Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Bjork koncertas Vilniuje

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Dilgele
2008 m. liepos 3 d. 23:30:43
Ji_Kvepuoja rašė:
Gal kas mėgino ne rožinius bilietus? Ta prasme atspausdintus? Va tuos: spausk ir atsispausk!

Tiketos? Mėginau.
E.. Atsispausdini (reikia gal pažiūrėt, kad spausdintuvas labai pridusęs nebūtų) ir nusineši tą lapą-bilietą, ant jo esantį barkodą nuskanuoja ir viskas.: )
Ar kažko kito klausei?

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2008 m. liepos 3 d. 22:56:58
Gal kas mėgino ne rožinius bilietus? Ta prasme atspausdintus? Va tuos: spausk ir atsispausk!

2008 m. balandžio 24 d. 20:58:28
Hopeless rašė:
Turiu turiu, pagaliau turiu. C sektorius, rožinis bilietas :}

va va, ir tu dabar galėsi man pamojuoti

2008 m. balandžio 24 d. 19:59:27
Turiu turiu, pagaliau turiu. C sektorius, rožinis bilietas :}

Atsakyti
kelsokelso
2008 m. balandžio 24 d. 19:58:24
800.000.00 valstybės paramos? pff, you must be kidding me

2008 m. balandžio 24 d. 18:08:13
xdm rašė:
tai aišku jei švaistomės pinigais šen ten tai kodėl negalima Bjork? o gal paaiškės kad kokiam valdininkui susijusiam su "Kultūros sostinė" ji patinka?

Tada lieka tiketis, kad jam be galo patinka indie rock.

2008 m. balandžio 24 d. 17:36:15
tai aišku jei švaistomės pinigais šen ten tai kodėl negalima Bjork? o gal paaiškės kad kokiam valdininkui susijusiam su "Kultūros sostinė" ji patinka?

Atsakyti
eqliux
2008 m. balandžio 24 d. 11:29:04
XDM - žinau, ir to nesmerkiu. Nesmerkčiau ir tuo atveju, jei ten kokią Britney Spears atvežtų - tiesiog burnočiau, kad galėjo kažką padoresnio pasikviest :}
Turiu omeny būtent tai, kad visas Vilnius - Europos kultūros sostinė 2009 renginys ir yra finansuojamas iš mokesčių mokėtojų pinigų. O kuo jų renginiai priimtinesni man, tuo man geriau.

2008 m. balandžio 24 d. 09:00:32
turbūt žinote, kad atsivežti Bjork didesnė dalis pinigėlių buvo iš valstybės, o t.y. mokėsčių mokėtojų aš dar neseniai juokavau apie "muzikos partiją", kuri skirtų pinigų iš biudžeto atsivežti muzikantų. tai kažkas panašaus įvyko

o šiaip Lietuvoj seniau ne tiek koncertų vykdavo tai į kokį Siemens žmonės ir eidavo pamatę reklamą. O kekvienoj reklamoj atlikėjai "garsūs, nepakartojami ir legendiniai". Truputi juokingai atrodo kai vien dėl tokios reklamos ateina į roko koncertus žmonės ir vaidina pasaulinio lygio rokerius, metalistus ar pan.. Dabar kai koncertų daugiau tai reiks rinktis pagal skonį o ne pagal reklamą

o šiaip aš irgi einu į Bjork jau 5 bilietas stalčiui bus... visos stipendijos tiems koncertams nesiskundžiu...

Atsakyti
eddie87
2008 m. balandžio 23 d. 23:34:15
turiu bilietus, laukiu nesulaukio koncerto...

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. balandžio 23 d. 19:31:10
Indie rašė:
Čia Lietuvoj, daugelis eina į koncertus grupių ne dėl to, kad jos jiems patinka, o dėl to, kad jie yra garsūs. Tas pats su linkin parkais, aš jų apskritai neklausau, bet mane stumia ir "vooo, atvažiuoja linkinkai, žinau mėšlas, bet vistiek varom" o jūs laisvai galit atsirink į ką neit, į ką eit, nes vistiek tokios grupės kurios atvažiuoja į Lietuvą vieną kartą, pas jus vos ne visas vasaras koncertuoja. Ir dėlto yra žymiai tau geriau.

Žinau...

Atsakyti
Indie
2008 m. balandžio 23 d. 19:20:23
Čia Lietuvoj, daugelis eina į koncertus grupių ne dėl to, kad jos jiems patinka, o dėl to, kad jie yra garsūs. Tas pats su linkin parkais, aš jų apskritai neklausau, bet mane stumia ir "vooo, atvažiuoja linkinkai, žinau mėšlas, bet vistiek varom" o jūs laisvai galit atsirink į ką neit, į ką eit, nes vistiek tokios grupės kurios atvažiuoja į Lietuvą vieną kartą, pas jus vos ne visas vasaras koncertuoja. Ir dėlto yra žymiai tau geriau.

2008 m. balandžio 23 d. 19:12:46
Indie rašė:
Ech, tau gerai..

Kažką turiu paaukoti,kad galėčiau tuo mėgautis.Vistiek esu emigrantas,o ne anglas,kuriam viskas dzin...

Atsakyti
Indie
2008 m. balandžio 23 d. 19:06:23
Ech, tau gerai..

2008 m. balandžio 23 d. 19:01:43
metaly rašė:
taigi... kas galejo pagalvot, kad Lietuvoj ateis tokie laikai ( taip greit) , kai nebeturesi pinigu ir laiko nueit i visus megiamu atlikeju koncertus

Nebūtinai Lietuvoj.Sunkiausia,tokiam kaip aš - emigrantui uk,kur čia vyksta tūkstantį kartų daugiau koncertų nei lietuvoj,bet jiems turi taupyt pinigus ,o ir suderint laiko ne visada išeina,atsiranda,kliūtis visokios.Lietuvoj tai dar nėra tiek daug gerų koncertų,kaip uk.Bet kai įsitvirtinsiu pilnai,tai mėgausiuos koncertais Londone gan dažnai.Tame aš matau,gyvenimo prasmę.

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. balandžio 23 d. 18:57:43
Indie rašė:
Vis svarstau ar į bjork varyt, ar į linkin parkus.

Tavo vietoj,varyčiau į Bjork.Manau,jis būtų vertingesnis.

Atsakyti
Indie
2008 m. balandžio 23 d. 18:41:58
Vis svarstau ar į bjork varyt, ar į linkin parkus.

2008 m. balandžio 23 d. 18:40:10
taigi... kas galejo pagalvot, kad Lietuvoj ateis tokie laikai ( taip greit) , kai nebeturesi pinigu ir laiko nueit i visus megiamu atlikeju koncertus

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. balandžio 23 d. 14:42:10
metaly rašė:
ka gi, sveikinu, lietusryte bet o mum kas is to? vis tiek manau, kad renginys bus tikrai vertas demesio, o siaip cia jau skonio reikalas.
Žinau..Bet kai pats prisiskaitau beprasmių komentarų imu rašyti kas šauna į galvą.Šiaip ar taip,tokiam koncerte turi gerai matyt,o už gerą vietą tenka pakloti
160 lt.[stovėt nesirengiu tokio pobūdžio koncerte].Tai ir gaunasi brangiai.Nors man sunku - tiek aplinkui daug koncertų,o neužtenka pinigų į visus nueit,tai renkiesi žmogus,alternatyvą...

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2008 m. balandžio 23 d. 12:42:56
Kas buvo Bjork koncerte sakė, kad visą gyvenimą tokio SHOW nepamirš. Juolab, kad ji viena mėgstamiausių mano atlikėjų, tai čia net nėra kalbų, varyt ar ne? O kitiems tai, žinoma, pasirinkimas pagal jo poreikius ir galimybes.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Antanėliai Antanėliai
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1893
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 194566