 11:49:25
Freddie Bulsara -----> Mercury?
2012 m. balandžio 9 d. 11:32:32
Bet kas įdomiausia, ta mano metodika nebeveikia šitam paveikslėliui... Bent jau man
2012 m. balandžio 9 d. 11:30:07
2012 m. balandžio 9 d. 11:18:39
Bandžiau dabar geriau parinkti:
2012 m. balandžio 9 d. 11:09:45
Vienas iš URL dėmenų: katalogas pavadintas ZZTop, kita dalis, "theyoungRev", na o wiki atskleidė, kad vienas iš narių (kurių yra tik 3, tas palengvina) vadinamas The Reverend William G., ką turbūt paaiškina tas Rev. Papildomas pagūglinimas atvedė kaip tik į tą nuotrauką, žodžiu, elementaru Watsonai.
Tačiau kas visiškai neelementaru - žinau, kad nei Minchin, praeito spėjimo (Waters dukra) iš pačios nuotraukos nežinojai, todėl. pripažinsiu, nelabai kol kas suvokiu kaip (nors abstrakčių įtarimų turiu) tai padaroma. Ar tai teisinga, ar tai gražu, nežinau, turbūt ne visai.
Na, nesvarbu, faktas, kad atspėjai, tai jau tikrai. Duoki mįslę.
2012 m. balandžio 9 d. 10:52:13
URL atskleidžia, kad ZZ Top, bet kad Gibbons'as - ne, ką žinau iš kur jūs ištraukėt. Galėjot tik pagal mano metodiką šitą atspėti. Galiu pasakyti vieninteliai metaduomenys (mano spėjimų) yra URL adresai
2012 m. balandžio 9 d. 10:48:36
Tim Minchin. Deja savo spėjimų metodikos neatskleisiu... Teisingai?
2012 m. balandžio 9 d. 02:03:19
2012 m. balandžio 8 d. 11:23:29
einaras tyliai pasisalino
2012 m. balandžio 8 d. 11:16:37
Panašu, kad einaras kaip nesimoko iš savo klaidų taip nesimoko.
Man jau net nebeįdomu naudotis jo neapdairumu
2012 m. balandžio 8 d. 11:13:44
Na taip, linkus galima geriau suslėpti, nes tai ne kas kitas o ZZtop barzdyla Gibbons. Klausiate, iš kur žinau, ogi pažiūrėjau URL.
Tiesa, nelabai suprantu einaro pastarojo spėjimo metodikos. Kokie metaduomenys leido atspėti?
2012 m. balandžio 8 d. 11:07:06
Tai zaidimas beprastis tampa?
2012 m. balandžio 8 d. 10:42:59
Na gal ir nebūčiau paprastai atsakęs, bet kai sužinojau, kad čia jo didenybės R.waters'o dukra, įžvelgiau stiprius panašumus.
2012 m. balandžio 8 d. 10:33:29
Na ne. Reiketu turbut lengviau pasakyti: kieno cia dukra?
2012 m. balandžio 8 d. 10:17:20
Man panašoka į Tori Amos.
2012 m. balandžio 8 d. 01:04:02
Vincas Kreve-Mickevicius.
bandyk atkapstyt dabar ir pasakyk cia kas?
2012 m. balandžio 8 d. 00:59:07
Precious wilson
2012 m. balandžio 8 d. 00:51:12
Tai kame problema? Atspek ir siulyk.