jega!! ash irgi palaikau skaiste ir skaiva dar sergu uzh mika ir mindauga
juokiasi gotas, kad pankas spalvotas :)
na man tai skaiva tikrai nepatinka...teisingai gabija pasake kad ji tik ruko ir dazosi..bet seip man labiausiai patinka mindaugelis...jis toks fainutis..ir dar kai tuos savo kukuruzus reklamavo...dar man visai nieko linute su gabija...tokios paprastos...bet manau kad pirma baro dalis buvo daug fainesne..
Man Gintare niekada nepatiko, o dar kai pamaciau, kad ji bare bus vakaro zvaigzde, tai visai lieva... Rubai slykstus, daina dar labiau... Feee...O is Baro dalyviu tai man labiausiai patinka Mindaugas- jis man toks grazutis, toks nebandantis lysti y konfliktus, zodziu idealus vaikinukas Taip pat visai nieko Rolandas, man patinka jo charakteris ir elgesys, jis toks nuosirdus ir uzstojantis visas paneles
Is paneliu, tai nei vienai nejauciu simpatijos, visos man jos savanaudes ir galvojancios tik apie save. Na bendriau, dabar patinka atejusi Ieva, tox jau paprastas zmogeliukas.As uz ja!! Darius palauks
..."daugybes pagyru sulaukusius"?...man tai tie jos sceniniai drabuziai ganetinai shlykshtus buvo, vulgarus ir perkrauti. Ideja (tipo Moulin Rouge) galima realizuot ir skoningiau...
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2005 m. spalio 31 d. 11:24:07
2005 m. sausio 3 d. 18:58:56
2004 m. gruodžio 28 d. 23:19:04
2004 m. gruodžio 22 d. 14:28:40
2004 m. lapkričio 7 d. 12:48:13
2004 m. lapkričio 6 d. 17:51:13
2004 m. lapkričio 6 d. 12:47:53
2004 m. lapkričio 5 d. 11:08:07
2004 m. lapkričio 4 d. 20:48:32
2004 m. lapkričio 4 d. 14:17:17
2004 m. lapkričio 4 d. 13:37:42
2004 m. lapkričio 4 d. 12:43:14
2004 m. lapkričio 4 d. 11:50:53
Is paneliu, tai nei vienai nejauciu simpatijos, visos man jos savanaudes ir galvojancios tik apie save. Na bendriau, dabar patinka atejusi Ieva, tox jau paprastas zmogeliukas.As uz ja!! Darius palauks
2004 m. lapkričio 3 d. 21:33:33
2004 m. lapkričio 3 d. 21:23:48
2004 m. lapkričio 3 d. 20:32:44
2004 m. lapkričio 3 d. 19:53:47
2004 m. lapkričio 3 d. 19:51:25
2004 m. lapkričio 3 d. 19:50:22
2004 m. lapkričio 3 d. 17:51:50
as bare sergu tik uz daiva
ash irgi sergu uz daiva