Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2011 m. balandžio 3 d. 19:31:15
2005 m. gruodžio 17 d. 10:27:14
2005 m. gruodžio 15 d. 01:22:30
Nesamoningai atrodo daugybe skoliniu,kuriu apstu filme. Maciau "Begantis Ashmenimis" pries gerus 10 metu, tai taip nemalonu,kai vagiamos idejos. Trejybes ideja is Biblijos, citatos is Alisos Stebuklu shalyje bei seno nespalvoto siaubo filmo Metropolis, netgi vaizdai is jo. Man labiausiai juokinga tai, kad filmas padarytas nejuokingu, labai sureiksminami ivykiai ir jokio humoro. O siuo atveju kaip tik jis ir isgelbetu filma. As mieliau ziuriu ji su Goblino (rusu komiko) vertimu, kuri galite per bet kur atsisiusti is interneto. Taip bent filmas neprailgsta, gardziai pasijuoki ir miela ziureti
2005 m. gruodžio 13 d. 22:42:29
aj... einu miegot
2005 m. gruodžio 13 d. 22:20:46
Na tobula man, aišku skonių įvairių yra. Bet kaip pats pasakei kai ateina žmonės net nematę, ir švaistosi tokiais pasisakymais, kaip : 'nugi nesąmonė', nesuprantu šito. Rašo bile, kad parašytų..
O Tau - no peace, cause there's no war. :}
2005 m. gruodžio 13 d. 20:25:07
cituoju:"kaip jus manot, jei filma visam pasauly pradeda rodyti ta pacia diena, vos ne ta pacia valanda... jei viskas apie filma iki pasirodymo kruopsciai slepiama.... ka tai galetu reiksti? as manau, jog ne tai, kad norima nustebinti ziurovus... norima juos uzvaldyti...." citatps pabaiga
2005 m. gruodžio 13 d. 20:14:36
2005 m. gruodžio 13 d. 20:09:16
2005 m. gruodžio 13 d. 19:58:59
ir visdėlto nesuprantu - dėl ko gi tu drąskaisi
negi mano komentarai buvo priešiški?
Ir kažkaip čia įdomiai... Galima suprasti, jog tu pasakei savo tiesą (kažkokią) ir dabar visi manantys kitaip skelbiami valstybės priešais. ;]
Ir ar ne per drąsiai čia švaistomasi tokiais pareiškimais, kaip "tobula", "nesamonė", "shudas" etc... Viena kad šis filmas patinka, visai kas kita - koks jis yra iš tiesų.
Jei jau nori ką nors kam nors įrodyti, tai ir įrodyk. deja tokiais pasisakymais, kaip dabar, nieko neįrodysi. Tai labiau panašu ne į nuomonės gynimą, o į žmonių įžeidinėjimą.
peace
2005 m. gruodžio 13 d. 19:42:41
2005 m. gruodžio 13 d. 19:24:59
Nežino žmonės, ir sako 'nesąmonė' .. Jei dar tiksliau tai broliai Wachowskiai parašė viską iš karto, ir parengė statymui. Netgi pagrindinis aktorius - Keanu Reeves'as , Wachowskiai jau rašydami scenarijų, buvo numatę arba kviestis jį arba patirti fiasko. Reeves'as sutiko, r filmas buvo pastatytas.
2005 m. gruodžio 13 d. 18:45:08
man nepatinka tokie filmai, todel neziurejau jo....
Kokie filmai? Kaip tu gali teigti jog Matrica priklauso kokiai nors filmų grupei, jei net nesi jos mačiusi? Baka..
na kiekvienas putris be vargo pasakytų, kad TAIP! Matrica priklauso kokiai nors filmų grupei... kas būtų lygu žanrui... ir kas būtų lygu fantastikai. Nebūtina matyti, kad žinotum... nepamirškit T_y_L_a, jog žmonės moka ir skaityti ir girdėti.
O dėl trilogijos regis apsirikau, jei tikėti tuo ką niobi buvo parašęs gerokai prieš tai.
2005 m. gruodžio 13 d. 18:35:06
O be to, manau, jog tik pirmoji "matricos" dalis galėtų vadintis ne vien spec. efektų filmų. Antroji ir trečioji veikiausiai deja ir tėra vien spec. efektai. Taip, scenarijus yra, bet negi ne kiekviename filme jis yra? O jei yra, tai dar nereiškia kad jis nepaviršutiniškas - idėja gera, bet jos plėtojimas antroje ir trečioje dalyje gerokai silpnesnis nei pirmojoje (manau tiktų ir paviršutiniškesnis). Jei apsirinku, viliuosi mane pataisysite, bet man atrodo, kad toks dalykas kaip po "trilogija" atsirado tik po to, kai tapo aišku, jog iš tęsinių bus galima susižerti nemaža pinigėlių.
2005 m. gruodžio 13 d. 16:27:57
Todėl, kad Matrica - tobula.
Jeigu, kas negali išaugti iš scary movie, filmų grupės, tai jų reikalas.
Kokie nariai čia renkasi? Vaikai. Va todėl brangioji, todėl čia jis nepatinka niekam.
O žmonės kurių protai atsijoja, veiksmą, nuo kalbų, ir sugeba vienu metu matyti ne tik kovos scenas, bet ir tai ką patys režisieriai nori pasakyti, įvertino šitą filmą.
kodel sakai, kad niekam nepatinka? Kai nemaciau to filmo, galvojau,kad cia dar vienas populiarus filmas is Holivudo su spec. efektais. Bet kai paziurejau ir mane uzkabino
2005 m. gruodžio 13 d. 16:27:47
man nepatinka tokie filmai, todel neziurejau jo....
Kokie filmai? Kaip tu gali teigti jog Matrica priklauso kokiai nors filmų grupei, jei net nesi jos mačiusi? Baka..
2005 m. gruodžio 13 d. 16:26:00
2005 m. gruodžio 13 d. 16:20:57
2005 m. gruodžio 13 d. 16:14:41
2005 m. gruodžio 9 d. 15:03:00
Tai yra TRILOGIJA, vien tai pasako viską. O jei kokio darželinio amžiaus, žmonės neskiria terminų, na tada, jau nebėra ko pridurt.
2005 m. gruodžio 9 d. 15:01:27
Jeigu, kas negali išaugti iš scary movie, filmų grupės, tai jų reikalas.
Kokie nariai čia renkasi? Vaikai. Va todėl brangioji, todėl čia jis nepatinka niekam.
O žmonės kurių protai atsijoja, veiksmą, nuo kalbų, ir sugeba vienu metu matyti ne tik kovos scenas, bet ir tai ką patys režisieriai nori pasakyti, įvertino šitą filmą.