Šis cd ko gero dažniausiai sukasi mano grotuve. Jis man lengviausiai klausomas DT albumas - melodingos, nepretenzingos dainos. Bet jei tektų vertinti - aukščiausią balą duočiau Train of Thoughts.
Gražiausias albumo viršelis, bet ir dainos labai geros - technika lieka technika, tačiau melodingumo šiam albumui nestinga. LaBrie dar nepapjovęs balso (94 - ais koncertinio turo metu apsinuodijo maistu ir bevemdamas pažeidė, berods įplėšė, balso stygas). Kam įdomu, galit palyginti balso tembrą kad ir iš šio albumo su A Change of Seasons.Vėliau palaipsniu jis atstatė balsą, tačiau tokių aukštų natų, man rodos, nebeėmė sekančiuose albumuose.
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2013 m. lapkričio 20 d. 21:05:29
Šis cd ko gero dažniausiai sukasi mano grotuve. Jis man lengviausiai klausomas DT albumas - melodingos, nepretenzingos dainos. Bet jei tektų vertinti - aukščiausią balą duočiau Train of Thoughts.
2011 m. spalio 18 d. 21:25:09
Gražiausias albumo viršelis, bet ir dainos labai geros - technika lieka technika, tačiau melodingumo šiam albumui nestinga. LaBrie dar nepapjovęs balso (94 - ais koncertinio turo metu apsinuodijo maistu ir bevemdamas pažeidė, berods įplėšė, balso stygas). Kam įdomu, galit palyginti balso tembrą kad ir iš šio albumo su A Change of Seasons.Vėliau palaipsniu jis atstatė balsą, tačiau tokių aukštų natų, man rodos, nebeėmė sekančiuose albumuose.