Jos talento negalėtų paneigti net tie, kurie šiaip neklauso tokios muzikos, dainų kurias ji dainavo. Tačiau dabar aš manau, kad vis dėl to, jos sugebėjimai buvo šiek tiek pervertinti, būtent dėl jos asmeninio gyvenimo būdo aplinkybių. Dėl jų, jos vardas buvo šitiek per stipriai išskirtas tarp kitų lygiaverčių (ir nelabai) dainininkių. Galbūt jei jos asmeninis gyvenimas būtų buvęs kitoks, ji nebūtų taip greitai išėjusi. Galbūt būtų tobulėjusi kaip asmenybė ir pan. Tačiau tokie pamastymai dabar neturi daug prasmės. Šiaip ar taip tai jau bus tik prisiminimai, ir tos dainos ją primins.
Gera buvo atlikėja bet deja mirė. Skendo alkoholio ir narkotikų liune. Buvo dėmesio centre dėl savo išvaizdos, elgesio viešumoje, nekarta buvo sulaikyta policijos. Mirė nuo narkotikų perdozavimo.
Ji puiki atlikėja, kūrė puikią muziką. Nereikia šitaip smerkti, ji pasirinko taip gyvent, ji ne vienintelė kentė nuo priklausomybių ir labai gaila, kad taip greit dėl jų baigė savo gyvenimą.
kremine_kale rašė: asmenybė yra visiškai nesvarbi. mes klausom muzikos. ne biografijos.
svarbi, wtf.
domėkitės ir muzika, ir atlikėjais !
kelmynas.
Kuria vieta tas svarbumas uzema? Gal "paparaciai.lt" gerbeja busi? scena ir asmeninis gyvenimas dazniausiai atskiri dalykai..
Bet kai asmeninis gyvenimas toks,kad scenoj neisdainuoja,vos ne alpsta-vemia ir pan, tai jau ne visai atskiri dalykai...
Klausiau tik "Back To Black" ir tuo ką išgirdau nenusivyliau. Nesigilinu į jos asmeninį gyvenimą, nors ir gilintis net nereikia bandyt, gi viskas ir taip pateikiama ant lėkštutės, naujienos mirgėte visur mirga. Balsą ir talentą ji tikrai turi, tad manau kai užsinorėsiu kažko panašaus į jos (?) kuriamą muziką tikrai paklausysiu ko nors daugiau iš jos pusės.
man jos talenta yra priimtinas, nes ji turi gera balsa, bet ji pati kaip asmenybe manes nezavi, nes per tuos kvaisalus ji elgesi lb kvailai ir juokingai ir kas kart tokie jos poelgiai jai gali kainuoni karjiera
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2013 m. balandžio 24 d. 17:09:30
Jos talento negalėtų paneigti net tie, kurie šiaip neklauso tokios muzikos, dainų kurias ji dainavo. Tačiau dabar aš manau, kad vis dėl to, jos sugebėjimai buvo šiek tiek pervertinti, būtent dėl jos asmeninio gyvenimo būdo aplinkybių. Dėl jų, jos vardas buvo šitiek per stipriai išskirtas tarp kitų lygiaverčių (ir nelabai) dainininkių. Galbūt jei jos asmeninis gyvenimas būtų buvęs kitoks, ji nebūtų taip greitai išėjusi. Galbūt būtų tobulėjusi kaip asmenybė ir pan. Tačiau tokie pamastymai dabar neturi daug prasmės. Šiaip ar taip tai jau bus tik prisiminimai, ir tos dainos ją primins.
2013 m. balandžio 23 d. 19:17:12
buvo geriausia dainininke, bet jos nebera.. ilsekis ramybeje, Diva.
2012 m. spalio 27 d. 01:58:43
Gera buvo atlikėja bet deja mirė. Skendo alkoholio ir narkotikų liune. Buvo dėmesio centre dėl savo išvaizdos, elgesio viešumoje, nekarta buvo sulaikyta policijos. Mirė nuo narkotikų perdozavimo.
2012 m. spalio 21 d. 14:21:22
R.I.P
2012 m. rugpjūčio 29 d. 16:12:32
Buvo, labai graži ir faina.. Bet, ką padarysi. Pabaigė gyvenimą, kaip ir MJ.

2012 m. rugpjūčio 2 d. 11:49:12
Ji puiki atlikėja, kūrė puikią muziką. Nereikia šitaip smerkti, ji pasirinko taip gyvent, ji ne vienintelė kentė nuo priklausomybių ir labai gaila, kad taip greit dėl jų baigė savo gyvenimą.
2008 m. rugsėjo 17 d. 20:39:43
2008 m. rugsėjo 17 d. 17:32:34
2008 m. rugsėjo 17 d. 15:28:50
asmenybė yra visiškai nesvarbi. mes klausom muzikos. ne biografijos.
svarbi, wtf.
kelmynas.
Kuria vieta tas svarbumas uzema? Gal "paparaciai.lt" gerbeja busi?
Bet kai asmeninis gyvenimas toks,kad scenoj neisdainuoja,vos ne alpsta-vemia ir pan, tai jau ne visai atskiri dalykai...
2008 m. rugsėjo 17 d. 15:25:46
2008 m. rugsėjo 7 d. 14:37:03
2008 m. rugpjūčio 29 d. 13:40:29
2008 m. rugpjūčio 12 d. 20:34:27
2008 m. rugpjūčio 12 d. 00:44:34
kai užsinorėsiu kažko panašaus į jos (?) kuriamą muziką tikrai paklausysiu ko nors daugiau iš jos pusės.
2008 m. rugpjūčio 11 d. 23:14:39
svarbi, wtf.
kelmynas.
Kuria vieta tas svarbumas uzema? Gal "paparaciai.lt" gerbeja busi?
2008 m. rugpjūčio 11 d. 22:29:47
2008 m. rugpjūčio 11 d. 22:17:41
2008 m. rugpjūčio 11 d. 21:57:35
svarbi, wtf.
kelmynas.
2008 m. rugpjūčio 7 d. 13:32:29
ir labai nustebau, kad ji gimė žydų šeimoj,
ir kad jai tik 25 metai.
2008 m. balandžio 28 d. 00:16:16