Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Matrica trilogija (Matrix)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
metal4ewer
2011 m. balandžio 3 d. 19:31:15
ziaauriai geras

Atsakyti
LeTa_
2005 m. gruodžio 17 d. 10:27:14
na nzn.. man tai nepatiko kazko..

2005 m. gruodžio 15 d. 01:22:30
Dabar del filmo minties. Negalima drasiai teigti kad kazkas nuo kazko nucopyino ideja. "Tamsos miestas", neseniai per LNK rodytas "Keistos dienos" - filmai kaip ir Matrica pasirode vos pries dutukstantmeti, jei neklystu 1999metais. Ju ideja ir buvo panashi: kad kazkas musu gyvenimus valdo prisijunges prie kompo ar kazkas panasaus. As dabar kalbu apie "Tryliktas aukshtas", kadangi ji paskiausiai ir ziurejau is panasiu "tukstantmecio manijos" apsestu filmu serijos. Aisku, daug scenaristu susirupino apie artejanti amziu, kai galimas daiktas zmones uzvaldys ju paciu sukurta technika ir atseit juos kontroliuos.

Nesamoningai atrodo daugybe skoliniu,kuriu apstu filme. Maciau "Begantis Ashmenimis" pries gerus 10 metu, tai taip nemalonu,kai vagiamos idejos. Trejybes ideja is Biblijos, citatos is Alisos Stebuklu shalyje bei seno nespalvoto siaubo filmo Metropolis, netgi vaizdai is jo. Man labiausiai juokinga tai, kad filmas padarytas nejuokingu, labai sureiksminami ivykiai ir jokio humoro. O siuo atveju kaip tik jis ir isgelbetu filma. As mieliau ziuriu ji su Goblino (rusu komiko) vertimu, kuri galite per bet kur atsisiusti is interneto. Taip bent filmas neprailgsta, gardziai pasijuoki ir miela ziureti

2005 m. gruodžio 13 d. 22:42:29
bet kurią akimirką gali kilti ;]
aj... einu miegot

Atsakyti
T_y_L_a
2005 m. gruodžio 13 d. 22:20:46
House_martin >
Na tobula man, aišku skonių įvairių yra. Bet kaip pats pasakei kai ateina žmonės net nematę, ir švaistosi tokiais pasisakymais, kaip : 'nugi nesąmonė', nesuprantu šito. Rašo bile, kad parašytų..
O Tau - no peace, cause there's no war. :}

Atsakyti
elfooke
2005 m. gruodžio 13 d. 20:25:07
kaip musu lietuviu mokytaoja suskele:
cituoju:"kaip jus manot, jei filma visam pasauly pradeda rodyti ta pacia diena, vos ne ta pacia valanda... jei viskas apie filma iki pasirodymo kruopsciai slepiama.... ka tai galetu reiksti? as manau, jog ne tai, kad norima nustebinti ziurovus... norima juos uzvaldyti...." citatps pabaiga

2005 m. gruodžio 13 d. 20:14:36
Neziurejau ir ko gero neziuresiu.. kazkaip man nesinori

Atsakyti
Woozy
2005 m. gruodžio 13 d. 20:09:16
Siaip sita filma ziurejau labai neidemiai, tai nieko daug negaliu pasakyt... Nu toks neprastas, o kodel-manau , kad tai pirmasis filma kuriame panaudoti tokie efektai(nzn kaip cia issireiksti)

2005 m. gruodžio 13 d. 19:58:59
oh fuck...
ir visdėlto nesuprantu - dėl ko gi tu drąskaisi
negi mano komentarai buvo priešiški?
Ir kažkaip čia įdomiai... Galima suprasti, jog tu pasakei savo tiesą (kažkokią) ir dabar visi manantys kitaip skelbiami valstybės priešais. ;]
Ir ar ne per drąsiai čia švaistomasi tokiais pareiškimais, kaip "tobula", "nesamonė", "shudas" etc... Viena kad šis filmas patinka, visai kas kita - koks jis yra iš tiesų.
Jei jau nori ką nors kam nors įrodyti, tai ir įrodyk. deja tokiais pasisakymais, kaip dabar, nieko neįrodysi. Tai labiau panašu ne į nuomonės gynimą, o į žmonių įžeidinėjimą.
peace

Atsakyti
Mitochondrija666
2005 m. gruodžio 13 d. 19:42:41
o man labai patiko,nzn kiek kartu pirma dali ziurejau puikus filmas

2005 m. gruodžio 13 d. 19:24:59
Tikrai apsirikai. Dėl ko aš ir drąskausi čia po kiekvieno priešiško komentaro.
Nežino žmonės, ir sako 'nesąmonė' .. Jei dar tiksliau tai broliai Wachowskiai parašė viską iš karto, ir parengė statymui. Netgi pagrindinis aktorius - Keanu Reeves'as , Wachowskiai jau rašydami scenarijų, buvo numatę arba kviestis jį arba patirti fiasko. Reeves'as sutiko, r filmas buvo pastatytas.

Atsakyti
house_martin
2005 m. gruodžio 13 d. 18:45:08
T_y_L_a rašė:
Nonsense rašė:
man nepatinka tokie filmai, todel neziurejau jo....

Kokie filmai? Kaip tu gali teigti jog Matrica priklauso kokiai nors filmų grupei, jei net nesi jos mačiusi? Baka..

na kiekvienas putris be vargo pasakytų, kad TAIP! Matrica priklauso kokiai nors filmų grupei... kas būtų lygu žanrui... ir kas būtų lygu fantastikai. Nebūtina matyti, kad žinotum... nepamirškit T_y_L_a, jog žmonės moka ir skaityti ir girdėti.
O dėl trilogijos regis apsirikau, jei tikėti tuo ką niobi buvo parašęs gerokai prieš tai.

Atsakyti
house_martin
2005 m. gruodžio 13 d. 18:35:06
na panele Tyla, kažką jūs čia malate... ;] Kodėl kalbėdama apie garsą sakote "matyti"?
O be to, manau, jog tik pirmoji "matricos" dalis galėtų vadintis ne vien spec. efektų filmų. Antroji ir trečioji veikiausiai deja ir tėra vien spec. efektai. Taip, scenarijus yra, bet negi ne kiekviename filme jis yra? O jei yra, tai dar nereiškia kad jis nepaviršutiniškas - idėja gera, bet jos plėtojimas antroje ir trečioje dalyje gerokai silpnesnis nei pirmojoje (manau tiktų ir paviršutiniškesnis). Jei apsirinku, viliuosi mane pataisysite, bet man atrodo, kad toks dalykas kaip po "trilogija" atsirado tik po to, kai tapo aišku, jog iš tęsinių bus galima susižerti nemaža pinigėlių.

Atsakyti
eglermknt
2005 m. gruodžio 13 d. 16:27:57
T_y_L_a rašė:
Todėl, kad Matrica - tobula.
Jeigu, kas negali išaugti iš scary movie, filmų grupės, tai jų reikalas.
Kokie nariai čia renkasi? Vaikai. Va todėl brangioji, todėl čia jis nepatinka niekam.
O žmonės kurių protai atsijoja, veiksmą, nuo kalbų, ir sugeba vienu metu matyti ne tik kovos scenas, bet ir tai ką patys režisieriai nori pasakyti, įvertino šitą filmą.

kodel sakai, kad niekam nepatinka? Kai nemaciau to filmo, galvojau,kad cia dar vienas populiarus filmas is Holivudo su spec. efektais. Bet kai paziurejau ir mane uzkabino

2005 m. gruodžio 13 d. 16:27:47
Nonsense rašė:

Kokie filmai? Kaip tu gali teigti jog Matrica priklauso kokiai nors filmų grupei, jei net nesi jos mačiusi? Baka..

Atsakyti
T_y_L_a
2005 m. gruodžio 13 d. 16:26:00
Nu damn. Žmonių paviršutiniškumui nėra ribų. Kovos scenos tą, kovos scenos aną. jūs turbūt tv žiūrit garsą išsijungę, nes kito paaiškino nerandu, kaip įmanoma 'žiūrėti ir nematyti nieko'.

Atsakyti
Nonsense
2005 m. gruodžio 13 d. 16:20:57

Atsakyti
house_martin
2005 m. gruodžio 13 d. 16:14:41
tikriausiai dėl efektų (tuo metu labai labai...!), reklamos ir idėjos - kuri - (nežinantiems ir visokiems kitokiems, teigiantiems, jog tai esą buvo kažkas naujo ir nematyto) - nėra originali. Pasižiūrėkite kad ir "tamsos miestą". Beje, dėl idėjų skolinimosi, teko girdėti, kad "Matricos" autoriai šioje srityje pasižymėjo kurdami ir kitas filmo dalis, pvz.: kovos scena lietuje tarp Neo ir agento Smito prieš tai buvo matyta viename japonų (berods) filme... Pavadinimo nepamenu, bet kabelinių televizijų abonentai turėjo progą jį pamatyti, o būtent ši scena ir tapo filmo anonso vinimi.

Atsakyti
T_y_L_a
2005 m. gruodžio 9 d. 15:03:00
O tie kvaili komentarai, jog antra ir trečia dalis - tai tęsiniai absurdas.
Tai yra TRILOGIJA, vien tai pasako viską. O jei kokio darželinio amžiaus, žmonės neskiria terminų, na tada, jau nebėra ko pridurt.

Atsakyti
T_y_L_a
2005 m. gruodžio 9 d. 15:01:27
Todėl, kad Matrica - tobula.
Jeigu, kas negali išaugti iš scary movie, filmų grupės, tai jų reikalas.
Kokie nariai čia renkasi? Vaikai. Va todėl brangioji, todėl čia jis nepatinka niekam.
O žmonės kurių protai atsijoja, veiksmą, nuo kalbų, ir sugeba vienu metu matyti ne tik kovos scenas, bet ir tai ką patys režisieriai nori pasakyti, įvertino šitą filmą.

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
DjVaids Agnes Carlsson  Release Me
 Agnes Carlsson

einaras13 Kanye West Stronger
 Kanye West
 Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios
malia Ava Max Sweet but Psycho
 Ava Max

Konditerijus Chris Cornell Before We Disappear
 Chris Cornell

PLIKASS Flipsyde Trumpets (Never be the Same Again)
 Flipsyde

Silentist Tony Hadley First of May
 Tony Hadley
 Bee gees dainos koveris
Alvydas1 Rome Bring Me the Head of Romanez
 Rome

Sahja Vera Brezhneva Novyj god zhdjot
 Vera Brezhneva

Šiuo metu vertiname

Xess Xess
7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:34 - Silentist
Alikas , Dima & Olya
23:28 - Silentist
Silentist sia nakti ilsisi (+gerbejas svencia)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt
11:04 - Silentist
Pere Ubu’s David Thomas Dies at 71
11:38 - Alvydas1
Ne, čia tu ne vienas. Nors asmeniškai man Nightwish - legenda.
09:20 - Silentist
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 767
  Iš viso užsiregistravę: 73575
  Naujausias narys: romagetty
  Šiandien apsilankė: 169008