Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2007 m. kovo 1 d. 14:13:23
Psyhobabble rašė: nereali grupe. 2005 sugebejo ishleisti 2 albumus ir kas gereausia kad abu jie buvo tikrai geri ir idomus. daugiau panashaus zanro grupiu galetu buti ...
kajp kartais gali stipriai pasikeist nuomone, per palyginus neilga laika...
na man tai .............. nepatinka.. ir vokalisto balsas nemalonus ausiai.. wat pabandytu jis padainuoti kaip thom yorke.. nieko jam neiseitu speju.. na ne tik man jo balsas nepatinka, bet ir siaip stilius, tipo permainingos nuotaikos lb, tik kad jos tokios nesujungtos.. wat pvz. paranoid android radioheadu tai nereali daina.. ir kaip ten viskas grazu.. na bet kiekvienam savo..
pries tas ju dainas nesu pries,jos idomios,nu gal labiau keistos,ten tie permainingi ritmai ir panasiai...bet vokalas,o dieve,man kelia nuosirdu juoka,tipo grazus balsas..paklausiau kaip gyvai dainuoja tai is viso,tas "grazus" balsas per live net nesigirdi.ir kai vokalistas bande rekti tai man jo labai gaila pasidare(juk jis taip stengiasi parodyti savo stipru balsa ir jam nieko neiseina),..be to,kai abu vokalai uztraukia,tai jiems gaunasi tik varganas disonansas.
tik klaidingai nepagalvokit,pries ta grupe nieko neturiu.(isskyrus grupes vokala).
erqtja rašė: nu jau newaryk ant geru grupiu SYSTEMAj yra GERIs kaip ir nirvana,slipknot,korn ir dar daug kitu grupiu...
Limp P1skit, Linkin Park ir t.t. Sėkmės.
Sistema irgi gėris, jei jos neiškraipo, o ir jiani pati nepradeda pamazgų varyt.
Nieko nuostabaus ir garbinamo SOAD nemačiau ir nematysiu.
Nepatinka, nes: to nu-metal nepavadinčiau,o ir šio požanrio "daiktai" man neįtinka. Negaliu žiūrėti, nes atstumiantys snukiai plius visur į ekraną besigrūdanti ožio barzda. Nesiklauso, nes primityvu, LABAI sintetiška, netgi popsyvu.
Plačiąja prasme - niekada nemėgau šoumenų, kurie kišasi politikon. Ypač dar jos realiai nenumanydami.
2006 m. balandžio 22 d. 13:01:04
nereali grupe. 2005 sugebejo ishleisti 2 albumus ir kas gereausia kad abu jie buvo tikrai geri ir idomus. daugiau panashaus zanro grupiu galetu buti ...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. kovo 1 d. 14:13:23
nereali grupe. 2005 sugebejo ishleisti 2 albumus ir kas gereausia kad abu jie buvo tikrai geri ir idomus. daugiau panashaus zanro grupiu galetu buti ...
kajp kartais gali stipriai pasikeist nuomone, per palyginus neilga laika...
2007 m. kovo 1 d. 13:57:42
2006 m. lapkričio 18 d. 00:21:00
2006 m. spalio 29 d. 16:48:26
2006 m. spalio 29 d. 16:22:32
2006 m. spalio 29 d. 16:08:14
kazkada as wien juos klausydawau....ahm, nerealybe si grupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!
as ir kazkada vien tik ju klausiau, bet dbr nelabai...
pirmieji 3 albumai tikrai buvo nerealus, na o pacio paskutinio kazkaip neapsiimu komentuot...
2006 m. spalio 29 d. 15:26:08
2006 m. liepos 10 d. 17:12:22
Gan originalios dainos,uzkabinancios,grazus vokalo akcentas,kaip jau kazkas sake.
2006 m. liepos 10 d. 17:02:24
tik klaidingai nepagalvokit,pries ta grupe nieko neturiu.(isskyrus grupes vokala).
2006 m. liepos 10 d. 16:07:34
nu jau newaryk ant geru grupiu SYSTEMAj yra GERIs kaip ir nirvana,slipknot,korn ir dar daug kitu grupiu...
Limp P1skit, Linkin Park ir t.t. Sėkmės.
Sistema irgi gėris, jei jos neiškraipo, o ir jiani pati nepradeda pamazgų varyt.
Nieko nuostabaus ir garbinamo SOAD nemačiau ir nematysiu.
2006 m. liepos 10 d. 15:52:45
2006 m. liepos 10 d. 15:48:04
nieko per daug verta demesio. Panasu i kitus triuksmadarius kaip Korn ar Sklipnot. Nelaikau to rimta muzika, greiciau sansas isiliet ant ko ar parekt jei ner kas veikt...
2006 m. birželio 9 d. 10:34:05
2006 m. birželio 9 d. 00:50:17
<< kazkas apie kazka,is kazkur>>
2006 m. gegužės 26 d. 23:07:39
Nepatinka, nes: to nu-metal nepavadinčiau,o ir šio požanrio "daiktai" man neįtinka. Negaliu žiūrėti, nes atstumiantys snukiai plius visur į ekraną besigrūdanti ožio barzda. Nesiklauso, nes primityvu, LABAI sintetiška, netgi popsyvu.
Plačiąja prasme - niekada nemėgau šoumenų, kurie kišasi politikon. Ypač dar jos realiai nenumanydami.
2006 m. gegužės 26 d. 23:01:18
2006 m. gegužės 19 d. 15:49:36
2006 m. gegužės 19 d. 15:17:14
2006 m. balandžio 22 d. 13:01:04
2006 m. balandžio 15 d. 19:59:00