1. Šiuo metu pasirinktame sektoriuje nėra Jūsų norimo kiekio vietų (šalia). Bandykite vėliau. Taip pat galite bandyti pasirinkti mažiau bilietų, arba vietas kitame sektoriuje.
2. Pardavimai pasirinktam sektoriui (ar renginiui) laikinai ar visiškai sustabdyti.
3. Jūs turite daugiau aktyvių ir neapmokėtų rezervacijų. Prašome įsigyti rezervuotus bilietus.
Jei bilietų pristatymo būdas dar nepasirinktas, Jūs galite atšaukti savo rezervacijas (atidarykite ir paspauskite mygtuką “Trinti”). Jūs negalėsite atlikti naujų rezervacijų, kol ankstesniųjų galiojimas nesibaigs.
4. Į šį renginį jau esate rezervavę leistiną bilietų skaičių, numatytą organizatoriaus. Įsigykite bilietus, ir bandykite dar kartą.
5. Vyksta laikini sistemos atnaujinimo ar profilaktikos darbai.
manau, kad iki vakaro turėtų likt. kai pirko billietus, sakė, kad prie kasų daugiau žmonių nebuvo tai, matyt, taip gausiai neplūsta pirkėjai?
o šiaip tai žiūrint, kada tas vakaras. jei kokią penktą-šeštą, tai laisvai bus likę, manau.
taip tai neturiu idėjos, kiek ten tų pigesnių yra. antra vertus, galbūt nuolaida netyčiom taikoma visiems šiandien perkamiems bilietams?
nors stovėsiu ten kažkur toli toli, but hey, it's about the music, vaizde ne tokia didelė esmė :}
tikiuos, pagros Human Behaviour;]
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. balandžio 22 d. 15:43:20
Aš pirkau už 130lt., kad ramiau būtų.
p.s. ne į temą tu ten GreenHeaven?
2008 m. balandžio 22 d. 15:43:11
2008 m. balandžio 22 d. 15:40:00
Galimos priežastys:
1. Šiuo metu pasirinktame sektoriuje nėra Jūsų norimo kiekio vietų (šalia). Bandykite vėliau. Taip pat galite bandyti pasirinkti mažiau bilietų, arba vietas kitame sektoriuje.
2. Pardavimai pasirinktam sektoriui (ar renginiui) laikinai ar visiškai sustabdyti.
3. Jūs turite daugiau aktyvių ir neapmokėtų rezervacijų. Prašome įsigyti rezervuotus bilietus.
Jei bilietų pristatymo būdas dar nepasirinktas, Jūs galite atšaukti savo rezervacijas (atidarykite ir paspauskite mygtuką “Trinti”). Jūs negalėsite atlikti naujų rezervacijų, kol ankstesniųjų galiojimas nesibaigs.
4. Į šį renginį jau esate rezervavę leistiną bilietų skaičių, numatytą organizatoriaus. Įsigykite bilietus, ir bandykite dar kartą.
5. Vyksta laikini sistemos atnaujinimo ar profilaktikos darbai.
Atsiprašome už kilusius nepatogumus.
TIKETA
Ir taip visą dieną, man jau neramu
2008 m. balandžio 22 d. 15:36:07
ot durna boba aš
bet mažum kitiem pravers;]
2008 m. balandžio 22 d. 15:33:44
o čia planelis, kur mes stovėsim ir kaip ten kas atrodys:
tolokai C sektorius, a?
2008 m. balandžio 22 d. 15:24:42
antra vertus, galbūt nuolaida netyčiom taikoma visiems šiandien perkamiems bilietams?
tiksliai! juk ir rašo, kad tik tą dieną bilietai bus po 90lt. t.y. šiandien, 22d.
2008 m. balandžio 22 d. 15:22:48
2008 m. balandžio 22 d. 15:22:41
o šiaip tai žiūrint, kada tas vakaras. jei kokią penktą-šeštą, tai laisvai bus likę, manau.
taip tai neturiu idėjos, kiek ten tų pigesnių yra. antra vertus, galbūt nuolaida netyčiom taikoma visiems šiandien perkamiems bilietams?
2008 m. balandžio 22 d. 15:16:44
2008 m. balandžio 22 d. 15:13:38
tikiuosi kažko labai labai gero
nors stovėsiu ten kažkur toli toli, but hey, it's about the music, vaizde ne tokia didelė esmė :}
tikiuos, pagros Human Behaviour;]
2008 m. balandžio 22 d. 13:30:34
Savąjį jau turiu.
Eisit kas nors?