Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
marozazzzzz (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 8 d. 16:40:11
bl ten tokių lochų prisirenka: krv kas penktas užsirašes prie savo nuotraukos: "30y30" what a fuck šita chuinia reiškia??? Arba "Kas dovanėlę?" Bl kas per ligoniai ten susirinkę...
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
as is one.lt turiu issisaugojus tokia viena topine foto... zodziu toks kraupus vaizdelis...berniukai su uz save aukstessnem panom(ilgais baltais batais) stovi prie krutos tackos. aij ir dar rankoi vienas laiko sampano buteli..kraupiai ten atrodo. siaip one'u naudojuos,o drauguose tik mano pazistami, fakus dar atpazistu jei kartais koks paraso, tai smagu pasityciot.
jei gyvenimas atrodo nykus r ziaurus - one.lt prisiregistruoti tiesiog butina, tada zodziai "nykus ir ziaurus" igauna kita prasme;] visokie "<3 shejma, rejkia wyro" "kas dovanele tam ero nuotraukyte" tik pakelia nuotaika, o ka jau kalbet apie fotomodelius kurie su kvailiausiom fizionomijom save fotkina veidrodyje.
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. balandžio 28 d. 23:27:56
Kartą prigėręs alaus nusprendžiau atrašyt vienai mergai,kuri užkibo ant mano kabliuko.[buvau įsidėjęs svetimą nuotrauką].Bet netyčia sumaišiau kontaktus [alaus poveikis] ir tą žinutę nusiunčiau draugeliui.Tai tas mano draugelis ant manęs taip prirašė,kad toji mergina iškart atkibo perskaičius.Wa...
Indie rašė: Pilna tokių "sjexsjooke_30y30" su nufotkintom subinėm, dar daugiau anketų su dvylikametėm ir užrašais "ce ash arba "be komentaru : ))))))))" ir puse anketų tokių kaip "Tėja luw savo sejma und bil kaulic<33"
verkt noris kokių durnių ten susirenka.
visiškai pritariu, kažkoks supistas gaidynas tenais...
Pilna tokių "sjexsjooke_30y30" su nufotkintom subinėm, dar daugiau anketų su dvylikametėm ir užrašais "ce ash arba "be komentaru : ))))))))" ir puse anketų tokių kaip "Tėja luw savo sejma und bil kaulic<33"
nežinau, dar neišsiregistravau, ten tiesiog yra žmonių su kuriais tik per ten galima palaikyt ryšį...)) bet tų tipo "paslaugų" niekada nepirkau ir net nežadu... DD kai neturi ką veikt pats tas ten pasėdėt dar pritariu k_b aš tikrai vieną žmogų mačiau autike kitą dieną pažiūriu jis mane kviečia draugaut onej, ir galvok ką nori, kaip taip įmanoma...DD
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. gegužės 8 d. 16:40:11
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
2008 m. gegužės 8 d. 16:02:36
2008 m. gegužės 7 d. 23:20:59
2008 m. gegužės 7 d. 23:10:39
2008 m. gegužės 7 d. 22:22:41
2008 m. gegužės 7 d. 22:02:24
2008 m. gegužės 5 d. 18:09:42
2008 m. balandžio 29 d. 22:33:03
2008 m. balandžio 29 d. 20:58:31
2008 m. balandžio 29 d. 20:45:37
2008 m. balandžio 29 d. 20:34:32
2008 m. balandžio 29 d. 20:33:37
2008 m. balandžio 29 d. 20:30:55
2008 m. balandžio 28 d. 23:27:56
2008 m. balandžio 28 d. 23:03:34
Man tai žiauriai patinka. Turiu kelias fake anketas, katrų pagalba linksminuos. Neužkibkit, kazanovos.
me 2..
2008 m. balandžio 28 d. 20:22:42
2008 m. balandžio 28 d. 19:14:36
Pilna tokių "sjexsjooke_30y30" su nufotkintom subinėm, dar daugiau anketų su dvylikametėm ir užrašais "ce ash arba "be komentaru : ))))))))" ir puse anketų tokių kaip "Tėja luw savo sejma und bil kaulic<33"
visiškai pritariu, kažkoks supistas gaidynas tenais...
2008 m. balandžio 28 d. 17:53:22
2008 m. balandžio 28 d. 17:40:17
2008 m. balandžio 28 d. 17:17:47