Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Matrica trilogija (Matrix)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Waiwutia
2005 m. gruodžio 9 d. 14:45:55
Neisivaizuoju kodel sis filmas tox populiarus ... Man ispudzio nepaliko.

2005 m. gruodžio 9 d. 01:21:01
Pilnai pritariu žemiau parašytiems komentarams. Filmo nuobodybę ir žiovulį išvaiko tik kung-fu, susišaudymo scenos. taip pat juodi odiniai naujamadiški drabužiai, O fantastiką su efektais ir computer-grafika šiais laikais moka kurti daugelis. Tęsinių nežiūrėjau, nes manau, kad neverta.

2004 m. gruodžio 31 d. 01:10:34
Saules_mergyte rašė:
kas matet ka manot?kodel ji tokia populiari?kame ce suo pakastas?

Neįsivaizduoju kodėl. Man šita trilogija totalus š ir kad ir kaip aš besistengčiau nieko gero jame neįžvelgiu.

Prisimenu kai kino tetatre žiūrėjau antrą ir trečią dalis, tai filmas taip užkniso ir buvo toks nuobodus, kad visą dėmesį sutelkaiu tik į savo užpakalį, kurį nuo nepatogios kėdės ėmė skaudėti, ir kaip greičiau dingti iš kino salės.

2004 m. gruodžio 30 d. 11:32:56
Pirma dalis labai patiko, antra maziau, o trecia tai tik siaip sau... Manau, tas filmas toks populiarus todel, kad labai originalus siuzetas.

2004 m. gruodžio 28 d. 21:23:48
nesamone ta matrixa..nesuprantu kodel tapo tokia populiari

2004 m. gruodžio 28 d. 21:18:06
Mačiau tik pirmą dalį. Kai jį žiūrėjau pirmą kartą - nerealiai patiko. Dabar kiek mažiau, tačiau patinka.

2004 m. gruodžio 27 d. 15:11:12
MATRICA...
Man sie 3 filmai paliko ispudi del:
1. Nerealaus scenarijaus. Naujienos visada buna sutinkamaos arba labai gerai, arba isdedamos i suns dienas. Siuo atveju Matrica paliko didele zyme kino istorijoje;
2. Nepakartojami kostiumai... Odiniai aptrukti rubai isliks klasika visa gyvenima (zinoma as kalbu apie matricos kostiumus, o ne baikeriu);
3. Turbut sio filmo kovos scenomis pasinaudojo daugiausiai filmu per visa kino istorija... Suolis i virsu, rankos i sonus, kojos sulenktos... Viskas suletinta, kamera aplink ir spyris... Geras.
4. Garso takelis yra nerealus. Tokia muzika reikalauja nepakartojamos mustyniu scenos, kas ir broliai Wachowskiai padare. Rammstein sountrack'as yra unreal...

2004 m. lapkričio 22 d. 16:21:51
Nezinau...Nepaliko jokio ispudzio

2004 m. lapkričio 22 d. 10:46:53
man matrix labai patiko visos dalys , bet pirma dalis man visdelto labiausiai...ten pati pradzia, dar viskas tik prasideda...as ja ziurejau net nezinau kiek kartu

2004 m. lapkričio 20 d. 14:21:01
man tai pirma dalis patiko, o kitos tai visai px

Atsakyti
niobi
2004 m. lapkričio 18 d. 19:57:57
man visai px kad kitiem nepatinka, ce ju problema kad jiem nedasunta sio filmo esme, nes ce ne amerikietiska komedija su jimu carrey...man patinka, visos dalys vienodai geros, beje scenarijai buvo sukurti iskart po 1matricos(o gal net su pirmos scenarijum), dar net nezinojo wachowskiai kad ji populiari...cia faktas.suo pakastas visame kas tame filmedel bendros visumos ir yra toks populiarumas
beje as is taves saules_mergyte to ir tikejausiLFP

2004 m. lapkričio 13 d. 12:09:50
visi taip kalbejo tai nusperndziau paziuret,bet kai pradejau isjungiau nes ten kazkokias nesamones rodo....man tokia idiotiska fantastika nepatinka... kianu reaves tikrai klasiskai vaidino,bet filmas tai man kazkox idiotiskas pasirode....

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Evanescence (Užblokuotas)
2004 m. lapkričio 4 d. 16:25:05
pirma dalis - klasika, kitos 2 shudas

2004 m. lapkričio 4 d. 16:16:37
na istikruju tai pirmoji dalis buvo apie matrix atsiradima, antroji-apie jos gyvenima,o trcioji- apie mirti. todel drisciau djMuniui papriestaraut:jos likusios 2 dalys tikrai nebuvo kurtos vien tam kad jos pasiektu kokiu paciu aukstumu jo buvo kurtos tam kad visa istorija butu papasakota nuo pradzios iki galo.juk sutik ne viena atbaidytu jeigu visos trys dalys butu sujungtos i viena ir filmas truktu apie 6h be pertrauku

2004 m. lapkričio 3 d. 22:56:32
pirma dalis buvo geriausia, nes tai buvo kazkas naujo, kazkas nematyto, todel susilauke tokio didelio susidomejimo ir ji tureju buti vienintele dalis, o kitos dalys darytos norint pasiekti tokiu paciu aukstumu, aisku ir pasieke, bet vistiek jau nebuvo tokios idomios kaip pirmoji.

2004 m. lapkričio 3 d. 21:05:35
as teij tik viena jos dali maciau bet siaip labai idomus filmas!
beje suo geroje vietoje pakastas

2004 m. lapkričio 3 d. 17:05:05
kas matet ka manot?kodel ji tokia populiari?kame ce suo pakastas?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Radiohead Radiohead
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1614
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 58684