Man nepatinka. Kazkokie jie man monotoniski. Cia tik mano asmenine nuomone.
Pritariu The_Wicked_One del tu staigiu ritmo ir melodijos permainu, man tai irgi nelb patinka. Vienintelis geras dalykas apie juos - jie juokingi pasiziuri kai kuriuos koncertus, tai jie tikrai juokingai elgiasi per juos na bet ju muzika man - nea.
Jei kaip MoHax sakė, SOAD = SOIL tada žiauriai gera daina (dar SOIL) yra pavadinimu Unreal. Klausykit visi
Iš esmės System Of A Down yra viena iš mano mėgstamiausių grupių, mano manymu prieš kitas nu-metal grupes turi pranašumų - ne tokios vienodos dainos kaip Linkin Park, geresnis vokalas lyginant su Korn, ne tokios primityvios dainos kaip Slipknot. , ,
Labai geras vokalas man SOAD apskritai. Toks užkabinantis.
Melodijos jų jė tokios, ypač ATWA pradžia ko vien verta ;>
Per jų dainas puikiai iškraut nervus gali, pvz per Fuck The System
Vokalisto išvaizda keistai įdomi.
Paklausykit Cigaro geriausia ir kartu viena iš 'trankiausių' jų dainų.
Visiem kam nepatinka visi staugimai ir būgnai klausykit Roulette . Labai graži daina,
labai labai
Kas man nepatinka systemuose aš nežinau. Jų klausai ir tau jų muzika arba prie širdies arba ne. Tiesiog.
Aj, gyvai nekaip dainuoja. Wa
Mano nuotykiai System of A Down pasaulyje:
Priesh metelius pykausi su wienu zmogumi del LP rocko tikrumo jis man dawe pavyzdy SOAD taj ash paklausiau ir nepatiko man...po dvieju metu beklausant LP netychia uzkliuwau uz SOAD DIEWE kokia gera grupe !!! Super !!! dabar LP ir SOAD geriausi man dar tajpat siulychiau paklausyti tokia suomiu grupe Nightwish Shi grupe taj pat labaj ishsiskiria sawo originalumu
The_Wicked_One rašė: nemegstu. ir net labai. apie live pasirodymu metu vokalisto sugebejimus nesnekesiu. o ir nesiklausysiu daugiau. abu varo pro sali kaip reikiant. dainuoja uzsimerkes (nesakau, kad tai blogai) ir akis uzmerkes dainuoja pro sali kaip reikiant. o ir balsas nelabai. yra tikrai grupiu, kur vokalistas sugeba ir kriokt ir dainuot melodingai, taciau paziurejus S.O.A.D vokalisto bandymus rekti kuyla mintys "gal but juokinga, jei nebu8t graudu" plius ju bosistas, kiek zinau, neblogas. taciau ju kuriniuose tai nelabai girdisi. o "civilisation is fucking thing" sia grupe daro zemiau green day ar good charlotte.
paskui is asmenines puses. labai nemegstu permainingu ritmu. ir permainingu melodiju bei neaiskaus muzikinio sakinio. sakykit ka norit - man tikrai patinka kai ta pati fraze kartojasi arba kai tam tikri fragmentai buna pagrindas. systemu kuriniuose ritmai permainingi kaip ir melodija. del vokalo jau pasisakiau. dar man nepatinka, kad visi (dauguma) mazdaug taip "SlipKnoT - shit, Systemai dievai" zinotumet, kad sios grupes tikrai puikios .. hmm kaip cia pasakius.. na.. drauges. slipknot drummer joey jordison:" we are very good freinds with system of a down". visiems cia jie taip aptinka, taip patinka. o del ko pasakykit.
Hmmm... daug rasei bet tik kai kur tiesa buwo... nu nzn bet man tikrasis wokalistas dainuooja tikrai gerai, o antras nu traukia traukia... bet siaip system'ai tikrai idomi grupe..jie negroja paprasto rocko kaip kai kurie o groja tikrai idomu ir tas ritmo pasikeitinejimas yra manau tikrai labai fainas ir geras.. nu o jei ka tai tawo nuomone nereiskia jog soad yr blogai.. nes kaip sakiau dainuoja wienas is ju tikrai gerai, o antras kartais patraukia pro sali, o jei tau nepatinka toks rimtas tai soad nera sh jie tik ne tawo skonio... man nepatinka deff leppard bet ash nesakau kad ju wokalistas waro pro sali, kai jis dainuoja normaliai ir ju muzika yr gera isiminanti, ir geri bakingai.... ta wa...
nemegstu. ir net labai. apie live pasirodymu metu vokalisto sugebejimus nesnekesiu. o ir nesiklausysiu daugiau. abu varo pro sali kaip reikiant. dainuoja uzsimerkes (nesakau, kad tai blogai) ir akis uzmerkes dainuoja pro sali kaip reikiant. o ir balsas nelabai. yra tikrai grupiu, kur vokalistas sugeba ir kriokt ir dainuot melodingai, taciau paziurejus S.O.A.D vokalisto bandymus rekti kuyla mintys "gal but juokinga, jei nebu8t graudu" plius ju bosistas, kiek zinau, neblogas. taciau ju kuriniuose tai nelabai girdisi. o "civilisation is fucking thing" sia grupe daro zemiau green day ar good charlotte.
paskui is asmenines puses. labai nemegstu permainingu ritmu. ir permainingu melodiju bei neaiskaus muzikinio sakinio. sakykit ka norit - man tikrai patinka kai ta pati fraze kartojasi arba kai tam tikri fragmentai buna pagrindas. systemu kuriniuose ritmai permainingi kaip ir melodija. del vokalo jau pasisakiau. dar man nepatinka, kad visi (dauguma) mazdaug taip "SlipKnoT - shit, Systemai dievai" zinotumet, kad sios grupes tikrai puikios .. hmm kaip cia pasakius.. na.. drauges. slipknot drummer joey jordison:" we are very good freinds with system of a down". visiems cia jie taip aptinka, taip patinka. o del ko pasakykit.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. balandžio 15 d. 19:15:15
Nuostabumai jie.
2006 m. balandžio 14 d. 20:42:25
2006 m. vasario 27 d. 09:40:12
Pritariu The_Wicked_One del tu staigiu ritmo ir melodijos permainu, man tai irgi nelb patinka. Vienintelis geras dalykas apie juos - jie juokingi
2006 m. vasario 26 d. 21:41:12
Iš esmės System Of A Down yra viena iš mano mėgstamiausių grupių, mano manymu prieš kitas nu-metal grupes turi pranašumų - ne tokios vienodos dainos kaip Linkin Park, geresnis vokalas lyginant su Korn, ne tokios primityvios dainos kaip Slipknot. , ,
Labai geras vokalas man SOAD apskritai. Toks užkabinantis.
Melodijos jų jė tokios, ypač ATWA pradžia ko vien verta ;>
Per jų dainas puikiai iškraut nervus gali, pvz per Fuck The System
Vokalisto išvaizda keistai įdomi.
Paklausykit Cigaro geriausia ir kartu viena iš 'trankiausių' jų dainų.
Visiem kam nepatinka visi staugimai ir būgnai klausykit Roulette . Labai graži daina,
labai labai
Kas man nepatinka systemuose aš nežinau. Jų klausai ir tau jų muzika arba prie širdies arba ne. Tiesiog.
Aj, gyvai nekaip dainuoja. Wa
2006 m. vasario 26 d. 20:00:30
Priesh metelius pykausi su wienu zmogumi del LP rocko tikrumo jis man dawe pavyzdy SOAD taj ash paklausiau ir nepatiko man...po dvieju metu beklausant LP netychia uzkliuwau uz SOAD
2006 m. sausio 31 d. 15:39:49
2006 m. sausio 27 d. 18:52:19
nemegstu. ir net labai. apie live pasirodymu metu vokalisto sugebejimus nesnekesiu. o ir nesiklausysiu daugiau. abu varo pro sali kaip reikiant. dainuoja uzsimerkes (nesakau, kad tai blogai) ir akis uzmerkes dainuoja pro sali kaip reikiant. o ir balsas nelabai. yra tikrai grupiu, kur vokalistas sugeba ir kriokt ir dainuot melodingai, taciau paziurejus S.O.A.D vokalisto bandymus rekti kuyla mintys "gal but juokinga, jei nebu8t graudu" plius ju bosistas, kiek zinau, neblogas. taciau ju kuriniuose tai nelabai girdisi. o "civilisation is fucking thing" sia grupe daro zemiau green day ar good charlotte.
Hmmm... daug rasei bet tik kai kur tiesa buwo...
2006 m. sausio 6 d. 18:17:12
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. sausio 2 d. 20:06:34
2005 m. gruodžio 31 d. 11:45:52
2005 m. gruodžio 30 d. 16:42:18
2005 m. gruodžio 14 d. 16:07:37
2005 m. gruodžio 14 d. 16:05:13
2005 m. gruodžio 14 d. 15:56:32
2005 m. gruodžio 14 d. 14:58:44
2005 m. gruodžio 13 d. 16:49:48
2005 m. gruodžio 13 d. 15:00:29
2005 m. lapkričio 29 d. 17:45:36
2005 m. lapkričio 29 d. 17:33:07
2005 m. lapkričio 16 d. 19:57:05